Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne koristim nemam kredit,ne licitiram drzavnu zemlju i nisam dobio subvencije.Sta jos da napisem mogu ko vi sednem u kola i provozam se do Novog Sada i obavezno objavim jer ako nisam objavio nije se ni desilo.Da te obavestim na zadnjim protestima bio sam do Vladimirovaca i bio do Banovine pa nisam dao objavu jer smatram da je to moja interna stvar.Jos nesto bio sam i do Pancevackog mosta onomad.Zar nije dosta od mene?A da li koristis benefite koji se ostvare protestima??
Jos sam zaboravio da napomenem sve svoje obaveze [odvodnjavanje,navodnjavanje,porez]redovno izmirujem naravno prema velicini poseda.Pa sta jos trebam uraditi sa svojih 65 god?Kolega pitanje je bilo za kolegu kalman58. Nadam se da ce se i kod nas nesto izdesavati, moja dva traktora, ako treba i sva tri su spremna kao i uvek do sada.
I zar ti nije stalo da se subvencije znatno povecaju??Isplacen suncokret,konkurisao sam za subvencije a sto zar nisam trebao?Da li si ti dobio odlaganje rate kredita pa odlaganje placanja za drzavnu izlicitiranu zemlju?