Postignuto je to da su obe strane pokazale dobru volju za razgovor. Postignuto je da predstavnici vlade dodju u Kisac na razgovor, a paori da sklone blokade i ostanu pored puta. Postignuto je da ide ka tome da subvencije budu 35000, samo da se utvrdi nacin kako ce se ostvariti kao i dinamika isplate. Postignuto je da gorivo bude umanjena cena sa 179 na 129 dinara na NIS pumpama, a na ostalim pumpama da bude umanjena 50 dinara od osnovne cene sto bi trenutno bilo 204-50 dinara. Da se hitno svima izdaju Agro kartice. Postignuto je da kredit od 1% kamate bude dostupan cele godine. Postignuto je da premija za mleko bude 19 dinara po litru i da se ostali podsticaji u govedarstvu povecaju, ali o tome se jos pregovara. Nema dogovora oko formiranja robnih zapisa i fjucersa i odbacen je totalno predlog da se izbrisu iz kreditnog biroa oni koji su kasnili sa ratama kredita. Eto to je za sad postignuto sto ne znaci da nesto ne moze da se promeni jer nista jos nije potpisano. I jos nesto. Moguce da na zahtev poljoprivrednika na sastanku u Kisacu budu i novinari sto je do sada bilo nezamislivo. Neka me Slavko ispravi ako sam nesto propustio. I jos nesto. Bio sam na prvom sastanku u Kisacu gde sam sa jos cetvoricom kolega predstavljao punkt iz Kikinde. Tamo su bili ljudi sa svih punktova po Vojvodini, plus Stig. Nisam ni u kakvom pregovarackom timu.