Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ispalo je da je vas arrgument bio licni dzep. Mi smo izasli na protest, ali nije nam argument bio da dobije na primer samo banat. I na nekim proslim protestima ako se nesto trazilo i ostvarilo dobili su paori cele Srbije.

Čisto da znate suncokret bi bio preko 80din da nije bilo protesta.
I zabrana izvoza koja je samo za medije i pravljena panike bi bila ukinuta.

Meni isto otkupljivač rekao da je bio spreman u startu da plati 70 din, i kozna dokle bi cena išla da nije čačkana mečka.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Opet širiš dezinformacije. Našao sam se prozvanim jer se laže, a laž ne tolerišem. A protest uvek, ipak mi nismo gola g. kao pojedinci koji izađu ili ne izađu ali su glavni na tastaturi a tastature vaše poklope ovi što rade za sendviče za pola sata, tako da vam ne vredi ništa pišanje (pišanje, nisam pogrešio)po tastaturi. Ti druže neznaš ni ko te izveo na protest u avgustu. Ako znaš podeli sa nama, da znamo i mi. A dogovori uvek samo nema sa kim, Slankamenac neće dogovor, kaže izdržite još nedelju dve. Ipak sam ja predsednik udruženja poljoprivrednika a ne lovačkog društva da mi prosipaju lovačke priče
da li je dezinformacija da ste potpisali papir u kojem pristajete na neke uslove pre konsultacija sa drugim udruzenjima???

tvoj post juce napisan ovde jednom od clanova foruma

---Šta će meni hvalospevi od tebe, jel si ti izlazio zbog mene ,pa da si sada mnogo razočaran.

Ja ne branim sebe lično već svoje udruženje i odluke tog istog udruženja, realno gledano niko trenutno nema udruženje koje može da izvede toliko traktora a ti se zapitaj zašto je to tako. Kada se napravi malo nekog pomaka, odma ide priča "neko se ogrebo za traktor, neko je napravio fuck up". Jel hoćeš ti sutra da ispregovaraš za mene ili ćeš i dalje da očekuješ da to neko uradi za tebe, da bi imao šta da kritikuješ, verovatno. Pričaš o nečemu što ne znaš i na čemu nisi bio, ja bi iskreno najviše voleo da si na mom mestu sedeo, kakvu bi odluku doneo i koliko bi hrabar bio.

Jel sam ja povukao tvoje ljude i rekao im da idem kući. Sledeći put sedi ti sa Slankamencom na pregovorima 9 sati i pregovaraj do ujutru, pritom ti na glavi stoje tvoji ljudi koji očekuju nešto. Mi smo rekli sada je dosta zajebancije, idemo kući, jer je to možda bio i zadnji momenat da se uzme to što je ponuđeno na stolu. To je bilo naše viđenje. A ti druže smatraj šta hoćeš, ali samo da ti kažem da ne znaš mnoge stvari, a kad već ne znaš , bolje ne pisati o nečemu što ne znaš, mada ovde ima mnogi koji ne znaju, tako da imaš veliku podršku.
Aj u zdravlje

Očigledno ti imaš bolje. Navedi primer kako su prošli oni što su prodali repicu ili soju na kraju. Šta misliš po kojoj bi ceni nam obračunali suncokret, po onoj u avgustu ili po onoj u novembru
Po kod osnovu porediš suncokret sa sojom?

Bila bi ona koja je planirana za novembar!
Ali kada su skapirali da će biti protest normalno da su počeli nize da se cenkaju!

da li je dezinformacija da ste potpisali papir u kojem pristajete na neke uslove pre konsultacija sa drugim udruzenjima???

tvoj post juce napisan ovde jednom od clanova foruma

---Šta će meni hvalospevi od tebe, jel si ti izlazio zbog mene ,pa da si sada mnogo razočaran.

Ja ne branim sebe lično već svoje udruženje i odluke tog istog udruženja, realno gledano niko trenutno nema udruženje koje može da izvede toliko traktora a ti se zapitaj zašto je to tako. Kada se napravi malo nekog pomaka, odma ide priča "neko se ogrebo za traktor, neko je napravio fuck up". Jel hoćeš ti sutra da ispregovaraš za mene ili ćeš i dalje da očekuješ da to neko uradi za tebe, da bi imao šta da kritikuješ, verovatno. Pričaš o nečemu što ne znaš i na čemu nisi bio, ja bi iskreno najviše voleo da si na mom mestu sedeo, kakvu bi odluku doneo i koliko bi hrabar bio.

