Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Kad dolazi do kraja i nema vise argumenata onda se teze menjaju pa se upliva u sasvim neku drugu baru a sad je to rat!
“Opravdani” rat kojeg je proizveo Sloba i Tudjman i posle kratkog vremena uplitali i Aliju kako bi sve otislo u p materinu.
Deks kaze da mi nismo nikad nikog napadali a ja se pitam jel su Zenge, Mudzahedini presli Drinu i Dunav da nas istrebe ili je Arkan i druge paravojne formacije otislo na pragu ovima!
Tako da svako ima svoje vidjenje ali ne treba nikad zaobici realnost i istinu!
Dalje ne idem jer diskusija vodi u klozet a meni nije stalo do toga da virim ispod poklopca i da ustanovim ko je kad i koliko srao!
Dobro, jel se ti praviš lud ili stvarno neznaš koliko je srba bilo u Hrvatskoj i BiH?
Znači, po tebi je bilo opravdano to što su mudžahedini kao i ustaše u II sv.ratu, počeli sistematski istrebljivati srpsku naciju?
U hrvatskoj su uspeli i isterali sve srpsko zaključno sa olujom, a po tebi je bilo u redu da se to uradi i sa srbima u republici srpskoj.
Koliko vidim i ti si nacionalna manjina u srbiji, i siguransam da te niko ovde ne dira niti maltretira po tom osnovu. Misliš li da isti tretman ne zaslužuju i srbi u drugim državama? Jel bi ti bio miran da ti neko počne maltretirati rodbinu u Rumuniji na pravdi boga?
JNA zaista jeste radila lošu i traljavu stvar, niko to ne spori, ali ona nije bila srpska vojska, iako je nekako u kontekstu uvek povezivana sa Srbijom.

Peet je bio na protestima i ima pravo na licno misljenje o istim. Ti nisi NIKAD bio ni blizu niti si ljudima ponudio hladne vode, a naj glasniji si i sve znas. Ko bi te podrzao od Kikindjana, sa kim ti kontaktiras, sa kim se druzis, koga bi ti mogao da ubedis da istera traktor na ulicu??? I jos monogo slicnih pitanja. Forum i forumase mozes obmanjivati, svoju okolinu ne mozes.
Šta si hteo time da kažeš.Po čemu mi koji nismo bili na proteste ne možemo da pišemo.Ko je to odredio.
Ja nikog ni ne bih izvodio na ulice i pisao sam zašto.Ta istina u mom postu tebe vređa jer si ti jedan od tih koji su bili da hobisti ne dobijaju subvencije .Koju okolinu ja obmanjujem.Pa ti mene kolega poznaješ samo preko foruma i ništa više.Kako si napisao-ispada da sam ja neko veliko đubre i kako ne mogu da te obmanjujem.Šta da te obmanjujem.Imaš 60 godina i sad ću te ja obmanjivati.Kako.
Otkud ti znaš sa kim kontaktiram i sa kim se družim.Po tvom ispada da sam ja bez prijatelja a tebe poznaje cela Kikinda.Ne poznaju te kao poljoprivrednika nego kao begešara u petom kecu.Toliko i o tome koliko ja tebe poznajem.

Ja sam cist poljoprivrednik 20 i kusur godina. Niko u kuci nije zaposlen. To koliko me ljudi poznaju, pitaj ljude. Razgovaram korektno ili saradjujem i sa onima sto rade 1000kj i sa onima sto rade 10kj. Koji si ti faktor da svima solis pamet?? Ne mozes da umaticis krave, ne treba ti drzavna zemlja, nisi zadovoljan protestima?? Sve znas, a u nista nisi upucen. Vreme te pregazilo, pomiri se sa sudbinom.

Lepo je @baderljica odgovorio oko ratovanja . Nece da ide u dogovoreni rat nego prvo da vidi iskrene namere vodja . Eto i sam je dao odgovor zasto 297.000 gazdinstava nije izaslo na proteste .
Kad pominjes tu cifru samo se zapitaj koliko od tog broja stvarno obradjuje zemlju, a odgovori mi koliko njih od tog broja nije podiglo pare koje su izboksovane??

