Evo dežurni, pa gde si ti prijatelju, baš sam se pitao kako možeš da izdržiš do sad a da ne napišeš nešto.
Izgleda kod vas u selu kad ima dvoje, troje koji rade više zemlje, onda vi koji radite manje, steknete neku vrstu kompleksa i onda mrzite sve, ali im ništa ne možete,vreme komunizma prošlo, ne mislim samo na tebe, ima mnogo takvih. Jedino možete da pišete na forumu, tu su mnogi opasni a bogami i pametni.
A za ponašanje moje, pa kako ti to možeš znati, jedino procena čitanjem poruka, to zna da bude prilično netačno. Ja za tebe mislim da si dobar čovek, ali izgleda vučeš neke traume, da li iz detinjstva ili od ovih u selu što rade mnogo zemlje, Neznam, neki problem ima.
A to dal će nas odjebati, pa moguće ali se baš i ne sekiram za to,a od tebe ni ne očekujem podršku a još se manje sekiram ako je izostala. Samo ne mogu da trpim laži i insinuacije o sebi, toliko valjda možeš da razumeš...
Poštujem svakog ko kritikuje a nije podneo za doplatu za suncokret, mada je takvih malo. Neznam jer si ti podneo, mene bi bilo sramota da jesi, pošto ti očigledno, tvojim pisanjem sam shvatio, ne odgovara šta je urađeno za ovako kratko vreme
Pozdrav i za mog zemljaka