Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ovde se brinete za strance da ne kupe zemlju, pa ovde se na mala vrata ulazi....a nema reakcije !?Da se vratimo na temu.
Dali je istina da je jedan veoma jak poljoprivredni kombinat danas kupio kum, coveka koji je vodio kolonu na protestima za Beograd?
Ja mislim da se kum ugradio ili će biti zvan na aldumaš da mu se saopšti gde je NAŠA ZEMLJA i da je nećemo nikome dati!?Kakva reakcija, kum nije dugme!
Copa je vodio proteste usmerene protiv prodaje strancima da bih par dana po okoncanju protesta kum kupio malo zemlje.
glavni krivac,po meni gnezdo zvano NS,ako bi moralo na proteste ja bi radije do NS,pa da pitam nadlezne otkud kojekakvi fondovi APV koji dele bespovratna sretstva za kupovinu ovog ili onoga,prvo odakle im pare,jel to salju gastabajteri,dijaspora ili BG,pa zet iz backe pre dve godine kupio nov traktor sredstvima nekog fonda Auton.pokrajine,pazi molim te bespovratna sredstva,pola oni pola on,20000 eura!,nije jedini,odakle im te pare stizu pa se dele na lepe oci i eno ga na protestima sve mu nevalja.Nekazem ni meni nevalja ali to kod mene dole nema,vozim 5100 star 100 godina,nemogu ni kredit da dobijem da ga vratim sa 50% kamatom a o nekim parama za Dz da ne pricam.Lepo ste napisali,o kako je lepo biti glup.
...Evo i nesto konkretno:
http://www.agroservis.rs/u-novom-sadu-18-decembra
Apsolutno sam protiv svih ovih zahteva. Meni, kao malom seljaku i patrioti, je daleko bolje da tu zemlju radi ozbiljan investitor u vidu pravnog lica nego Vi, kulaci, zainteresovani za to.