sneza_80
Član
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA
Ljudi sta se dalje desava
Ljudi sta se dalje desava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A onda je MAGARAC toliko popizdio da je počeo da izjeda vuka iznutra,polako i staloženo...dorel je napisao(la):Pojeo Vuk Magarca![]()
Ipak magarac je magarac, daj nam malo vise informacija da nebudemo bas mnogo veliki magarci ........BANE IVANOV je napisao(la):A onda je MAGARAC toliko popizdio da je počeo da izjeda vuka iznutra,polako i staloženo...dorel je napisao(la):Pojeo Vuk Magarca![]()
![]()
Dokle ces bre da podjebavas posten narodGolub je napisao(la):Ja čuo na TV kako će Zrenjaninci za sad trenutno plaćati penale. Pošto ne ćute i ne trpe sex na suvo mora će da prijave pojedinačno državi sve objekte koje imaju i koje nemaju da bi mogli što profesionalnije i kvalitetnije plaćati porez državi.
To su onih par dinara što su dali za pšenicu, a uzeće mnogo više. Šta su izmislili za ostala mesta čuće se.
Kengur je napisao(la):Zivimo u jednoj bolesnoj i rakom oboleloj drzavi.Potrebna je hitna operacija i presadjivanje nekih organa, a pogotovu mozga nekim politicarima.
Dokle vise muciti SOPSTVENI NAROD.
![]()
![]()
![]()
Procitao sam dosta komentara na ovoj temi i nemogu na sve da dam svoj komentar ali sam se odlucio za ovaj kao najrealniji ali cu u kratkim crtama pokusati sa prokomntarisem svetarana je napisao(la):nemojte biti naivni i misliti da ce ijedan traktor uci u beograd bez najavljenog i ODOBRENOG protesta.
na kraju krajeva, sta drzava ima s cenom psenice? jesu oni neki kupac?
50-60.000t? to je 3-4-5% onog sto proizvedemo.
drzavu treba pritisnuti u vezi visine subvencija i premija, sto je vezano s visinom agrarnog budzeta.
OBAVEZNO robne rezerve treba oduzeti iz ruku one budaletine milosavljevica, jer potpadaju pod ministarstvo trgovine.
inace, mi smo u ratu s preradjivacima i nakupcima ljudi!
zasto kukuruz prati svetsku cenu?
pa zato sto je roba kod nas a izvozom se bavi bar 40 firmi.
zasto je najjeftinija svetska psenica u srbiji?
zato sto roba nije kod nas a izvozom se bavi 4 firme.
delta, istpoint, viktorija i nesto malo MK.
kod suncokreta i soje je slicna prica.
mi tu nemamo puno resenja.
jedno je da ih opalimo po snabdevanju i smanjimo drasticno povrsine pod nekom od ovih kultura.
vrlo tesko izvodljiva varijanta, jer nismo dobro organizovani.
drugo resenje podrazumeva izgradnju sopstvenih smestajnih kapaciteta.
i to je jedino sto nam ostaje.
Nije mi samo jasno sta je cilj osnivanja asocijacije poljoprivrednika i uloga predsednika Ivkovicapeto1 je napisao(la):Otkupljivači žita i svinja deru paore.
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/199916/Otkupljivaci-zita-i--svinja-deru-paore