Prvi sastanak i okupljanje ovih ljudi koji su pokrenuli proteste je bio u Bogaticu i tad se 5 udruzenja dogovorilo o zajednickom nastupu.
Otvoren poziv svim ostalim udruzenjima je stajao cini mi se oko 45 dana, u tih mesecipo jos 2 udruzenja su donela odluku o pridruzivanju.
Konkretno mi ovde u Macvi smo se nadali prilasku svinjara i vocara ali do toga nije doslo ,svinjarima je izgleda trenutno lepo a vocari kalkulisu i nadaju se prosloj godini sto se maline i kupine tice.
Znaci svi koji su bili zainteresovani i svi koji su imali neki konkretan predlog mogli su pristupiti ,izneti svoje vidjenje stvari i ponuditi resenje.
ALI posto smo mi poznati kao sajber-kurajber borci preko tastature ,tesko nam je pomeriti **greška iz stolice ili supruzinog krila ,velika vecina se odlucila za aktivnu borbu -soljenje pameti i iznosenje predloga ,sugestija i sumnji na forumima ,tviteru ,fejsbuku i ostalim k.cima palcima.
Sad posle svega svi smo nezadovoljni ,a najnezadovoljnij su oni koji su od pocetka govorili da od toga nema nista i da je to samo borba pojedinih vodja za licnu korist.
Predlazem svima onima koji kazu da je ovo sto je izboreno -nista- kao i onima koji se nisu pridruzili iz ma kog razloga da se odreknu benefita koji su dobijeni u korist osiromasene nam drzave ili dobrotvorne svrhe.
Onima koji su izlazili i istrpeli sve pritiske i provokacije kojima smo bili izlozeni zelim sve najbolje a posebno kolegi Dejanu Trajkovicu uz poruku vidimo se opet jer ovo je cini mi se tek prvo poluvreme......