Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto bi palio traktor,ovo je protest odredjenog kruga ljudi koji su napisali sta licno njima ne odgovara,mozes da se slozis ili da budes domaci izdajnik nema izmedju.Kako oni kazu to ti je za poljoprivredu u Srbiji.Ma prinosi su katastrofalni.O ceni se nije trebalo ni raspravljati jer imamo posla sa štetočinama.Ima mnogo većih problema.Oko goriva bez akciza se ne bi trebalo odustajati.O subvencionisanom đubrivu,takođe.O ukidanju plaćanja navodnjavanja.O oslobađanju poreza na 2 godine.Isplati kovid pomoći za krave...Bar bih onda znao zašto palim traktor a ovako mogu da dođem biciklom ako bude na kružnom toku.Biće mi malo teško ali ću izdržati toliko.
A šta da čuvaš, u proseku 2 tone kukuruza po ha?Pa donekle ih razumem kukuruz možeš čuvati kod kuće ili kod njih u silos i čekati cenu a sa suncokret om je druga priča prodaješ ga odmah i nemože na čuvanje.
Mnogo mi smeta što se toliko priča samo o ceni suncokreta a žito-puj pik ne važi.O kukuruzu bar za naš kraj ne vredi ni spominjati ništa.Sto bi palio traktor,ovo je protest odredjenog kruga ljudi koji su napisali sta licno njima ne odgovara,mozes da se slozis ili da budes domaci izdajnik nema izmedju.Kako oni kazu to ti je za poljoprivredu u Srbiji.
Nismo se razumeli suncokret je roba koja se uvek prodavala odmah a kukuruz je mogao i može da se čuva to sam hteo da kažem. A kukuruza uopštte i nije bilo na spisku ni soje. Tražila se cena samo za suncokret.A šta da čuvaš, u proseku 2 tone kukuruza po ha?
Ocekuju se i malinari da se pridruze.Jel stvar gotova na kraju ? Sta ce da rade sljivari sada ? I oni su najavili proteste .
E njima će ostati koštice i peteljke i kamenje koje su stavljali u gajbice.Jel stvar gotova na kraju ? Sta ce da rade sljivari sada ? I oni su najavili proteste .
A ne rakiju prodajemo evropi da se greje mi imamo jeftinog plinaBice dosta rakije . Mora narod nekako da se na zimu zagreje . O svemu misli drzava.
Razumeo sam ja tebe, ali nisi ti mene, poenta je da se traži pomoć države zbog suše, jer suša pogađa sve kulture a ne samo suncokret. I nisu svi posejali suncokret.Nismo se razumeli suncokret je roba koja se uvek prodavala odmah a kukuruz je mogao i može da se čuva to sam hteo da kažem. A kukuruza uopštte i nije bilo na spisku ni soje. Tražila se cena samo za suncokret.
A cemu takav debilan komentar ?E njima će ostati koštice i peteljke i kamenje koje su stavljali u gajbice.