Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tema je protestna voznja. Zasto ne bi moglo da se iznose misljenja??Protesti su najavljeni i svi koji imaju neko mišljenje o njima neka se uključe, nema potrebe da nam ovde objašnjavaju šta oni misle i da nam nešto ovde predlažu.
https://n1info.rs/biznis/propali-pregovori-sa-vladom-od-sutra-protest-poljoprivrednika/
Evo ga moj post od 7.5. ja izlazim sutra u Bogatic pa makar moj traktor bio jedini , a vi ?????Pa i to u C.Gori je od istog suncokreta cedjeno.
Nego dosla kosa do brusa a mi ovde na forumu i dalje ispravljamo krive Drine ,a niko da se izjasni hoce li ako pregovori ne uspeju ( a ko da gledam da nece) biti sa traktorom na ulici 16-tog.
Nemoj zezati, em je to jedan neviđen prevarant em je uhvaćen u krađi i utaji poreza, nestalo mu 3200 tona kukuruza robnih rezervi, prebacio teret na ženu, ona nosila nanogicu i pojeo vuk tog magarca. Od tada ne sme da šune nego mora da hvali Vaginoustog na sva usta...Zasto sad MARJAN ANEVODI MAGARCA ISPRED SKUPSTINE sad se uhlebio pa zaboravio na nas seljake. Gde mu je sad Narodna seljacka stranka i koliko ima clanova sramota za seljacki rod ko nas predstavlja u ovoj takozvanoj vladi.
Да ли излазиш на протесте?to bi bio sah mat za zvalonju
medjutim poljoprivrednici moraju biti svesni da ce biti razbijenih traktora,stakala i ostaloga
ova vlast nece pasti mirno
dosadjivao sam ovde na forumu pa i sam sebi vec gotovo u vezi poslednjih izbora pisao sve i svasta da ukazem na nesto jer je to bila poslednja sansa da odu mirno
sada nikako
Trci sve se saplice!!!Да ли излазиш на протесте?
После стотина и стотина постова и линкова против власти и пљувања најмање за очекивати да таква особа учествује бар на протестима. Све остало је срамота.Trci sve se saplice!!!