Kurkela
Banned
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA
@ N A
@ N A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoran0230 je napisao(la):toshiba,da li ti znaš kakva će biti krava ako ostaviš žensko tele i koliko će imati mleka i da li znaš koliko treba vremena da bi se došlo do krave
North ARMY je napisao(la):@ Rabadzija i Toshiba molim vas da iznesete vase stavove kako unaprediti poljoprivrednu proizvodnju u ovim uslovima.
Kengur je napisao(la):Prvo staviš prst na čelo i pritisneš DELETE. Radeći poljoprivredu treba da se odrekneš svega čak i da žrtvuješ sve što si imao do sada, maltene da i ne očekuješ nešto.E to se zove poljoprivreda danas u Srbiji.Jednostavno rečeno, treba da dođe neko iz razvijenih da nam pojasni i da se krene od samog početka a ovo naše tuc-muc pa ako mi se ne dopada jedno krećem drugo.E to ne ide na zapadu.
provac je napisao(la):atila pre svega da znas da sam pratio tvoje postove i duboko ih analizirao, i zakjlucio sam da si ti konstantno nesto anti protivan.ja cu ti obrazloziti samo par stvari da bi ti neke stvari bile jasnije:
1)jesi za evropu ,koliko vidim jesi , da li si upoznat koliko puta su italijani menjali vladu ?i sta tu ima lose .menjati na kulturan nacin dok se ne iznedre pravi ljudi , a ima ih to je sigurno
2)mozda sam se ja malo grubo izrazio sa recju ,,revolucionari,, ali sam mislio na ideje i na nesto sto budi ljude , ne mora revolucija da bude krvava , ne znam odakle ti ta ideja, niko nije pozivao na to.
3)nista se nece postici sa sedenjem kod kuce i tipkanjem po tastaturi, veruj mi.pisali smo mi sedeli sa njima ali ne vredi.to ti je isto kao kao razgovor gluvih preko telefona.
4)mi smo se u osnivackom aktu deklarisali kao nepoliticka org i kao takva nismo pod skutama ni jedne stranke.
5)reci mi kao covek i poljoprivrednik zar ti nije drago kad vidis ili cujes nekoga ko se bori za ono sto i tebe tisti.zar ti nije stalo do toga da dobijes bilo koju ili ciju vladu koja ce postovati donete zakone i u kojoj ces ti moci sa sigurnoscu da se bavis onim cime se bavis.
6)zar ti nije jasno da ovako vise ne moze, mozda si ti u okruzenju gde ljudi zive malo bolje pa ne vidite kako zive ljudi sa jednom kravom i dve svinje , a placaju pio i punu cenu nafte, semena, djubriva i placaju im mleko 16 din.
7)trebalo bi da dodjes samo na jednu skupstinu ili sastanak da vidis i poricas malo sa ljudima , pa ceti mnoge stvari biti jasnije.
da li znas da su ljudima u selu ima oko s.mitrovice pobijene svinje, i sta ce sada biti nista pojeo vuk magarca.
9)svesni smo i mi da treba praviti stranku , i ta opcija je u razmatranju, ali je isto tako potrebno pogledati oko sebe i uvideti ko pravi stranke i sa koji ciljem(zaharije).da li znas koliko je energije i mat sredstava potroseno do sada , a postojimo nepunu godinu, pa je zbog toga potrebno mnogo vise entuzijasta i ljudi koji su spremni na odicanja , a ne samo kritikovanja, mi do sada nismo dobili od min ni jednu paru..
10)ja kada nesto pricam uvek prvo podjem od sebe, sta sam ja ucinio da bih mogao druge da kritikujem.mi smo sa sadasnjim uspehom nezadovoljni ali ne nasim radom vec nesaradnjom i ignorisanjem svih struktura koje su nam mogle pomoci pocevsi od pred vlade , pa drzave pa min itd, ali najvaznije je da je KAMEN POCEO DA SE KOTRLJA . VALJDA CE I IZ OVIH POPLAVA ISPLIVATI NESTO DOBRO ZA SELJAKA.POZZZZZZZZZZZ