Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

dobro poznata stvar je da se u Srbiji demokratskoj zemlji,sve prati prisluškuje,proverava,analizira.u pripremi su novi potezi za sada samo toliko mogu da kažem.čim dobijem saglasnost ostalih članova APS-a,izneću nešto više.Naše delovanje je ipak javne prirode. :cao:

moracemo pod hitno da nadjemo neki drugi nacin komuniciranja jer sta god da se oglasi ovde na forumu ministrovi ,,dousnici ,, mu to odmah prenesu pa vec sutra u novinama ili na tv-u osvane ideja koju smo mi pustili na forum .mnogo je njegovih poltrona i ulizica koji su se prodali za male pare , ali nicija nije do zore gorela.njegov pomocnik danijel kovacic je rasprodao krave , a nama kaze na sastanku da mi ne umemo da se bavimo poljoprivredom.to je vec neki znak za kolege mlakare kuda ide nase mlekarstvo .mi ne spavamo za vasu informaciju ,mislim na one skeptike.a sto se tice udruzivanja ljudi to je na vama, nadjite naku kafanicu ili sah klub ili ribolovacko udruzenja pa organizujte sastanke a mi cemo doci gde god nas pozovete ako treba u pirot ,vranje nije bitno samo se organizujte da imate bilo kakvo telo i slobodno dajte sebi za pravo da ste ogranak APS-a lako cemo vas mi priljkuciti bitno je da se sirimo jer zajedno smo jaci,poz NASE VREME TEK DOLAZI

Ja čuo na TV kako će Zrenjaninci za sad trenutno plaćati penale. Pošto ne ćute i ne trpe sex na suvo mora će da prijave pojedinačno državi sve objekte koje imaju i koje nemaju da bi mogli što profesionalnije i kvalitetnije plaćati porez državi.
To su onih par dinara što su dali za pšenicu, a uzeće mnogo više. Šta su izmislili za ostala mesta čuće se.

Golub je napisao(la):
Ja čuo na TV kako će Zrenjaninci za sad trenutno plaćati penale. Pošto ne ćute i ne trpe sex na suvo mora će da prijave pojedinačno državi sve objekte koje imaju i koje nemaju da bi mogli što profesionalnije i kvalitetnije plaćati porez državi.
To su onih par dinara što su dali za pšenicu, a uzeće mnogo više. Šta su izmislili za ostala mesta čuće se.
Dokle ces bre da podjebavas posten narod :zli: :zli: Ako ti (ne vi ) ne odgovara da narod bolje zivi nemoras nas sabotirati raznim dezinformacijama ILI KAZI KOLIKO TE PLACAJU ZA TO :zli: :zli: :zli:
Kad je bila ona debata u temi mlekarstva , nisam ti nista napisao ali si sad PRETERAO trba da te bude sramota . Legalizacija objekata traje u Srbiji vec par godina , pa zato neobracajte paznju na post doticnog Clana

Rale pa ja nikog ne podjebavam niti širim dezinformacije, ako ti nisi to čuo na TV ne mora da znači da je dezinformacija, ja sam to čuo pre tri dana. Ti što nesmeš da pogledaš stvarnost i istinu u oči, a tražiš žrtvu na nekog da isteraš bes i nervozu iz seb nisam ti ja kriv, idi kod naše ministre pa im tako pričaj, al ćeš ondak biti manji od mahovog zrna junače moj.

" Ne dozvoli da te mržnja vodi, a bes goni" :ppozdrav: :veseljak::

otkupna cena kupine 20 dinara... ako je negde vreme da pukne tikva onda je to u zapadnoj srbiji...
vocari su na kolenima...

Zoki pre 3-4 gobine protestovali smo zbog cena maline pa nas policija prepljeskala ko volove u kupusu... ::lose::

ljudi su potonuli nacisto i na ivici egzistencije... a svi cute... Pa i Milos Obrenovic kad je slao izaslanike da vide kako narod zivi i kad bi mu rekli da narod grdi i psuje vlast on bi jos pojacavao porez. Posle nekoliko godina ponovo ih posalje a oni odusevljeno mu kazu da narod cuti. On bi onda rekao: Popustaj, nevalja kad se narod ucuti, to je opasno... Samo sto je on bio mudar za razliku od ovih danasnjih dahija...

Zivimo u jednoj bolesnoj i rakom oboleloj drzavi.Potrebna je hitna operacija i presadjivanje nekih organa, a pogotovu mozga nekim politicarima.
Dokle vise muciti SOPSTVENI NAROD. :sta:

:udri: :nono: ::lose::

Kengur je napisao(la):
Zivimo u jednoj bolesnoj i rakom oboleloj drzavi.Potrebna je hitna operacija i presadjivanje nekih organa, a pogotovu mozga nekim politicarima.
Dokle vise muciti SOPSTVENI NAROD. :sta:

:udri: :nono: ::lose::

Znas onu " dobar je i konj pa ga jasu"??

