Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

meeker. Ma ne mislim ja na ovi Turci što su kopija, (falcifikat kod nas) nego ovi original što su nas jebali 500 god, našeg čukun dedu. A ovi naši nas i krešu i krv piju valjda neki izrod.

:ppozdrav:, Turci su uzimali desetak. Da budemo precizni.Nemojte na njih svaljivati sve ,mislim na one
Turke / Osmanlije. :haha:. ::lose:: .

sibili je napisao(la):
:ppozdrav:, Turci su uzimali desetak. Da budemo precizni.Nemojte na njih svaljivati sve ,mislim na one
Turke / Osmanlije. :haha:. ::lose:: .

E da da te, na te sam ja i mislio njih i zovem. Oooooo Tuuuurciiiiiiiiiiii vratite nam se, pomagajte. ::pomoc:;

Kengur je napisao(la):
da više imaju tvoji sugrađani u Beogradu da bacaju dragoceni hleb (dnevno 300 t, ako se ne varam :udri:),od pšenice koju mi sa mukom i problemima proizvedemo i oni uzmu za bagatelnu cenu.

Vidi ovako druze, ja se nikome od vas prisutnih na ovom forumu ne podsmevam...Naprotiv, ja to sve delim sa vama...ali na drugi nacin, ja nemam takvih problema kao vi pa malo drukcije razmisljam o izlazu iz te situacije...sigurno ne zbog sebe, vec zbog vas...mozda vam pomognem necim, mozda vas ohrabrim necim...nije sve sivo kako vi vidite, ja vidim iz nekog drugog ugla i nisam budala...

Uopste nemam nameru da vas vredjam, niti mislim da ste glupi...ali postoje seme i semice i sve je izvodljivo bas zato sto je ovo drzava u kojoj ne vaze pravila...
A kad ne vaze za tajkune onda ocigledno postoji neka rupa...a ti kad je nadjes onda mozes i ti da je koristis...
Ne lupam gluposti, ne pametujem, ne rugam se, ne zelim vam zlo, nisam strani placenik, niti sam domaci izdajnik!

Vidim da ovde nisam najbolje prihvacen samo zato sto sam iz Beograda i samo zato sto mi se misljenje razlikuje od vaseg.

Ja cu biti tu na forumu, ali necu vise pisati u ovoj slicnim temama...
A eto, ako vam bude nekada trebala pomoc oko kombinacija vezanih za ovo...tu sam da vam pomognem!

Sve vas ja puno pozdravljam i zelim sve najlepse od srca!

Izvini molim, jel se ti bavis poljoprivredom? Ako ne, cime onda :sta: Jer ako si poljoprivrednik onda razumes sta mi ovde pisemo... :cao:
Post je spojen: [time]1278971840[/time]

ovako Zrenjaninci protestvuju tj blokada puta :haha: :haha: :haha: slikano danas oko podneva, 20 minuta smo cekali nda prodjemo a ovog boli ku..c :haha: :haha: :haha:

mika_google je napisao(la):
Kengur je napisao(la):
da više imaju tvoji sugrađani u Beogradu da bacaju dragoceni hleb (dnevno 300 t, ako se ne varam :udri:),od pšenice koju mi sa mukom i problemima proizvedemo i oni uzmu za bagatelnu cenu.

Vidi ovako druze, ja se nikome od vas prisutnih na ovom forumu ne podsmevam...Naprotiv, ja to sve delim sa vama...ali na drugi nacin, ja nemam takvih problema kao vi pa malo drukcije razmisljam o izlazu iz te situacije...sigurno ne zbog sebe, vec zbog vas...mozda vam pomognem necim, mozda vas ohrabrim necim...nije sve sivo kako vi vidite, ja vidim iz nekog drugog ugla i nisam budala...

Uopste nemam nameru da vas vredjam, niti mislim da ste glupi...ali postoje seme i semice i sve je izvodljivo bas zato sto je ovo drzava u kojoj ne vaze pravila...
A kad ne vaze za tajkune onda ocigledno postoji neka rupa...a ti kad je nadjes onda mozes i ti da je koristis...
Ne lupam gluposti, ne pametujem, ne rugam se, ne zelim vam zlo, nisam strani placenik, niti sam domaci izdajnik!

Vidim da ovde nisam najbolje prihvacen samo zato sto sam iz Beograda i samo zato sto mi se misljenje razlikuje od vaseg.

Ja cu biti tu na forumu, ali necu vise pisati u ovoj slicnim temama...
A eto, ako vam bude nekada trebala pomoc oko kombinacija vezanih za ovo...tu sam da vam pomognem!