Na prvo pitanje ne znam odgovor . Ali ajde neka i ta stavka udje u buduce razgovore .
Na drugo pitanje odgovor je lak . Svi su uzeli .

Ja sam cist poljoprivrednik 20 i kusur godina. Niko u kuci nije zaposlen. To koliko me ljudi poznaju, pitaj ljude. Razgovaram korektno ili saradjujem i sa onima sto rade 1000kj i sa onima sto rade 10kj. Koji si ti faktor da svima solis pamet?? Ne mozes da umaticis krave, ne treba ti drzavna zemlja, nisi zadovoljan protestima?? Sve znas, a u nista nisi upucen. Vreme te pregazilo, pomiri se sa sudbinom.
Vreme me pregazilo.Pa ti više ne znaš ni šta pišeš.Zaboravio si da smo isto godište.Verujem ti da nemaš nikog zaposlenog ali se družiš sa onima koji imaju zaposlenog a li ti oni nisu kost u grlu nego Zoran sa 11 ha.I tebi je to OK.Ja iznosim svoje mišljenje a što se tebi ne sviđa to nije moj problem.Ako ne uzimam državnu zemlju,gde ti tu vidiš problem-ostaće tebi više.Što nisam umatičio krave-kakve ti štete imaš od toga.Imam pravo da nisam zadovoljan nekim pregovaračima a ne protestima.Non stop izvlačiš reči iz konteksta a to nije lepo.

Dobro, jel se ti praviš lud ili stvarno neznaš koliko je srba bilo u Hrvatskoj i BiH?
Znači, po tebi je bilo opravdano to što su mudžahedini kao i ustaše u II sv.ratu, počeli sistematski istrebljivati srpsku naciju?
U hrvatskoj su uspeli i isterali sve srpsko zaključno sa olujom, a po tebi je bilo u redu da se to uradi i sa srbima u republici srpskoj.
Koliko vidim i ti si nacionalna manjina u srbiji, i siguransam da te niko ovde ne dira niti maltretira po tom osnovu. Misliš li da isti tretman ne zaslužuju i srbi u drugim državama? Jel bi ti bio miran da ti neko počne maltretirati rodbinu u Rumuniji na pravdi boga?
JNA zaista jeste radila lošu i traljavu stvar, niko to ne spori, ali ona nije bila srpska vojska, iako je nekako u kontekstu uvek povezivana sa Srbijom.
Aj sad da se vratimo pre Hrista pa da preokrenemo naopacke svet.
Ne duzi nego procitaj Deksov post https://poljoinfo.com/threads/protestna-vožnja-traktorima.1801/post-1842137
pa onda citaj moj komentar.
Druga stvar ja nikog zivog od rodbine nemam u Rumuniji i siguran sam da smo na ovim prostorima duze od tebe, tako da lupetanja sam se zasitio citajuci od strane nekolicine vas!

Da li smem da te pitam koliko zemlje obrađuješ-svoje i koliko arende.

Obradjujemo oko
Vreme me pregazilo.Pa ti više ne znaš ni šta pišeš.Zaboravio si da smo isto godište.Verujem ti da nemaš nikog zaposlenog ali se družiš sa onima koji imaju zaposlenog a li ti oni nisu kost u grlu nego Zoran sa 11 ha.I tebi je to OK.Ja iznosim svoje mišljenje a što se tebi ne sviđa to nije moj problem.Ako ne uzimam državnu zemlju,gde ti tu vidiš problem-ostaće tebi više.Što nisam umatičio krave-kakve ti štete imaš od toga.Imam pravo da nisam zadovoljan nekim pregovaračima a ne protestima.Non stop izvlačiš reči iz konteksta a to nije lepo.

100 ha od toga 20 u svojini i 5 drzavne.

Peet, ti u svakoj temi trazis po nekog da se okacis o njega, da bi ga zasipao glupostima nekim, iz tvoje perspektive to su "argumenti"
Pregledaj istrazivanja malo koliko je ljudi nase vere i nacionalnosti proterano, ubijeno i svakakve monstruoznosti jos kakve su pocinjene nad Srpskim narodom.
Nisi dozvljavao nikakve neprijatnosti izgleda (da ne kazem nesto gore) pa ti svejedno zato sto neki nasi sugradjani jesu.
Pusti te price o pojedincima poput Arkana koji je vodio grupicu ljudi i cinili sta su hteli jer je drzava stajala iza njega iz nekih razloga.
Ne zelim dalje ucestvovati u ovoj raspravi jer ne vodi nikud a pogotovo ne zelim ulaziti u neke polemike sa tobom jer sam zapamtio neke prepiske od pre kad si napadao par kolega i ulazio u raspravu bez nekog razloga.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Vreme te pregazilo u smislu da kad si mogao da se siris ti si se zadovoljavao platom i relativno elasticnim radnim vremenom. Bilo je svasta. I jeftine arende i drzavne zemlje i povoljnih kredita, e sad ko to sve nije koristio sta ja da mu radim. I ja da se nisam zamlacivao sa nekim drugim stvarima od kojih necu da kazem da nisam imao koristi, ali bi bolje prosao da sam to vreme provodio u ovom danasnjem poslu.

Vreme te pregazilo u smislu da kad si mogao da se siris ti si se zadovoljavao platom i relativno elasticnim radnim vremenom. Bilo je svasta. I jeftine arende i drzavne zemlje i povoljnih kredita, e sad ko to sve nije koristio sta ja da mu radim. I ja da se nisam zamlacivao sa nekim drugim stvarima od kojih necu da kazem da nisam imao koristi, ali bi bolje prosao da sam to vreme provodio u ovom danasnjem poslu.
Kad bi znao da ćeš pasti seo bi.Ima mnogo faktora u životu koji utiče na sve što si napisao.Zato lakše malo kada nekog osuđuješ.Čudni su putevi Gospodnji.Meni se život okrenuo za toliko.Znaš li ti koliko su deca izgubila što sam se ja razboleo.Ne mislim da se hvalim.Radio si sa govedima.Koliko ti je značilo kad imaš kući nekog da namiri,pomuze.Oni od mene nemaju nikakve fizičke koristi.evo prošlo 5 godina. Zato uživaj u deci i unučićima

Ne bi prosao bolje . Bio u vecim kreditima i molio Boga na nov moratorijum . I gresis da skromnost nije vrlina . Ako tako razmisljas mozda je @Zoran0230 pregazilo vreme ali tebe je zgazilo .
I ne moras da mi odgovoris i izvini na pitanju . Sta ce ti 75 Ha arende 😳

Peet, ti u svakoj temi trazis po nekog da se okacis o njega, da bi ga zasipao glupostima nekim, iz tvoje perspektive to su "argumenti"
Pregledaj istrazivanja malo koliko je ljudi nase vere i nacionalnosti proterano, ubijeno i svakakve monstruoznosti jos kakve su pocinjene nad Srpskim narodom.
Nisi dozvljavao nikakve neprijatnosti izgleda (da ne kazem nesto gore) pa ti svejedno zato sto neki nasi sugradjani jesu.
Pusti te price o pojedincima poput Arkana koji je vodio grupicu ljudi i cinili sta su hteli jer je drzava stajala iza njega iz nekih razloga.
Ne zelim dalje ucestvovati u ovoj raspravi jer ne vodi nikud a pogotovo ne zelim ulaziti u neke polemike sa tobom jer sam zapamtio neke prepiske od pre kad si napadao par kolega i ulazio u raspravu bez nekog razloga.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
I ne treba da ucestvujes u razne polemike a prvo si napisao gluposti i neistine.
i vidis sad pa sam ti ja taj koji ulazi u rasprave. Pisi ako pises u kontekstu teme i protesta a ne menjas teze pa si do jebenog rata stigao. Kako stvari stoje koliko vas ima napumpanih samo do rata vam je stalo a dobili smo po pic.i gde god smo ucestvovali. Pusti rat i zlo koje je ucinjeno na sve strane, okreni stranicu, i pici ka bolje sutra!

Uh, uh, ovakve stvari prost narod rešava jako efikasno..
Znači, pusti da te takvi kao ti zajebavaju i okači magareće uši od 40 cm da bolje glumiš magarca..
Mislim da ti je bolje da sam sebe isključiš na neko vreme..

Nazad
Vrh