MOMOSARIC
Član
Jel ovo bilo na vasem protestu ?
Kako neko nije natjerao bjelorusa na njega , mamu mu j...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čovek je ok, mučenik kao i mi. Samo ima ime i prezime i njega uvek gledaju kao aktivistu. Na sastanku nije nikad dozvolio da baci senku na sve nasEj samo jos jedno pitanje . Kako ti se cini onaj Kokanovic ? Ako neces da odgovoris , razumecu .
Iz usta vlasti sam pomisljao kako je teski bogatas . No nije bitno . Hvala na odgovorima .Čovek je ok, mučenik kao i mi. Samo ima ime i prezime i njega uvek gledaju kao aktivistu. Na sastanku nije nikad dozvolio da baci senku na sve nas
Ovo je posle beogradske setnje.Jel ovo bilo na vasem protestu ?
Sjajno resenjeMora se pod hitno formirati jedno krovno polj.udruženje koje će voditi sve poslove oko dogovaranja sa vladom, a ne samo ad hok. Paori treba da budu na njivi, a ovi da se bore za naše interese. I naravno, od svakog ha neki dinar... kao članstvo za uplatu. Tada će ovo imati smisla i biti ustaljen posao. Svaka čast ovim ljudima što su ovo sve dogovarali i istrpeli ali to treba da radi drugi tim i samo kad vide da se sa vladom i ministarstvom ništa ne može, pozvati na "ustanak" i blokadu traktorima.
Mora se pod hitno formirati jedno krovno polj.udruženje koje će voditi sve poslove oko dogovaranja sa vladom, a ne samo ad hok. Paori treba da budu na njivi, a ovi da se bore za naše interese.