Jel sam ja povukao tvoje ljude i rekao im da idem kući. Sledeći put sedi ti sa Slankamencom na pregovorima 9 sati i pregovaraj do ujutru, pritom ti na glavi stoje tvoji ljudi koji očekuju nešto. Mi smo rekli sada je dosta zajebancije, idemo kući, jer je to možda bio i zadnji momenat da se uzme to što je ponuđeno na stolu. To je bilo naše viđenje. A ti druže smatraj šta hoćeš, ali samo da ti kažem da ne znaš mnoge stvari, a kad već ne znaš , bolje ne pisati o nečemu što ne znaš, mada ovde ima mnogi koji ne znaju, tako da imaš veliku podršku.
Aj u zdravlje
Pa ti si svi vreme živeo u zabludi. Ja sam svo vreme bio u kontaktu sa svima, do zadnjeg trenutka, ali kada smo videli da su počeli da se zezaju ekipa sa Slankamencom na ćelu sa svima, a i sa tobom, samo neznam da li si obavešten da te je on predstavljao. Njegove reči su bile, izdržite još nedelju dve. Izvini druže a ko si ti da to meni kažeš. Udruženje čine ljudi a ne članovi viber grupe. Svi mislite da znate sve a u stvari ne znate ništa. Zahvaljujući udruženju Stig, suncokret je najprofitabilnija kultura. Nama isto tako rekli, mnogo je nezadovoljnih, ono sve devojčice, cela centralna Srbija sa Vojvodinom 1200 traktora

Druze... sad je gotovo.
Izveslali su nas samo tako, nadam se samo da ti je to jasno. Više sreće u sledećem kolu.

ohoho sad sam vec postao glavni za proteste uz tog slankamenca
a vidim i u viber grupi sam bio iako niko sa foruma nema moj broj :haha:

psenica je profitabilnija bila
a ako profit smatras to sto nisi bacao vestak na isti taj suncokret pa ti bila manja ulaganja,jbg

dakle da sumiram----nije istina da ste potpisali taj papir pre i sami,vec ste u dogovoru sa ostalim udruzenjima to uradili a onda su neka udruzenja vas optuzili(vama iza ledja za izdaju iako kako kazes niste samoinicijativno potpisali to) i da ste sjebali protest

svako dobro

Vidim da su se mnogi raspisali ovde, verovatno ste navikli na vreme kad nisam pratio forum, to je bilo vreme kada sam vozio svoj kamion, radio kampanju suncokreta, skidao svoj suncokret, sejao uljanu repicu, spremao za pšenicu i sejao pšenicu, sada je sve to prošlo i može da se dopisujemo koliko hoćete. Na svaku prozivku, laž, insinuaciju, netačnu informaciju imate odgovore od mene. Izvolite...
Nemam ni prozivku, ni insinuaciju, već prosto pitanje:

Da li je tačno da je u pregovorima sa vladom bilo dogovoreno da bude povećana premija za mleko za TRI kvartala, a da je onda u predlogu koga je potpisalo udruženje iz Stiga bilo predloženo vladi (i koje je vlada prihvatila) da se poveća premija za mleko samo za JEDAN kvartal?

I
ohoho sad sam vec postao glavni za proteste uz tog slankamenca
a vidim i u viber grupi sam bio iako niko sa foruma nema moj broj :haha:

psenica je profitabilnija bila
a ako profit smatras to sto nisi bacao vestak na isti taj suncokret pa ti bila manja ulaganja,jbg

dakle da sumiram----nije istina da ste potpisali taj papir pre i sami,vec ste u dogovoru sa ostalim udruzenjima to uradili a onda su neka udruzenja vas optuzili(vama iza ledja za izdaju iako kako kazes niste samoinicijativno potpisali to) i da ste sjebali protest

svako dobro
I tebi svako dobro. A to da smo sjebali protest je tvoje zapažanje a ti si niko, ili jedan čovek, a jedan čovek je lipov k. tebe bi tako nezadovoljnog rešili za 10 sekunde, takve najhrabrije najlakše reše. Ne vredimo mi ni 5 din. Istine radi, sporazum je potpisalo udruženje građana iz Pančeva a mi smo to prihvatiti. Za ostale zahteve nije bilo snage, otresli bi nas do ujutru, bili smo lak plen nas 1200

Nemam ni prozivku, ni insinuaciju, već prosto pitanje:

Da li je tačno da je u pregovorima sa vladom bilo dogovoreno da bude povećana premija za mleko za TRI kvartala, a da je onda u predlogu koga je potpisalo udruženje iz Stiga bilo predloženo vladi (i koje je vlada prihvatila) da se poveća premija za mleko samo za JEDAN kvartal?
Neka potvrdi @sale ratar , za udruženje Stig je bilo prihvatljivo i 70 din za suncokret a da se isplati za treći i četvrti kvartal po 15 din. Ono što doživiš posle toga da te ti isti mlekari prozivaju. Na kraju bili su i neki koji su hteli sve a u Novom Sadu su animirali 50 traktora da izađu

Nazad
Vrh