Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg i Komunizam bi uspeo,da su svi bili kao moj pokojni otac. Imao je kucu,a da bi ga zadrzali u firmi u kojoj je radio,dali mu kljuceve od trosobnog stana na Banjici.On je na molbu ipak ostao u firmi,a kljuceve vratio.Bilo ono vreme,imas kucu,vrati stan.Posle se i sam kajao,kad je video kako pojedinci seku granu na kojoj sede,tj upropastavaju ono sto nije nicije,tj svacije je.Navescu vam primer dobijao sam Crkvenu zemlju uzakup 50kj u tabli ravno ko tepsija, dobijao jer niko nije znao osim mene mogao sam je uzeti da niko ne zna jer je moj otac predsednik crkvenog odbora.Odbio sam jer nisam hteo bez licitacije i tada je bila licitacija ja nisam mogao da dam cenu koja je bila i uzeo je drugi covek koji je radi godinama.Ne kajem se ni malo cela okolina i drugari su mi rekli da nisam normalan al jbg to sam ja.
Svako zasto ima svoje zatoAaaaaaaaaaaaaaaa, zato ti tvojim traktorom ne izlaziš na proteste?
Kod nas obrnuta situacija, predsednik crkvenog odbora uzeo sve sebi bez licitacije za neki 12-13000 din/ha (oko 250 jutara)...Navescu vam primer dobijao sam Crkvenu zemlju uzakup 50kj u tabli ravno ko tepsija, dobijao jer niko nije znao osim mene mogao sam je uzeti da niko ne zna jer je moj otac predsednik crkvenog odbora.Odbio sam jer nisam hteo bez licitacije i tada je bila licitacija ja nisam mogao da dam cenu koja je bila i uzeo je drugi covek koji je radi godinama.Ne kajem se ni malo cela okolina i drugari su mi rekli da nisam normalan al jbg to sam ja.
Kako se zove taj čovek, treba sve prozvati imenom i prezimenom, neka ljudi znaju ko je ko i sa kim imaju posla?Kod nas obrnuta situacija, predsednik crkvenog odbora uzeo sve sebi bez licitacije za neki 12-13000 din/ha (oko 250 jutara)...
Poznat je on široj javnosti, Malešev... Jednom kolegi došao popa da sveti vodicu i ovaj ga pita za tu crkvenu zemlju a popa počeo nešto da se prenemaže, ne znam ja, moramo videti i tako... Ovaj kad je ispratio popu nije prošlo 10 minuta zove ga Malešev i kaže da se smiri da mu nebi i to malo arende što radi oduzeo... Eto takva je situacija.
Kod nas postoji neka sica crkvene zemlje,5 klasa zemlje...kada je niko nije hteo raditi,trava 2 metra bila od kraja do kraja,mi smo uzeli,radili dve godine,lomili ledja i masine na njoj-pravili kanale za odvod vode koja plavi(podvodno da gore ne moze biti)tukli nemilice korov ne bi li je doveli u red,naravno placali regularno sve...i nakon dve godine,preko noci-bez obrazlozenja odredjeni "Drmori" je daju drugome da radi...mi pravna drzava?Prosto mi je neprijatno koliko nam dobro ide.Zalosno je sto ovakvi ljudi kaljaju ugled i cast pravih svestenika postenih ljudi.
Radi on i u nasoj opstini crkvenu zemlju.U dublje nebih zalazio ono sto sam sve cuo,sve je to bagra teska nekada veliki komunisti danas najveci vernici.Zao me tih ljudi na protestima sto su bukvalno slepi ili se prave slepi da nevide ko ih zastupa i pravi majmune od njih.Poznat je on široj javnosti, Malešev... Jednom kolegi došao popa da sveti vodicu i ovaj ga pita za tu crkvenu zemlju a popa počeo nešto da se prenemaže, ne znam ja, moramo videti i tako... Ovaj kad je ispratio popu nije prošlo 10 minuta zove ga Malešev i kaže da se smiri da mu nebi i to malo arende što radi oduzeo... Eto takva je situacija.