Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Krenuli smo sa 40traktora ali su nas zaustavili u Velikoj Plani pre isključrnja za vojnu industriju, pre toga smo držali zatvoren autoput 3 dana(isključenje Batočina)
Snimak kada smo stizali na raskrsnicu, ja vodim kolonu.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Ti pričaš za avgust a ja pričam za kraj novembra

28 nov. protiv zagadjenja a 30 nov. prosvetari .
vrati se nekoliko stranica unazad i sve ce ti biti jasno
ko se nasao prozvanim i krenuo u pravdanje
a vidim vec se krece sa pricom o novim protestima iako ista ta ekipa odustala od daljih protesta prvi i prvi potpisali nesto pre konsultacija sa ostalim da ih nazovem grupama-udruzenjima koje su protestvovale tada

a vidim vec se krece sa pricom o novim protestima iako ista ta ekipa odustala od daljih protesta prvi i prvi potpisali nesto pre konsultacija sa ostalim da ih nazovem grupama-udruzenjima koje su protestvovale tada
Necu da vracam stranice jer nesto me protesti i ne zanimaju sa smesnim zahtevima . Svi zahtevi su krpljenje rupe koja ce ponovo da se otvori . Dok ne bude jedini uslov da za ministra bude izabran Sevrlaic , Prostan ili neko dobar treci mene protest nece videti . Ovakav zahtev bi jedini izvukao mnogo paora . Eto ideje za glavasine udruzenja pa neka razmisle .

Necu da vracam stranice jer nesto me protesti i ne zanimaju sa smesnim zahtevima . Svi zahtevi su krpljenje rupe koja ce ponovo da se otvori . Dok ne bude jedini uslov da za ministra bude izabran Sevrlaic , Prostan ili neko dobar treci mene protest nece videti . Ovakav zahtev bi jedini izvukao mnogo paora . Eto ideje za glavasine udruzenja pa neka razmisle .
Mislis da bi samo to resilo problem? Da neko ajd kazemo normalan bude min poljo i sve bude bajno oko agrara u nasoj zemlji? Grdno se varas druze ako tako mislis, ovde je sistem takav da ne valja iz srzi. Ogranicili bi mu budzet ili smanjili, saradnja sa svim ostalim granama finansije, trgovine, saobracaja bi bila jako losa i to ne bi opstalo jer nije "njihov".
Mnogo je ovde veci problem od jedne licnosti na celu min poljo....

I onda se pojavi sacica paora koja izadje samostalno i izbori nesto samo za svoj atar.
Ma jok šačica ima da izađe i izbori se za sve, ali to sve je tek toliko koliko je nezadovoljnih paora, zadnji put oko 1200 na 450 000 gazdinstva, složićeš se da nije malo. Neki i najebu a neki budu nezadovoljni jer ti što su najebali nisu najebali još i više, onda bi ovi što su nezadovoljni bili manje nezadovoljni

Opet širiš dezinformacije. Našao sam se prozvanim jer se laže, a laž ne tolerišem. A protest uvek, ipak mi nismo gola g. kao pojedinci koji izađu ili ne izađu ali su glavni na tastaturi a tastature vaše poklope ovi što rade za sendviče za pola sata, tako da vam ne vredi ništa pišanje (pišanje, nisam pogrešio)po tastaturi. Ti druže neznaš ni ko te izveo na protest u avgustu. Ako znaš podeli sa nama, da znamo i mi. A dogovori uvek samo nema sa kim, Slankamenac neće dogovor, kaže izdržite još nedelju dve. Ipak sam ja predsednik udruženja poljoprivrednika a ne lovačkog društva da mi prosipaju lovačke priče

Vidim da su se mnogi raspisali ovde, verovatno ste navikli na vreme kad nisam pratio forum, to je bilo vreme kada sam vozio svoj kamion, radio kampanju suncokreta, skidao svoj suncokret, sejao uljanu repicu, spremao za pšenicu i sejao pšenicu, sada je sve to prošlo i može da se dopisujemo koliko hoćete. Na svaku prozivku, laž, insinuaciju, netačnu informaciju imate odgovore od mene. Izvolite...

Eh ta gazdinstva. Juce razgovaram sa jednim koji preko cele godine prodaje suhomesnato iz Madjarske, a sad kupuje krmaca i prodaje kobasice i sve ostalo. Kaze uzeo je fiktivno 0.5ha zemlje i otvorio gazdinstvo, da ga ne jeba.a inspekcija.

Mislim da je tema protesti poljoprivrednika, a ne zagađenje i prosvetari (što ne znači da umanjujem te probleme).
Protest na koji sam se osvrnuo je protest poljoprivrednika iz Kragujevca koji je trebalo da krene za Beograd, najavljivao ga je Aleksandar Babić, tada su poljoprivrednici trebali da podrže proteste u Beogradu u vezi oduzimanje zemljišta za iskopavanje Litijuma. Za šta isto mislim da su te najave i kretanja nanela štetu, jer od svega toga ništa nije bilo, očigledno loša procena i mali broj zainteresovanih.

Ima kod nas jedan što ima 7 gazdinstava a samo jedan traktor, tako da to sa gazdinstvima i nije neko merilo...

Eh ta gazdinstva. Juce razgovaram sa jednim koji preko cele godine prodaje suhomesnato iz Madjarske, a sad kupuje krmaca i prodaje kobasice i sve ostalo. Kaze uzeo je fiktivno 0.5ha zemlje i otvorio gazdinstvo, da ga ne jeba.a inspekcija.
Treba dobro razmisliti o tome, pričamo ovde o dodeli sredstava za suncokret a tamo priča "dobio sam na jedno gazdinstvo, čekam na još tri" očigledno se ljudi opustili i pomislili da je to normalno

Vidim da su se mnogi raspisali ovde, verovatno ste navikli na vreme kad nisam pratio forum, to je bilo vreme kada sam vozio svoj kamion, radio kampanju suncokreta, skidao svoj suncokret, sejao uljanu repicu, spremao za pšenicu i sejao pšenicu, sada je sve to prošlo i može da se dopisujemo koliko hoćete. Na svaku prozivku, laž, insinuaciju, netačnu informaciju imate odgovore od mene. Izvolite...
Ne vredi. Sve bi se svelo na prepucavanje, na kraju mozda i na teske reci. Cinjenica je da Vlada ove drzave prihvata da je okosnica poljoprivrede juzno od Save i Dunava, a ovi gore sviraju u onu stvar.

Ima kod nas jedan što ima 7 gazdinstava a samo jedan traktor, tako da to sa gazdinstvima i nije neko merilo...
Pa nije merilo ali sutra kada ti dođe inspekcija kao meni i izvadi račune za 60t đubriva, samo u proleće i traži utrošak tog istog đubriva ili nafte i ti napraviš utrošak onako kako jeste a to je recimo 150 hektara, što je realno. Odma ide sledeće pitanje, koliko je dobiti u toj godini, ti si prijavio 5000e i platio porez na dobit 500e, O ne, dobit na 150 hektara je 90 000e a porez na dobit je 9000e. To zna da bude malo zajebano, još ako si pustao novac na fiktivno otvorena gazdinstva, tipa žena, deca, tata, to se gleda kao interesno povezana lica, ide još i prijava

Nazad
Vrh