Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Za ispunjenje svih uslova jedini i realan nacin PRAVAC BEOGRAD.Ko ne moze traktorom neka dodje kolima,busom,vozom...Zapretiti vladi beogradom pa neka se zapitaju dali ce to maozda pokrenuti lavinu dogadjaja,dali ce se omasoviti protesti,generalno ceo ovaj narod je nezadovoljan podrska je neminovna ali neko jebi ga mora pokrenuti stvar,a ako smo to mi neka bude neka bude tako :bravo: :bravo: :bravo: jel ako se nesto ne uradi bice sve gore i gore i ljudi toga moraju biti svesni jel ovde vise nema demokratije cist kriminal,a nemozemo svi biti kriminalci ::pomoc:;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ylq1q1xNnA8[/youtube]
šta je pesnik sa ovim hteo da kaže.pa on se nije ni osvrnuo za nama kada smo izašli na ulice. :nono: :nono: :nono:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tc-pT1YJ1Xk&feature=related[/youtube]
ovo je prava slika
Post je spojen: [time]среда, 07. јул 2010. 14:21:03 MST[/time]

traktorima za beograd i nikako drugačije.verujtae sve smo probali TO JE JEDINI NAČIN.

To i jeste rešenje , džabe je nama blokirati puteve po opštinama , dok u bg-u nedodje do blokade nema ništa , šta vredi blokirati put u nekoj opštini kad ti koji nemogu da prodju od blokade su naši komšije i rodjaci i prijatelji , koji ne utiču nikako na cenu pšenice i ostalog , dok se ne blokira beograd nema tu ...
Sesti ispred vlade i nema pomeranja do ispunjenja zahteva ...

a iskreno da ti kazem ne znam ni narodu koji je k....c lepo im je jel?

I poneti malo domaćih suhomesnatih proizvoda da se netrujemo sa kioska brze hrane po beogradu , a podeliti i malo sa gladnima u beogradu i mislim da bi svi glasači PUPS-a se odmah sjatili da nam daju podršku za malo domaće kobaje slanine i šunke ::namigivanje::

Post je spojen: [time]1278539134[/time]

http://www.slaninijada.com/postavljanapitanja.htm

nemojte biti naivni i misliti da ce ijedan traktor uci u beograd bez najavljenog i ODOBRENOG protesta.
na kraju krajeva, sta drzava ima s cenom psenice? jesu oni neki kupac?
50-60.000t? to je 3-4-5% onog sto proizvedemo.
drzavu treba pritisnuti u vezi visine subvencija i premija, sto je vezano s visinom agrarnog budzeta.
OBAVEZNO robne rezerve treba oduzeti iz ruku one budaletine milosavljevica, jer potpadaju pod ministarstvo trgovine.
inace, mi smo u ratu s preradjivacima i nakupcima ljudi!
zasto kukuruz prati svetsku cenu?
pa zato sto je roba kod nas a izvozom se bavi bar 40 firmi.
zasto je najjeftinija svetska psenica u srbiji?
zato sto roba nije kod nas a izvozom se bavi 4 firme.
delta, istpoint, viktorija i nesto malo MK.
kod suncokreta i soje je slicna prica.
mi tu nemamo puno resenja.
jedno je da ih opalimo po snabdevanju i smanjimo drasticno povrsine pod nekom od ovih kultura.
vrlo tesko izvodljiva varijanta, jer nismo dobro organizovani.
drugo resenje podrazumeva izgradnju sopstvenih smestajnih kapaciteta.
i to je jedino sto nam ostaje.

tarana je napisao(la):
nemojte biti naivni i misliti da ce ijedan traktor uci u beograd bez najavljenog i ODOBRENOG protesta.
na kraju krajeva, sta drzava ima s cenom psenice? jesu oni neki kupac?
50-60.000t? to je 3-4-5% onog sto proizvedemo.
drzavu treba pritisnuti u vezi visine subvencija i premija, sto je vezano s visinom agrarnog budzeta.
OBAVEZNO robne rezerve treba oduzeti iz ruku one budaletine milosavljevica, jer potpadaju pod ministarstvo trgovine.

