da li je dezinformacija da ste potpisali papir u kojem pristajete na neke uslove pre konsultacija sa drugim udruzenjima???
tvoj post juce napisan ovde jednom od clanova foruma
---Šta će meni hvalospevi od tebe, jel si ti izlazio zbog mene ,pa da si sada mnogo razočaran.
Ja ne branim sebe lično već svoje udruženje i odluke tog istog udruženja, realno gledano niko trenutno nema udruženje koje može da izvede toliko traktora a ti se zapitaj zašto je to tako. Kada se napravi malo nekog pomaka, odma ide priča "neko se ogrebo za traktor, neko je napravio fuck up". Jel hoćeš ti sutra da ispregovaraš za mene ili ćeš i dalje da očekuješ da to neko uradi za tebe, da bi imao šta da kritikuješ, verovatno. Pričaš o nečemu što ne znaš i na čemu nisi bio, ja bi iskreno najviše voleo da si na mom mestu sedeo, kakvu bi odluku doneo i koliko bi hrabar bio.
Jel sam ja povukao tvoje ljude i rekao im da idem kući. Sledeći put sedi ti sa Slankamencom na pregovorima 9 sati i pregovaraj do ujutru, pritom ti na glavi stoje tvoji ljudi koji očekuju nešto. Mi smo rekli sada je dosta zajebancije, idemo kući, jer je to možda bio i zadnji momenat da se uzme to što je ponuđeno na stolu. To je bilo naše viđenje. A ti druže smatraj šta hoćeš, ali samo da ti kažem da ne znaš mnoge stvari, a kad već ne znaš , bolje ne pisati o nečemu što ne znaš, mada ovde ima mnogi koji ne znaju, tako da imaš veliku podršku.
Aj u zdravlje