Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sibili je napisao(la):, Turci su uzimali desetak. Da budemo precizni.Nemojte na njih svaljivati sve ,mislim na one
Turke / Osmanlije..
.
Kengur je napisao(la):da više imaju tvoji sugrađani u Beogradu da bacaju dragoceni hleb (dnevno 300 t, ako se ne varam),od pšenice koju mi sa mukom i problemima proizvedemo i oni uzmu za bagatelnu cenu.
mika_google je napisao(la):Kengur je napisao(la):da više imaju tvoji sugrađani u Beogradu da bacaju dragoceni hleb (dnevno 300 t, ako se ne varam),od pšenice koju mi sa mukom i problemima proizvedemo i oni uzmu za bagatelnu cenu.
Vidi ovako druze, ja se nikome od vas prisutnih na ovom forumu ne podsmevam...Naprotiv, ja to sve delim sa vama...ali na drugi nacin, ja nemam takvih problema kao vi pa malo drukcije razmisljam o izlazu iz te situacije...sigurno ne zbog sebe, vec zbog vas...mozda vam pomognem necim, mozda vas ohrabrim necim...nije sve sivo kako vi vidite, ja vidim iz nekog drugog ugla i nisam budala...
Uopste nemam nameru da vas vredjam, niti mislim da ste glupi...ali postoje seme i semice i sve je izvodljivo bas zato sto je ovo drzava u kojoj ne vaze pravila...
A kad ne vaze za tajkune onda ocigledno postoji neka rupa...a ti kad je nadjes onda mozes i ti da je koristis...
Ne lupam gluposti, ne pametujem, ne rugam se, ne zelim vam zlo, nisam strani placenik, niti sam domaci izdajnik!
Vidim da ovde nisam najbolje prihvacen samo zato sto sam iz Beograda i samo zato sto mi se misljenje razlikuje od vaseg.
Ja cu biti tu na forumu, ali necu vise pisati u ovoj slicnim temama...
A eto, ako vam bude nekada trebala pomoc oko kombinacija vezanih za ovo...tu sam da vam pomognem!
Sve vas ja puno pozdravljam i zelim sve najlepse od srca!
Dali su ispunjeni zahtevi KOME I KOJI ako može nek se oglasi neko iz APSBANE IVANOV je napisao(la):GENERALNI ZAKLJUČAK:
-UTORAK 06.7.2010.PONOVO SE IZLAZI NAJPROMETNIJIM PUTEM DO OPŠTINA.
-ULTIMATUM 12. ČASOVA DA NAM SE OBRATI MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE,TRGOVINE ROBNE REZERVE I ANTIMONOPOLSKA KOMISIJA
-NE POMERAMO SE SA MESTA DOK DO PREGOVORA NE DOĐE
-NAKON PREGOVORA ROK 24.ČASA ZA ISPUNJENJE ZAHTEVA.
-NAKON ISPUNJENJA ZAHTEVA SE SKLANJAMO.
u pravu si....oldtimer je napisao(la):Malo je ova dobra cena kukuruza i psenice istupila revolucionarnu ostricu, ili mi se cini?
Ko ti kaže! Samo je sad pivo malo teže rashladiti!oldtimer je napisao(la):Malo je ova dobra cena kukuruza i psenice istupila revolucionarnu ostricu, ili mi se cini?