tarana je napisao(la):
nemojte biti naivni i misliti da ce ijedan traktor uci u beograd bez najavljenog i ODOBRENOG protesta.
na kraju krajeva, sta drzava ima s cenom psenice? jesu oni neki kupac?
50-60.000t? to je 3-4-5% onog sto proizvedemo.
drzavu treba pritisnuti u vezi visine subvencija i premija, sto je vezano s visinom agrarnog budzeta.
OBAVEZNO robne rezerve treba oduzeti iz ruku one budaletine milosavljevica, jer potpadaju pod ministarstvo trgovine.
inace, mi smo u ratu s preradjivacima i nakupcima ljudi!
zasto kukuruz prati svetsku cenu?
pa zato sto je roba kod nas a izvozom se bavi bar 40 firmi.
zasto je najjeftinija svetska psenica u srbiji?
zato sto roba nije kod nas a izvozom se bavi 4 firme.
delta, istpoint, viktorija i nesto malo MK.
kod suncokreta i soje je slicna prica.
mi tu nemamo puno resenja.
jedno je da ih opalimo po snabdevanju i smanjimo drasticno povrsine pod nekom od ovih kultura.
vrlo tesko izvodljiva varijanta, jer nismo dobro organizovani.
drugo resenje podrazumeva izgradnju sopstvenih smestajnih kapaciteta.
i to je jedino sto nam ostaje.
Procitao sam dosta komentara na ovoj temi i nemogu na sve da dam svoj komentar ali sam se odlucio za ovaj kao najrealniji ali cu u kratkim crtama pokusati sa prokomntarisem sve

Protesti : svi zemlji su nezadovoljni i oni sa mudima i oni bez,medjutim vlast ce opet napraviti dil sa nekima od vodja protesta i stvar ce se smiriti.Pa vidite da su suboticke kolovodje primirene i da se vise ne cuju svi su negde "namireni" i nema vise talasanja na severu backe

Beograd :svaka cast cestitim beogradjanima necu da kazem da ih nema ali Bgd je veliko zlo cele Srbije.Nemoze se pricati o razvoju Srbije i pomagati narodu tako da se jos vise vuce u Bgd.Zadjite malo ljudi u sela po Srbiji pa da vidite kako i od cega ljudi zive...pardon ne zive nego cekaju da umru jer to slobodno mogu reci da nije zivot.Pa u Bgd sada ima vise cinovnika nego u staroj Jugi, je bilo cca 23 mil stanovnika a sad cca 6-7 mil.Sad u Bgd ako covek na nekoj poziciji ne "mazne"bar milionce u evricima taj je slab......nekada su ljudi na pozicijama bili zadovoljni sa stanom,kucom,dobrim autom eventualno ko je bio bezobrazan taj je dobio i vikendicu na moru,svi koji su i u tome preterali..znao se sledeci objekat je bio Goli otok !....nema vise u Bgd ni razuma,niti merila vrednosti,a jos manje ljudskosti.

Ministar:nas ministar i njegov savetnik imaju ukupno godina koliko bi trebalo da ima jedan ozbiljan ministar...nemoze savetnik biti "balavac" od 30-tak godina ....pa koga ti da savetujes....savetnik moze biti neko ko ima zivotnog i resornog iskustva koji se dokazao u svom poslu pa da to prenosi na a mladje ljude ili ministre...i kakva je ono lakrdija ministra slika se kako toboz on licno istovara dzakove brasna...kome je potrebno to da vidi? A bivsi ministar poljoprivrede koji je po struci ekonomista a sadasnji ministar trgovine ovih dana se hvali kako je Srbija jeftina za zivot i kako su cene najnize u regionu.Naravno kad je zito bagatela,a o ostalom da ne pricamo ali zato drzavni proizvodi nafta ima cenu,proizvodi koje tajkuni prodaju takodje

Psenica: zapeli ste za tu psenicu i svake godine ista prica.Imajte muda pa je nemojte sijati pa da vidimo sta ce se onda desiti.Imate siroku lepezu kultura da mozete sebi namestiti kakav-takav plodored i pokusajte/mo da ne sejemo psenicu. I prosle jeseni je potekla prica tokom optimalnog roka da je malo posejano,pa onda u novembru mesecu izlaze tajkuni na njive i van optimalnog roka seju....verovatno po direktivi...malo samo obratite paznju na te momente.

Nadjite sebe u Taraninom izlaganju i da teramo dalje a kad dodju sledeci izbori Vi glasajte za najgore ne za najbolje jel od ovog dobrog je meni dosta ..neznam kako je Vama

peto1 je napisao(la):
Nije mi samo jasno sta je cilj osnivanja asocijacije poljoprivrednika i uloga predsednika Ivkovica
On je u ovom slucaju "komentator" stanja na trzistu,.....pa to znamo i bez njega
Sta ste Vi gosn predsednice ucinili da do toga ne dodje?
Realno sta mozete uciniti?
Sta ste spremni kao predsednik nekada respektabilne asocijacije da ucinite da promenite to stanje?
Da li lobirate preko savetnika ministra poljoprivrede ( za neupucene sadasnji savetnik potice iz redova suboticke asocijacije poljoprivrednika ) da ucine nesto za srpskog seljaka?

Nazad
Vrh