Kako sad ne mozes da odgovoris da li cena od 73 dinara vazi za celu Srbiju?Kako prošlog puta nismo to krili od nikog već sve javno izneli, tako ni sada ništa ne krijemo. Niko se nije dogovorio a da ja znam, a ne moguće je da neznam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako sad ne mozes da odgovoris da li cena od 73 dinara vazi za celu Srbiju?Kako prošlog puta nismo to krili od nikog već sve javno izneli, tako ni sada ništa ne krijemo. Niko se nije dogovorio a da ja znam, a ne moguće je da neznam
Mi smo tada izgoreli, dok ste vi blokirali jednu stranu Bulavara. Ako već znaš sve, sigurno i znaš dogovor sa Radoslavom i Slankamencom. Naša blokada je krenula u 11h, zovem Radoslava, pitam ga šta se dešava gde su blokade, on mi kaže: Neznam ja idem prema Batajnici, zovi Slankamenca. Ja pozovem Slankamenca, on mi kaže: Evo idem iz Sombora, vozim dete i ženu. Ja pomislim, jebote koje smo mi budale, ovi se zezaju. Ja imam odgornost prema svojim ljudima, trebalo je da samo mi poginemo, ne bi to dozvolioИмам два хвала Богу. Ти само постављаш питања, а ништа не демантујеш..
Инспекције.Iznesi šta si načuo
Па да ви нисте погинули јадни угрожени, али сте зато пустили остатак Србије да гине за вас још 7 дана и онда 8 дан свима иза леђа уз још неке потписали договор са владом.Mi smo tada izgoreli, dok ste vi blokirali jednu stranu Bulavara. Ako već znaš sve, sigurno i znaš dogovor sa Radoslavom i Slankamencom. Naša blokada je krenula u 11h, zovem Radoslava, pitam ga šta se dešava gde su blokade, on mi kaže: Neznam ja idem prema Batajnici, zovi Slankamenca. Ja pozovem Slankamenca, on mi kaže: Evo idem iz Sombora, vozim dete i ženu. Ja pomislim, jebote koje smo mi budale, ovi se zezaju. Ja imam odgornost prema svojim ljudima, trebalo je da samo mi poginemo, ne bi to dozvolio
Inspekcija je bila petak pre protesta u utorak, očigledno nije uticala na to da ne izađemo. Povukli smo se na dva dana kada smo videli da se u Novom Sadu ljudi zezaju. Ja došao, Radoslav ne može ništa da odluči, zovi Slankamenca, čovek na svaka 2 sata isključi tel na 3 sata. Hvala za ispravku, da se "neznam" piše "ne znam", sigurno ti je to najbitnijeИнспекције.
Nedeljko ako mozes da odgovoris i sve ce biti jasno.Kako sad ne mozes da odgovoris da li cena od 73 dinara vazi za celu Srbiju?
Gde si ti ginuo i za šta si ginuo. Ja znam šta je pričano na sastanku u Vladi, jel znaš ti?Па да ви нисте погинули јадни угрожени, али сте зато пустили остатак Србије да гине за вас још 7 дана и онда 8 дан свима иза леђа уз још неке потписали договор са владом.
Babic ti I nije nesto preterano odusevljen rezultatom.Da nije bilo blokirano Pančevo, Rača , Batočina i Kragujevac, sedeli bi do nove godine u Novom Sadu
Ja nisam Nedeljković, već Nedeljko Savić. Ako su rekli da će svako zrno platiti toliko, platiće. 99% vas nikad nije prisustvovalo bilo čemu slično, ja sam gledao svojim očima i sedeo 9 sati, nešto i rekao tamo.Nedeljkovicu ako mozes da odgovoris i sve ce biti jasno.
Знам да до састанка не би ни дошло да се ви који сте престали са протестима нисте изјаснили да ћете присуствовати истом. Захтеви су били јасни, ко би при здравој свести и памети пустио вас саме после свега да преговарате за целу Србију??? На састанку се ишло да се млати празном сламком да се ви не би договорили као што и јесте.Gde si ti ginuo i za šta si ginuo. Ja znam šta je pričano na sastanku u Vladi, jel znaš ti?
Ja sam danas u 16h, pričao sa njim, on me je zvao, imali normalan razgovor, žalio mi se da su ga proglasili izdajnikom. Predložio mi je da se vidimo kad ovo sve prođe, za neke naredne stvari. Jednostavno vam ljudi drugačije predstavljaju realnostBabic ti I nije nesto preterano odusevljen rezultatom.
Nemam ja te ambicije da pregovaram za celu Srbiju, a iskreno sviđa mi se kako Stig funkcioniše. Poziv za sastanak nisam dobio od inicijative, dobio sam ga jer su nam traktori bili na ulici u tom trenutkuЗнам да до састанка не би ни дошло да се ви који сте престали са протестима нисте изјаснили да ћете присуствовати истом. Захтеви су били јасни, ко би при здравој свести и памети пустио вас саме после свега да преговарате за целу Србију??? На састанку се ишло да се млати празном сламком да се ви не би договорили као што и јесте.
Izvini, ispravio sam. Valda ti je jasno da ne mogu svi prisustvovati pregovorima. Zato treba imati poverenja u svoje pregovarace. Ja licno vise poverenja imam u Radoslava, ali se bojim da ste ga izigrali.Ja nisam Nedeljković, već Nedeljko Savić. Ako su rekli da će svako zrno platiti toliko, platiće. 99% vas nikad nije prisustvovalo bilo čemu slično, ja sam gledao svojim očima i sedeo 9 sati, nešto i rekao tamo.
Koji ljudi?Ja sam danas u 16h, pričao sa njim, on me je zvao, imali normalan razgovor, žalio mi se da su ga proglasili izdajnikom. Predložio mi je da se vidimo kad ovo sve prođe, za neke naredne stvari. Jednostavno vam ljudi drugačije predstavljaju realnost
Ja imam poverenja u samoga sebe, mada ponekad nisam baš ni u sebe sigurno, tebi bi preporučio isto takoIzvini, ispravio sam. Valda ti je jasno da ne mogu svi prisustvovati pregovorima. Zato treba imati poverenja u svoje pregovarace. Ja licno vise poverenja imam u Radoslava, ali se bojim da ste ga izigrali.
Braćo, ja sam danas pričao sa njim i nije mi delovao nezadovoljan. Hteo sam ti reći da ljudi jedno pričaju na fb dok lože masu a drugo sa nekim ko je pored njega sedeo na pregovorimaKoji ljudi?
Babic je sam izjavio da nije zadovoljan I da dogovoreno ne znaci nista I da je propustena sansa.
A niko da kaze ko je prihvatio to sto niko nije hteo.
Cilj i jeste da se iz svake situacije izađe jači nego pre, samo napredА на крају остаје закључак да ви нисте демантовали ни 10% написаних ствари у последњих пар сати што значи макар мени да су истините. Ми ћемо ићи даље у протесте јачи него пре јер се зна ко је какав. Ја морам да вам пожелим лаку ноћ јер 8 дана нисам спавао као нормалан човек, а ви радите како најбоље знате.