Peet
Član
Ti mislis da smo svi ostali ludi a ti pametan, jeli?
Gasi se pod hitno! Nisi ni zasluzio biti na ovom forumu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako i vrhovni razmislja. Sto se tice dokonosti, verovatno si ti tajOpusteno.Udaljicu se sam.
Sa nadrkanim i dokonim narodom ne mozes divaniti.
Sutra i Kikinda. U 8 casova skup kod Tozinog parkinga pa cemo videti sta i kako dalje. Sad je pitanje da li da se i sela prikljuce na tom mestu? Uglavnom bili su agilniji od nas i svaka cast na tome.Мокрин блокиран.
Nemoj tako kolega...pa skoro si kritikovao sto je Moma (oteran)Ti mislis da smo svi ostali ludi a ti pametan, jeli?
Ko je Nemanja Celeketic?? Mozda okolna sela? Kikinda sutra krece.Nemanja Celeketic
23 ч. ·
Protest poljoprivrednika u Kikindi 15.08.2022!!
Dragi sugradjani,molimo vas za toleranciju,razumevanje i naravno podršku za protest poljoprivrednika u Kikindi i okolini. Hvala!!
356Milos Gavrilov, Darko Varadjanin и још 354
196 коментара
14 дељења
Свиђа ми се
Коментар
Подели
Koliko znam sam se povukao. Steta.Nemoj tako kolega...pa skoro si kritikovao sto je Moma (oteran)
To sto neko ne misli kao vecina nije razlog da se najuri sa foruma
Da vidimo koliko ćeš izdržati, bar u ovoj temi o protestima.Opusteno.Udaljicu se sam.
Sa nadrkanim i dokonim narodom ne mozes divaniti.
Moma nije oteran vec se iskljucio sam a ta tema nije ni blizu naseg interesa kao i ova desavanja!Nemoj tako kolega...pa skoro si kritikovao sto je Moma (oteran)
To sto neko ne misli kao vecina nije razlog da se najuri sa foruma
Sve ka Beogradu je blokirano, ne moze iz Panceva u Beograd niti iz Beograda u Pancevo...Sad javljaju na 202 da je izlaz iz Panceva blokiran. A nikako ne pricaju razlog (barem ja nisam cuo).
Može se ja i otišao jutros i vratio se pre 10 minuta.Sve ka Beogradu je blokirano, ne moze iz Panceva u Beograd niti iz Beograda u Pancevo...
Na N1 pise da je most prohodan...Pre sat i po vremena blokiran i Zezeljev most u Novom Sadu, pre 45 minuta grupa roma (cigana) verbalno uz pretnje motkama pretila poljoprivrednicima...ne znam šta se do kraja desilo, prekinuli su snimanje..
Možda su pustili da ne dodje do incidenata, ovo je bilo pre 50 minutaNa N1 pise da je most prohodan...
Ako imaš instagram zaprati 192.rs oni objavljuju snimke sa lica mestaNa N1 pise da je most prohodan...