Pa šta bi ? Jel se išlo za Beograd,kako je bilo, ima li gde po medijima, kakvo je vreme u Bgd ?? Coci ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo ostali pri svojim stavovima i to je to.Uzaludno je objasnjavanje tako da me ne interesuje dalje pisanje na ovu temu.Ako je protest poljoprivrednika onda tu samo trebaju oni biti a ne kompletno rukovodstvo i poslanici DS-a,i LSV-a i ko je jos tu bio sve.Takvu zajebanciju nije Kis smeo sebi da dozvoli a takodje ni Malesev.Ne zbog toga da ce njih neko sjebati,jedna lasta ne cini prolece,vec zbog toga sto ce povuci dobar broj poljoprivrednika koji su igrom slucaja u toj organizaciji,a oni kao pojedinci(predsednici) su verovatno morali da vracaju uslugu za neke ranije "usluge".A sta ste vi sto ste ostali kuci???? Ako ne znas pitaj Jaksica.
Grogi (bokser u nokdaunu) bokseri su naj opasniji. Taj kada pogodi protivnik sigurno pada.
Ovako misliš
ti se razumes u ulice po velegradu?mi sitni paori to neznamo ni na guglu da pronadjemoSreća pa ste bili u Kosovskoj, pa vas nije videlo puno sveta, inače bruka...
Mico za mene ne postoji los uticaj sa strane niti neko moze da me kupu hektarima zemlje niti mehanizacijom bilo cim!Za razliku od nekih koji se prodaju za kanticu ulja takvi koji hoce da opstanu gazeci sve pred sobom po cenu stotine ha ser....m im se u znas vec sta.Znam u sta verujem za razliku od mnogih ovde na forumu koji se menjaju kako vetar duva,zarad koristoljublja jebe se njima za vecinu i onog seljaka sa 2ha zemlje sa Juga.Mene ne moze da kupi niko nikad kao ni moje dedove i oceve koji imaju na rukama zljeb od komunistickih lisica jer su bili kulaci.:
Treba malo vise da se eksponiras u javnosti, kad si takvog misljenja i siguran u sebe da te niko ne moze potkupiti treba da doguras na veci nivo od poljo foruma!