Sve vas ja puno pozdravljam i zelim sve najlepse od srca!

Ne mislim da se ti bilo kome ovde podsmevas, i da ti je lose razmisljanje. Samo ima nas koji smo malo duze u celoj ovoj problematici. Neki su i sami dovoljno obrazovani da znaju sta se desava. ( Ne podcenjujem nikoga) Znamo i mi sami ko nas potkrada. Ali stav da moze da izveze ko kako hoce ti je pogresan, i ti neki primeri. Iskreno krajnje ne ozbiljno deluju. Idemo stepenicu po stepenicu. Prvo ne dozvolimo da sitni zadrugari uzimaju svoj procenat a tu je bitno udruziti se.APS je dobar i zdrav pocetak,dok su ljudi na njenom celu ozbiljni i poljoprivredi predani i odani. Ovakvo delovanje APS je odlicno,slozno,treba sledece inicirati skupove po mestima kao bi sto vise ljudi se u tu pricu ukljuciti.(Sindikat poljoprivrednika je ono sto bi trebalo da nam je cilj svima, nebitno da li ce se to zvati APS ili dr.) Ima dosta mladih koji ostaju u poljoprivredi koji se nadaju nekoj buducnosti. Licno verujem da mozemo izneti slozno ovu stvar do kraja. Jedinstvo je ono sto treba da pokazemo,jer niko ne voli da je na otvorene oci pokraden (kao sto sada drzava hoce da uradi sa njenim planom) Zato dobar tim ljudi, dobra organizacija,moze i u ovim teskim vremenima za poljoprivredu biti dobra inicijalan kapisla.
I ako seljaci u celoj EU vide jedini nacin da izadju na ulicu i pokazu da se ne slazu sa politikom koja se u agraru vodi. Onda je krajnje normalno da isto tako i mi sami pokazemo ne zadovoljstvo. A ti ces izaci na ulice Beograda i podrzati nas.
Malo smo otisli svi off topic.

Ma ja mislim da Mika gugla iz Svajcarske ili neke razvijene zemlje po Srpskom poljoprivrednom forumu :haha:

Oterali ste Radivoja,zato sto ne mozete misljenje da saslusate,oteracete i ovog Miku ili kako vec se zove. Zato sto nije istomisljenik. Ne kontam vas u opste.
Najgore ljudi koji ih napadaju nijedan pametan komentar nisu napisali na post od ovog Mike,(pojedinci jesu)

Ako se ne slazete sa necijim misljenjem ne morate ga vredjati.

Niko nam ne moze pomoci jer smo takvi kakvi smo.

E ja ga ne bi oterao nek pise on i nek komentarise to je pravo swakoga,nego nek mika nama objasni da i farmeri u belgiji su djaba blokirali gradove prosipali mleko itd... imaju i oni swoje predstavnike mogli su kao kroz tvoju pricu na miran nacin do para a oni izabrali silu a zasto??

ljudi mante se corava posla vidite sta nam radi onaj njihov min polj da ne kazem nas jer nije nas.izasao tekst na 2 strani novosti i bas obradjuje nase zahteve jedan po jedan.upravo ovoga trenutka sam se cuo sa novinarom koji je pisao i odmah mu saljem demanti da onaj ,,nutrijas,, ne laze narod kad otkucam i prosledim pustam vam na forum ,mante se svadje spremajte sablje.turci dodoju i uzmu 4oo kg zita i mi ovima sami odnesemo na noge.
Post je spojen: [time]1279033742[/time]

Pošalji na e-mail kome hoćeš ko je aktivan na tu temu i ko nije sakrio e-mail.

BANE IVANOV je napisao(la):
GENERALNI ZAKLJUČAK:

-UTORAK 06.7.2010.PONOVO SE IZLAZI NAJPROMETNIJIM PUTEM DO OPŠTINA.
-ULTIMATUM 12. ČASOVA DA NAM SE OBRATI MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE,TRGOVINE ROBNE REZERVE I ANTIMONOPOLSKA KOMISIJA
-NE POMERAMO SE SA MESTA DOK DO PREGOVORA NE DOĐE
-NAKON PREGOVORA ROK 24.ČASA ZA ISPUNJENJE ZAHTEVA.
-NAKON ISPUNJENJA ZAHTEVA SE SKLANJAMO.
Dali su ispunjeni zahtevi KOME I KOJI ako može nek se oglasi neko iz APS

zahtevi nisi ispunjeni i idemo dalje sa akcijom jer ovo nije bila borba za cenu psenice vec sveukupna borba za sve grane poljoprivrede.malo su zamazali seljacima oci sa ovom cenom od 15 din za psenicu ali to je samo politicko ubiranje poena mister dragina jer je na crnoj listi kod premijera kao los ministar.ljudi psenice nema ni upola od onoga sto oni pricaju nema je u evropi uopste je podbacila ,cuvajte ko moze bice ona i 20 din.a za ostalezahteve imamo satanke u toku iduce nedelje u min trgovine ,pa cekamo odgovor od cvetkovica i tadica jer smo svima uputili zahteve za prijem i pomoc.ne odustajemo mi ni milimetar nego smo se u principu dogovorili da narod skine psenicu pa da se nastavi pritisak na celu vladu.ovaj put ako ne isteramo do kraja onda smo ga stvarno svi ugasili.

