Većina ljudi su se zaletili za subvencije,još nisu ljudima isplatili ni one 9000 sada traze razliku, koja smo mi beda.Dospeli smo do neke situacije da su nam vazne subvencije koje su više nego bedne a ovamo nam ide žetva u susret, ostalo je još mesec dana do početka.Baš me zanima, mnogi ovde imaju vrhunske prinose 6+ t/h je l vama ljudi važnije uzeti još 9000 a ovamo u proseku izgubiti 80000 samo na ceni? Meni ne ide u glavu, prioritet je cena pšenice i ostalih žitarica, šta je tu dogovoreno? Nešto jeste a ovamo svi pišu 18dinara!?Pa je l 18 ili tek treba da se dogovara?Mene lično ova setva košta 100000po hektaru i pšenica i kukuruz i ja se ne vadim nikako, ne vade me ni tih 9000 to mi ne stiže ni da obidjem njive u toku godine.Sto se stočara tiče, izboksovali su nešto ali mlekare ce to lako anulirati, to uopšte nije problem.Ljudi su nešto dobili protestom, daj bože da to bude na kraju dobro, baš se bilo zakuvalo, famozni 26maj je ubrzao sve.Nikada oni nece da daju nešto a da pritom ne uzmu duplo.Neka nam je bog u pomoć.