Najbolje onda da mi koji nismo učestvovali, dignemo mauzolej ovima koji jesu učestvovali??Ti drugi ne bi trebali zbog svog obraza biti u redu za ono sto su se ovi izborili
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbolje onda da mi koji nismo učestvovali, dignemo mauzolej ovima koji jesu učestvovali??Ti drugi ne bi trebali zbog svog obraza biti u redu za ono sto su se ovi izborili
Otprilike tako, a najbolje je cutati ovde ako nisi otisao da kazes nesto gde treba.Najbolje onda da mi koji nismo učestvovali, dignemo mauzolej ovima koji su učestvovali??
Pricu si fokusirao o mauzolejima a ne o tome da je bolje ovde da cutis i da izadjes na protest. Jer si te mauzoleje ubacio na moju opasku drugom kolegiPa, ko će onda da digne mauzolej nama koji smo bili 5. oktobra? Pa, onima iz 1999. pa, onima iz 1991.-1995. Pa, onima iz 1941. Pa onima iz 1918. ,pa onima iz 1912., pa onima iz .....
Odlicno si analizirao, tako je.Pogledaj samo temu E-agrar i koliko je bilo clanova kojima nesto nije bilo jasno kako se uvesti u isti i kasnije koliko je njih kukukalo kako jos nisu nista dobili. Onada pogledaj ovu temu o protestima i vidi koliko je tih istih podrzalo protest i koliko je nijh izaslo. Akad nekom kazes.... Nsi izasao, a dobices subvenciju i refakciju ovaj nadmeno odgovara ... Meni to pripada. Neko je tu lud. Ili ovi sto su izasli ili ovi drugi.
Neki su sposobni samo da organizuju druzenje u Morovicu. Da se priblize blokadama ni u snu. Za tvoju informaciju za ovih osam dana na blokadama i na jednom sastanku u Kisacu ni jednom nisam cuo da je neko delio poljoprivrednike na hobiste i profesionalce. Moje licno misljenje se zna, ali ga nisam javno iznosio. Tako da mozes mirno da spavas. Verovatno ces voziti traktor sa gorivom od 130 dinara i sa subvencijom od 35000. PS.. Ogledalo svi imaju pa nek se pogledaju.Ne znam jel smemo mi hobisti da idemo i trazimo iste uslove kao profesionalci ili da organizujemo parablokade?
5. Oktobra mozda bolje da ste presedeli kuci.Pa, ko će onda da digne mauzolej nama koji smo bili 5. oktobra? Pa, onima iz 1999. pa, onima iz 1991.-1995. Pa, onima iz 1941. Pa onima iz 1918. ,pa onima iz 1912., pa onima iz .....