ovo sam vec pisao neki dan---zakon o narodnoj skupstiniPa i premijerka je pre neki dan izjavila da je ponudjena cena 535 DINARA za suncokret... Sve stručnjaci moj do moga...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Član 39
Narodni poslanik ne može istovremeno da obavlja drugu javnu funkciju ili profesionalnu delatnost nespojivu sa poslaničkom funkcijom, u skladu sa Ustavom i zakonom.
Narodnom poslaniku prestaje funkcija koja je nespojiva sa poslaničkom funkcijom na dan potvrđivanja poslaničkog mandata.
zamenik premijera tj prvi potpredsenik vlade je Branko Ruzic inace i ministar prosvete,nauke i tehn. razvoja
mutava cak nije vise ni premijer a sa njom se pregovara nesto...jos jedno krsenje ustava i zakona
isto tako sam pisao da su zahtevi za mene licno smesni(ova premija od 15din ce da se "pojede" vec u oktobru posto kukuruza nece biti,mislim na stoku naravno)
samo primer 600miliona evra ukupno ova vlast je dala iz budzeta(citaj telekom) za prenose nekih utakmica,avansno 200miliona evra-----ove godine 313 hiljada gazdinstava je dobilo subvencije na osnovu biljne proizvodnje....izracunajte samo ovih 200milona evra,moglo je bar na plavi dizel da ode