DraleTD
Član
Цензура!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ponovi ga.Postovani urednice, gde se denu moj post od sinoc, molim objasnite??![]()
Da li misliš na ovajPostovani urednice, gde se denu moj post od sinoc, molim objasnite??![]()
Pa to je direktna uzročno posledična veza, zbog s(r)tanja u poljoprivredi došlo je do protestne vožnje i blokade puteva.ovo nije tema za pisanje kakvo je stanje u srpskoj poljoprivredi, tema su protesne vožnje.![]()
siguran sam da si u pravu , ova kilava opozicija se ususkala i vodi nikakvu kampanju , stedi sebi stotine hiljade evra dobijenih od drzave za kampanju i trpa u dzep, sve je vec odluceno... plus gleda da oslabi i umiri proteste umesto da ih podrzi , da ne naljute ONOGA ,te smanji im procenat poslanika.Dogovoreno je sve koliko ce ko imati.... Zavetnici i oni drugi 15%, proevropska opozicija 22-25%, ostalo uzimaju napredni.
A Bg ide evropkoj opoziciji. Ne mislis valjda da ce se izborima menjati vlast.....
A ti mi ne stavaljaj etikete, ne poznajemo se.
Kako da ne . Primer ti je Montenegro . Pricali smo kako ce gladovati i kako su pukli jer nece imati Vojvodinu da ih hrani . Isto tako ce i ovde biti ako se ugasi poljoprivreda . Nece narod biti gladan sve dok uvoz radi . Druga je stvar sto cemo tada postati zavisni od stranih izvoznika ali zar sada vec nismo zavisni od kredita ? Pokrerac svega treba da bude zdravstvo koje je u teskom kanalu . Placamo ga a usluga se dobije svake prestupne godine uz potegnute veze . Na to mora seljak da ukaze a to ukazuje preko udruzenja . Ali udruzenja se peru od svega sto nije vezano za poljoprivredu !Кога да подржи кад од Сељака све креће!!!Сељак је први па сви остали ако диванимо о Лебу....
Jedno od najboljih pitanja na forumu.Da li služba treba da štiti državu ili režim?
Изо те пример!!!Ми још нисмо вратили кредите из 48-ме...Kako da ne . Primer ti je Montenegro . Pricali smo kako ce gladovati i kako su pukli jer nece imati Vojvodinu da ih hrani . Isto tako ce i ovde biti ako se ugasi poljoprivreda . Nece narod biti gladan sve dok uvoz radi . Druga je stvar sto cemo tada postati zavisni od stranih izvoznika ali zar sada vec nismo zavisni od kredita ? Pokrerac svega treba da bude zdravstvo koje je u teskom kanalu . Placamo ga a usluga se dobije svake prestupne godine uz potegnute veze . Na to mora seljak da ukaze a to ukazuje preko udruzenja . Ali udruzenja se peru od svega sto nije vezano za poljoprivredu !
Da ne budem off - danas su pregovori u vladi . Jel zna neko nesto vise o tome ? Jel su sva udruzenja otisla za Bg. ?