Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je to isto,kao ti sto rade crkvenu mimo licitacije misle da su u pravu i da je legalno,jer crkva nije duzna da je daje na licitaciju. Kao i ti kad pises kako si se snasao novom uredbom i pootvarao gazdinstva koliko si zemlje imao i cist si pred zakonom,a neki kazu da je to malverzacija ili bar nije moralno. Znaci vlada parola snadji se.Korupcija vlada svuda! Zar se nisu vukli popovi za kosu i brade u Gracanici samo zbog novca i polozaja!
Sto se tice mojih gazdinstva je bez dileme sve zakonito bez obzira sto neko stavlja moral u pitanju. Dakle i moralno i zakonito sam cist!
Ja nikad sebi ne dozvolim da me zbog necega grize savest, narocito uvek sam vodio racuna i vodicu i u buduce o tome da ne cinim nikome ni najmanje zlo. A to sto neki zele prepakovati stvari na neki sopstveni nacin, ili slican nacin kao sto ti cinis o necijem postenju i moralu, nije bas u redu! Ja sam samo naveo da i moralno i zakonski sam cist!Nije na nama da govorimo za sebe da smo moralni i pošteni,ima ko to bolje vidi od nas!
Nisam mislio na to ali moze biti! Vise sam mislio na neke koji bi mozda i oni platili istu cenu arende kao i ti koji su je uzeli u zakup ali kasno su se probudili!U prevodu hoces da kazes neki mogu biti ljubomorni sto ti imas 3 gazdinstva ?
Ja nikad sebi ne dozvolim da me zbog necega grize savest, narocito uvek sam vodio racuna i vodicu i u buduce o tome da ne cinim nikome ni najmanje zlo. A to sto neki zele prepakovati stvari na neki sopstveni nacin, ili slican nacin kao sto ti cinis o necijem postenju i moralu, nije bas u redu! Ja sam samo naveo da i moralno i zakonski sam cist!
Po meni je vrlo diskutabilno da li je u redu da crkva izdaje zemlju bez licitacije ili nekog vida javnog izdavanja u zakup. Razlog je sto crkva je zajednica vernika, i ti vernici su zavestavali svoju imovinu crkvi iz razni razloga. Tako gledajuci ta zemlja koja je crkvena je narodna zemlja, crkva je vlasnik, ali ne moze se poistovetiti fizicko lice Pera Peric sa crkvom. Nisu jednaki.