Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti tako rekao Rističević onda ok.Kažeš: Potvrđuju svi u studiju. Tu je Betula, poznati estradni umetnik, priča o poljoprivredi, onaj iz SPASA Zoran Milićević 78 god, to je udruženje u kome je on i njegov tata u njemu, tu su i dva poljoprivrednika,nikad čuo za njih. Svi potvrđuju. Smanjite pink i hepi, pojačajte razumDobro svi pogledajte šta je Rističević pričao.Šta pregovarači nisu hteli da prihvate.
To bi i trebalo da se uvede . Da se poveca dobit od ratarstva a ne da se izvoze sirovine . Ko od ratara ne moze da stigne da radi oko zivotinja , zahvaljujuci dobroj subvenciji po Ha imace novca da dobro plati radnika . Samo definitivno glavna stvar je deklaracija na svim proizvodima . Pa neka narod odluci sta hoce da jede .Potvrđuju ovi koji su u studiju.Mislim na uslovno grlo po hektaru.
То је и био предлог ИЗОПС-а, али је већина одлучила да се тражи 35000дин за све.Nije losa ideja da se recimo ta lova od 100ha raspodeli na manje povrsine vise para a na vece manje… recimo da je do 10ha 20.000. do 30 da je 15.000 a preko 30 10.000
Karikiram
Само полако још мало па ће у ПДВ морати и онај од 20 и онај од 100ха. Живи били па видели велике се паре врте у пољопривреди мимо државног надзора и опорезивања.Jedno pitanje ima li neko ko zaista veruje da do sada onaj ko je imao 80he zemlje nije dobijao subvencije za svu zemlju? Četiri člana domaćinstva svaki po 20he.i rešen problem šta se dobilo sa subvencijama do 100he? Pa sada svaki član može imati po 100he. E to je već nešto. I da li sada moraju u PDV?
Ni ja ne podnosim Rističevića.Neka članovi pogledaju od 23,53-28 minuta.Da li je tačno to što je izneo.Da ne računamo Betulu,zar su ostali glupi.Nisu poznati i nikad nisi čuo za njih,da li to znači da nisu poljoprivrednici ili su glupi.Ti si eto poznat i kompetentnije od njih.Ako ti tako rekao Rističević onda ok.Kažeš: Potvrđuju svi u studiju. Tu je Betula, poznati estradni umetnik, priča o poljoprivredi, onaj iz SPASA Zoran Milićević 78 god, to je udruženje u kome je on i njegov tata u njemu, tu su i dva poljoprivrednika,nikad čuo za njih. Svi potvrđuju. Smanjite pink i hepi, pojačajte razum
Isto ih znam kao i tebe.Ti kažeš da oni lažu.Oni kažu da vi lažete.Šta ja treba da mislim-ko laže.Ovaj sedi je valjda iz inicijative.Taj Milan Milošević je osnovao stranku sa Acom Babićem i Grujićem i ima razloga zašto tako priča, Kod takvih kao ti takve priče i prolaze a neka je na čast onima koji lažu. Ostale poljoprivrednike u emisiji neznam, ti saznaj pa napiši, ja nikad čuo. I umatiči krave, vidiš da je 40 000 po kravi