DraleTD
Član
Цензура!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ponovi ga.Postovani urednice, gde se denu moj post od sinoc, molim objasnite??
Da li misliš na ovajPostovani urednice, gde se denu moj post od sinoc, molim objasnite??
Pa to je direktna uzročno posledična veza, zbog s(r)tanja u poljoprivredi došlo je do protestne vožnje i blokade puteva.ovo nije tema za pisanje kakvo je stanje u srpskoj poljoprivredi, tema su protesne vožnje.
siguran sam da si u pravu , ova kilava opozicija se ususkala i vodi nikakvu kampanju , stedi sebi stotine hiljade evra dobijenih od drzave za kampanju i trpa u dzep, sve je vec odluceno... plus gleda da oslabi i umiri proteste umesto da ih podrzi , da ne naljute ONOGA ,te smanji im procenat poslanika.Dogovoreno je sve koliko ce ko imati.... Zavetnici i oni drugi 15%, proevropska opozicija 22-25%, ostalo uzimaju napredni.
A Bg ide evropkoj opoziciji. Ne mislis valjda da ce se izborima menjati vlast.....
A ti mi ne stavaljaj etikete, ne poznajemo se.
Kako da ne . Primer ti je Montenegro . Pricali smo kako ce gladovati i kako su pukli jer nece imati Vojvodinu da ih hrani . Isto tako ce i ovde biti ako se ugasi poljoprivreda . Nece narod biti gladan sve dok uvoz radi . Druga je stvar sto cemo tada postati zavisni od stranih izvoznika ali zar sada vec nismo zavisni od kredita ? Pokrerac svega treba da bude zdravstvo koje je u teskom kanalu . Placamo ga a usluga se dobije svake prestupne godine uz potegnute veze . Na to mora seljak da ukaze a to ukazuje preko udruzenja . Ali udruzenja se peru od svega sto nije vezano za poljoprivredu !Кога да подржи кад од Сељака све креће!!!Сељак је први па сви остали ако диванимо о Лебу....
Jedno od najboljih pitanja na forumu.Da li služba treba da štiti državu ili režim?
Изо те пример!!!Ми још нисмо вратили кредите из 48-ме...Kako da ne . Primer ti je Montenegro . Pricali smo kako ce gladovati i kako su pukli jer nece imati Vojvodinu da ih hrani . Isto tako ce i ovde biti ako se ugasi poljoprivreda . Nece narod biti gladan sve dok uvoz radi . Druga je stvar sto cemo tada postati zavisni od stranih izvoznika ali zar sada vec nismo zavisni od kredita ? Pokrerac svega treba da bude zdravstvo koje je u teskom kanalu . Placamo ga a usluga se dobije svake prestupne godine uz potegnute veze . Na to mora seljak da ukaze a to ukazuje preko udruzenja . Ali udruzenja se peru od svega sto nije vezano za poljoprivredu !
Da ne budem off - danas su pregovori u vladi . Jel zna neko nesto vise o tome ? Jel su sva udruzenja otisla za Bg. ?