Ljudi neznam da li je neko u mom kraju aktivan po pitanju asocijacije. Nisam siguran da kolege poljoprivrednici kapiraju da je asocijacija JEDINI I ZAPAMTITE JEDINI izlaz za seljake. Ovo što nama naša "država" radi to je neshvatljivo i mi ćutimo i ... ništa. Vidim da je ZX nesto pisao na forumu. ZX pozivam te javi mi se na mejl da idemo u Knić da skupljamo naše seljake u asocijaciju i da i mi damo doprinos zajedničkom poslu. Aman pa bolje je prodati kilo mesa po 150dinara nego dva po 80, jednu ću svinju da bacim ali neću da obaram cenu. Ali ministru je bolje da uveze meso i po 160 što ga boli uvo za Argentinsko meso dobiće proviziju a za Srpsko nema ništa, k j.b. poljoprivrednike i poljoprivredu ne živi on od toga nego mi. Napravite nam, gospodo iz vlade, jednake uslove (čitaj subvencije) pa nas onda pustite u utakmicu.

ma ljudi to su mafijaska posla oni su digli cenu ali ne citate izmedju redova kolika je stvarna cena kada ti odbije na cistocu zrna pa na vlagu pa na ovo pa na ono dodje na onu cenu koju su oni diktirali , a zita nema u srbiji ne 20-30 posto nego je podbacilo 50posto a kamoli u evropi pa zato je skocila cena inaceda nisu bile ove poplave po zitnicama evropskim pa oni bi vam platili 8-9 din.i sad izadje min dragin i kaze da je on uticao na cenu zita ,a mi kada smo bili na pregovorima sa njim pre zetve on kaze pa nemam ja veze sa cenom to odredjuje min trgovine.sije mi ga djura.ne borimo se mi samo za zito nego za sve sto proizvede seljak ,bilo zito kukuruz, med,voce vino ,mleko ,meso ribu ,duvan svi smo mi u istim govnima progutace nas sa sve gacama ova struktura vlasti.ocemo mi da krojimo uslove utakmice a ne oni.ima jedna dobra ideja od kolega iz banata.pojavila se neka devojka na tv-u kojoj mora da se izvsi transplatacija bubrega najkasnije za mesec dana pa su oni banacani dali predlog:ko moze i hoce da da sto kila zita da napravimo humani gest da pokazemo srbiji ko smo i sta smo, ane da se dragin 3 puta dnevno pojavljuje pred tv .malo moramo da im stavimo do znanja ko smo i sta radimo a to je jedini nacin mediji.ja ne proizvodim psenicu ali cu paltiti nekom od kolega 100kg po trzisnoj ceni ja mislim da je ideja dobra.veliki pozdrav za kragujevcane jer vidim da se tamo siri ideja i pokret.ja cu biti u kg tj u knicu za vikend pa ako vam treba neka podrska zovite me slobodno na 063 203 777
Post je spojen: [time]1279230431[/time]
samo da znate da u vojvodini funkcionisu 3 udruzenja poljop koja su lojalna min polj a koja on drzi u saci i koja zajedno nemaju ni autobus da napune sa ljudima.oni se raspadaju i polako prelaze kod nas ali je jos uvek jak lobi koji min dragin ima preko svojih pomocnika i tako manipulisu sa medijima ,ali je bitno da smo mi naceli medije to je velika stvar.ocigledno je da svi mi imamo isti problem i da nas je muka naterla na ovo sto radimo jer legalnim putem nista nismo postigli niko te ne jeb.2 posto jer su oni uvereni u svoju moc, ali ni jedna sila ne traje doveka

U pravu si Provac,podrzavam tvoje stavove ::svaka cast:: Zito je podbacilo 50 % sigurno ::lose:: Citao sam u novostima i u blicu pre neki dan da je Dragin izjavio da ima dovoljno i za izvoz :haha: E sad ko tu kogam je..e ::samo bes::

Nazad
Vrh