agroproizvodjac
Član
osvrnite se oko sebe,da nije tih titinih skolaraca vi bi sada sedeli u mraku uz svecu,ko je izgradio ovu drzavu.Nije moderan zivot njiva vec struja,voda,ugalj,fabrika,cementara,livnica,zelezara.......sve se prodalo sto su titini skolarci izgradili a sad je dosao i red na zemlju.Titini skolarci e to je nas zeznulo ceo taj sistes srati po ceo dan i ne raditi nista nego palamuditi vako bolje ili onako.
Komunjara danas ima 70000 hilj penziju a taj nista stvorio nije ali zato popijo dunav kafe ,sarajevske drine nezna se broj ,tada je vinjak bio broj 1 svaki je zaduzio na poklon jedno hrastovo bure od 200 l u kojem zri vinjak 7 god. i to puno a ruckova na reprezentacije i koje niko platio nije.
- - - - - - - - - -
Procitajte forum,pa ovde se o tome pricalo kad sam se uclanio naveliko.Hvala bogu pamet me dobro sluzi zato sam i napisao mada retko posecujem forume.Ja sam napisao pa kome se ne svidja neka komentarise ali da ima para za lepe oci ima koje najverovatnije stizu iz bg.gde ima 50% povrat preko apv? Ne pricaj svasta. Pratim sve te moguce konkurse i bespovratno NEMA. Ima da subvencionisu deo kamate za kredite i to je sve.
Prijatan pozdrav
Poslednja izmena od urednika: