Da budem konkretan, koliko vidim, većinu nas pšenica košta 5-6t /h ove godine, znali smo to i pre protesta, znamo i sada.Čemu su onda služili protesti?Da bi neko isterao svoje? Da dobije 9000?da dobije 19dinara premije a svi znamo da mlekare to anuliraju očas posla.Tražili su zagarntovanu cenu mleka, nusu je dobili.Sutra mogu mlekare da kažu, 20dinara litar!?eto vam onda premija pa na njoj zaradjujete, eto vam 9000 +9000. I još 10000 po grlu za goveda, pa koliko miliona goveda ima u Srbiji? Koliko znam stočarstvo nam je na samom dnu, da ne uvoze ovo mleko koje nam trpaju iz EU pa mi nebi imali za naše potrebe.Srbija najviše proizvodi žitarice i repu i to imamo i za izvoz.Narod se mnogo zaduzio od jeseni kada je repromaterijal bio papreno skup, ulaganje je bilo skuplje nego prošle godine ali očigledno je da to nekima ne smeta, cena žitarica je vešto gurnuta pod tepih, stoji da ce biti dogovora a ovamo se licitiraju nekih 18dinara ili 22dinra,svi znaju neke cene.Znači najveca grana poljoprivrede se osušila ovaj put, cilj je bio izvući nešto za odredjne ljude i da na hiljade foteljaša koji sede u kancelariji a ovamo imaju registrovano gazdinstvo dobiju 18000 a da nisu ni ušli u njivu! Ovde kod mene ima bar 1000hektra gde ne može ni zec da prodje ali država placa 18000 ljudima koji su registrovali tu zemlju e zato nam je ovako kako nam je.