Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos i na svecare da mi dodje najbolje.A sta ti tu ima da dokazujes, mesendzer je njegova privatna stvar i moze da blokira koga hoce, sta treba da dopusti da ga gnjavi svaka budala
Ima mnogo sizoja koji su umislili da ih je sam bog poslao na zemlju da nas prosvetle kao da su novi Mojsije ili Leh Valensa a rodjenu mater bi dali za 20 eri zemljeJos i na svecare da mi dodje najbolje.
Blokiran je iz prve i on i onaj drugi sta ima tamo da mi pisu i obracaju se nemam nista s njima.
Razlika izmedju proslih i sadasnjih je 100k.Ne bi ja potcenjivao 200 000.
Razlika izmedju proslih i sadasnjih je 100k.
Evo trazim nekoga iz mog mesta ko bi isao da mi pravi drustvo.
Daj mi preciznu lokaciju gde se sastanak odrzava.
Evo krenuli smo clan Pavle i ja treba nam samo tacna lokacija. Moze i na PP
Je li vi obezbeđujete novac koji se iplaćuje za subvencije ? Da bi određivali ko treba da ih dobije, a ko ne. Je li mi lošije radimo od vas, pa da nemamo pravo ? A mi svi iz centralne Srbije radimo i lošiju zemlju i manje rentabilno (manje parcele, brdoviti predeli itd.) nego vi. Ispada da vas mi "mali" i "neaktivni" optužujemo, a vi se izborili za nešto. Ne gospodo vi se smi optužujete i pokazujete neviđeni nivo cinizma i sujete.Subvencije sigurno uplacujes u humanitarne svrhe??
Ono trazeno je sasvim u redu, tu ne mozemo nista reci da nije u redu, ali igranka nije jos gotova.Ne svidjaju mi se ove ideje sa racunima... i povracajem para od drzave... to u praksi jako lose funkcionise.
Znaci sada moram repromaterijale i naftu kupovati po punoj ceni i cekati ko zna koliko meseci da mi drzava refundira deo mojih para...