milan11
Član
Gde se pregovara ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ina 1,00 €Koja je cena tog plavog dizela u Hrvatskoj, molim nekoga da kaže?
Kolega udji u temu oranje,kad to pogledam ne treba sigurno ni da dobijemo ništa.Meni bi i ovih 50 dinara po litri značilo. Više od 100 l/ha nisam ni uzimao. Auto mi je na benzin. A najbliža pumpa mi je NIS na 2,2 km.
Ali ovo je bez veze. Hoće da zadrže monopol na gorivu za nas. Na ovih 50 dinara se ne sme pristati ! Pre bih pristao da plaćam koliko i jeste nego da bude po njihovom.
Rekoše pre neki dan da su poljoprivrednici u pravu za gorivo. Kao ministarka rekla 50 jer se ta cifra pominjala na pregovorima u maju. Nije nego ? A rekla je da je cela akciza 50 dinara. Dva su razloga. Ili je htela da progura to ili se nije ni informisala tj. nije znala kolika je akciza.
I uvek da uštinu. Znači akciza 64,7 * 1,2 =77,64 da im ostane 13 dinara od pdv-a na akcizu. Plus skoro 15 do punog iznosa akcize, eto 28 dinara po litri. Taman da nadoknade popust. Ove nedelje je 25 dinara. I biće sve manji. Cena dizela će da padne. Nisu oni dzabe procenili 179.
Neka bude na svim pumpama 179 i povraćaj punog iznosa same akcize. Ovo što su ponudlili je nepoštovanje i šibicarenje.