Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nas puste i vladu da formiramo verujem da bi smo iz prve znali šta i kako !Sledeće godine izabrati ljude sa Poljoinfo foruma da vode glavnu reč u pregovorima....
Čovek objasnio da smo kompleksaši...https://www.tiktok.com/@idoli.neke.generacije/video/7039779838906961158Zato jeste i cilj da se ljudi, pa makar i neformalno udruže (druže), pa će doći do saradnje, povrtari da podrže ratare, a ratari da podrže stočare kad zatreba. Posle kad bude trebalo da se te usluge u podršci zapamte, pa vrate.
Naravno uz usko stručnije zahteve, svi poljoprivrednici imaju i stvari koje se tiču svih njih, pa na tome mogu zajedno da insistiraju.
Što se tiče nas sa poljoinfo foruma, pa mi jedva da vodimo ovaj forum na održivom nivou, a ne da nam se prepusti glavna reč.
U jbti...pa nije isplaceno ni ono iz 2022!A konkursa za mašine neće ni biti?
Molim vas sedite kući drugi put.
Kako sam dobio informaciju od 1. Juna bi trebalo da krene republika...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Mnogo sramotna konstatacija i molba.A konkursa za mašine neće ni biti?
Zato što mnogi ljudi nikada nisu dobili tih 500000 za mehanizaciju(pritom ne mislim na sebe),a konkurisali su mnogo puta i mislim da sad ne trošimo vreme na priču o konkursima i tim stvarima.Zašto?
Dobiću još 180k za po ha a neću 500k za sejalicu povraćaj? Sejalica je kupljena i uredno plaćena.
Da li ovaj što razmišlja može da mi objasni šta je tu bolje? Ja izgleda nisam sposoban za tako nešto.
racunaj da si dobio 360.000 i sigurno je svakom, dakle sa kreditom na 24-36meseci su svi dobili masinu… ja to tako vidimZašto?
Dobiću još 180k za po ha a neću 500k za sejalicu povraćaj? Sejalica je kupljena i uredno plaćena.
Da li ovaj što razmišlja može da mi objasni šta je tu bolje? Ja izgleda nisam sposoban za tako nešto.
Cudno da jos uvek ne najavljuju na sve vesti to, obicno kad treba da krene neki konkurs najavljuje se par meseci unapred da se vidi kakav smo tigarA konkursa za mašine neće ni biti?
Kako sam dobio informaciju od 1. Juna bi trebalo da krene republika...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока