Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze moj,provac je napisao(la):rabadzija a imas li ti malo ili malo vise mud..da to pitanje postavis tom Ivkovicu , pa ti ljudi su vas doveli do tolikog ponizenja da je nas sramota od vas.gde ste bili na protestima ,,prodale vas te vase kolovodje ti vasi poltroni sto ti kazes ,,savetnici ministra od 30 godina koji ne znaju ni gde je kravi rep, a znaju da vrsljaju po srbiji i da lobiraju ljude da se na izlazi na proteste jer i ja bi to radio za platu od 2 soma evrica.dali se zapitate ko su ti ljudi iz tih udruzenja koje dragin pozove na tv da kazu kako je kod nas kao i u holandiji .ljudi moji ,,IZGUBILI SU KOSOVO NE DAJMO DA IZGUBIMO I POLJOPRIVREDU,
Provac,provac je napisao(la):rabadzija nemamo mi nikakve potrebe da se prepucavamo i da nam ti delis savete sta cemo mi da radimo vi ste se pokazali a sta cemo mi uraditi vreme ce pokazati.vasa BIVSA asocijacija ili ti asocijacije vise kao i da ne postoje jer su vam se vodje prodale a sta ce te vi da radite to vam diktira danijel kovacic koji je za tvoju inf prodao svoje krave a sada vas uci kako se treba baviti poljoprivredom.i kod nas ima kukolja to je sasvim normalna pojava ali imamo mi za njih total tako da se to odmah sece u korenu.mislili smo mi svi da je sloba nesmenjiv ali pade i on ,dodjose ovi gori od slobe ali ,,nicija do zore nije gorela,, nego se vi preorganizujte i nadjite prave ljude i vodje pa ce biti rezultata.
Provac,provac je napisao(la):za ranka samo malo pojasnjenje.nece oni koji kaljaju obraz postenih i pravih boraca za prava seljaka ni biti medju nama vec ima sledi NOGA, JER DRUGOG IZBORA NEMA.za rabadziju nemam nikakvog komentara osim da ja ne zelim uopste da polemisem sa ljudima koji preko interneta zele da im bude bolje, a onda jednog dana mogu sebi da dozvole da kazu pa i ja sam ucestvovao u boljitku, e pa nece moci.sta mislis da si preko interneta mogao da dobijes ovu cenu psenice , e malo morgen.samo borci i aktivni ucesnici su ljudi sa kojima mogu da polemisem a oni koji drze zeninu suknju i gledaju fudbal dok drugi na 35 c voze traktor i to sa zebnjom da ne stane jer nema nafte, e takvi su nama potrebni.svako ima pravo na svoj stav, ja tvoj postujem ali ti nemoj da ponizavas nas,
potpuno si u pravu i svaka ti je na mestuDusanA je napisao(la):Nece nista da pukne, poljoprivreda je jedna od zdravijih grana privrede u ovoj zemlji. Pre ce svi drugi da izadju na ulice nego poljoprivrednici. A o propadanju da i ne govorim. Ovde je barem koliko toliko zdravo stanje, roba se naplacuje relativno brzo (posebno kukuruz), sto je misaona imenica za sve druge grane u privredi Srbije. Krenule su subvencije sto dosta znaci proizvodjacima. Mozda, ako ukinu subvencije bude protesta ali ne verujem u ukidanje subvencija kada sve druge zemlje u okruzenju imaju cak i vece subvencije od nas.
Po meni glavni problem u poljoprivredi su kupci nasih proizvoda koji nas "deru" na sve nacine i nasi dobavljaci, posebno mislim na vestacko djubrivo, naftu. Sto se tice drzave, ona jedino moze da se pozabavi vise tim stvarima i da uvede veci red na trzistu. A jos i ako proradi sistem javnih skladista i stabilizuje se kurs evra, ja sam zadovoljan.