diesel d-60
Član
Ucestvovao koliko sam mogao, du svi kao ja makar, sad za tim nebi bilo potrebe, ucestvovao i zavrsio pos.ran i kod drustva i kod familije…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Procitajte lagano i pazljivo ovaj tekst i videcete da ove sa N1 ne interesuje muka poljoprivrednika vec samo senzacionalisticke vesti.Ja sam polupismen i mogu da pogresim posebno u kucanju ali oni ne mogu.[/URL]
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Procitajte lagano i pazljivo ovaj tekst i videcete da ove sa N1 ne interesuje muka poljoprivrednika vec samo senzacionalisticke vesti.Ja sam polupismen i mogu da pogresim posebno u kucanju ali oni ne mogu.
Svatio sam da ih ne interesuje sustina problema u poljoprivredi,ali da ih ni geografski pojmovi ne interesuju nisam znao.Iskreno ću ti reći da u ovoj zemlji (a ni u onima u okruženju Srbije) nikoga nije briga za probleme poljoprivrednika. Znači nisam upoznao nikoga ko se ne bavi poljoprivredom da je i jednom rečju rekao da treba pomoći poljoprivrednicima, čak niko nije rekao ni da treba pomoći samo poljoprivrednicima koji imaju bilo kakvih problema oko rada.
Stekao sam utisak da poljoprivrednici mogu da računaju samo na svojih 10 prstiju.
Nisam napisao da nije dobro, ali nekom mogu napraviti probleme ako napisu da je iz Zabara,bar toliko su duzni u izvestavanju.Sad nije dobro ni sto su jedini objavili ? I mi smo cudni