inace, mi smo u ratu s preradjivacima i nakupcima ljudi!
zasto kukuruz prati svetsku cenu?
pa zato sto je roba kod nas a izvozom se bavi bar 40 firmi.
zasto je najjeftinija svetska psenica u srbiji?
zato sto roba nije kod nas a izvozom se bavi 4 firme.
delta, istpoint, viktorija i nesto malo MK.
kod suncokreta i soje je slicna prica.
mi tu nemamo puno resenja.
jedno je da ih opalimo po snabdevanju i smanjimo drasticno povrsine pod nekom od ovih kultura.
vrlo tesko izvodljiva varijanta, jer nismo dobro organizovani.
drugo resenje podrazumeva izgradnju sopstvenih smestajnih kapaciteta.
i to je jedino sto nam ostaje.

odlican 10 :bravo:

nama je dovoljno da prepisemo samo od hrvata za sta njihova drzava daje i koliko daje, pa na nas standard to je puna kapa

Vreme je da se utvrdi neki datum. Do kada da se zahtevi ispune!!! U protivnom jedini cilj blokada BG. Pa da vidimo. Ima nas vise i od sve te policije koja jede nas hleb. Nisu oni krivi njima isto naredjuju.
Ali mislim da treba hladne glave videti sta ce do kraj nedelje se desiti. U protivnom praviti plan dolaska za Bg. Na vreme rasiriti sve informacije koje ce biti neophodne ako se krene za BG

I poneti malo domaćih suhomesnatih proizvoda da se netrujemo sa kioska brze hrane po beogradu , a podeliti i malo sa gladnima u beogradu i mislim da bi svi glasači PUPS-a se odmah sjatili da nam daju podršku za malo domaće kobaje slanine i šunke ::namigivanje::

Super konstatacija :haha: :D

Sto se tice pokreta traktorima za Beograd,u 100 evra se kladim sa svakim na forumu da od toga za sad nema nista ::lose:: Osim pojedinaca,ostali nemaju ostali muda za takve stvari,a niti cu da nabrajam za koga smatram da ima muda na ovom forumu,a niti cu ko nema to je moj licni stav proistekao iz poprilicne analize postova na forumu,posebno na ovoj temi!Situacija na terenu je gora !Osim par mesta koja su pokazala da se moze napraviti nesto kao miting,pritom mislim na Mitrovcane,Zrenjanince i veca mesta,volja i resenost seljaka u manjim mestima za nekakvim zescim protestima su ravni nuli ::lose:: Previse su ljudi uplaseni policijom,zatvorom i nemirima,ova vlast je uspela zastrasivanjem ono sto je htela ::lose:: Ma pouzdano znam da se vecina vodi onom mislju,MA DOBRO JE,IMAMO DA JEDEMO,IMA I GORIH...Kad ce ljudi krenuti i omasoviti se mitinzi,KAD:haha:?Pa ja koliko vidim na gradovima ne postoji zasad nikakva volja i naznaka realno da se krene sa zescim mitinzima,masovnim mitinzima ::lose:: Osim oguljenih radnika propalih firmi koji su zvizdali pored puta a niko ih nije jebo ni 5 posto,samo im se smejali ovi sto prolaze kolima,kad je u poslednje vreme ozbiljniji strajk bio u najavi gde je organizacija :nono: Pa poslednji najveci miting je bio po proglasenju nezavisnosti Kosova ako se secate,miran miting u kojem su samo huligani bili reseni da sruse malo Beograda i to je to...I sta smo sa tim mitingom dobili,bilo pa proslo...Mnogo je vise dogorelo u Slobino vreme kad se preslo sa Titove vladavine na Slobinu...Ljudi su u Titovo vreme bili nauceni na neki bolji zivot,prelaskom na Slobu,to je bilo porazavajuce losije!Sad vlast radi strategijski,daje tacno na kasicicu i strogo proracunava crtu do koje smeju ici sa narodom i tako odrzavaju socijalnim mir,to je jedina istina !!!Znaju oni da seljak nije gladan,da ce zaklati par svinja,da ima na tavanu suvog,da ce posejati bastu i preziveti,to oni dobro znaju ::lose:: Znaju i to da i da rodi po 40 metara po jutru zita, sa cenom od 12 dinaramoze da pokrije ono osnovno sto je ulozio i da mu ostane buva ::lose:: znaju oni sve to ali moraju njihovim pokolenjima i porodicama da ostave i obezbede bogat i siguran zivot!

Lord Ogy je napisao(la):
Vreme je da se utvrdi neki datum. Do kada da se zahtevi ispune!!! U protivnom jedini cilj blokada BG. Pa da vidimo. Ima nas vise i od sve te policije koja jede nas hleb. Nisu oni krivi njima isto naredjuju.
Ali mislim da treba hladne glave videti sta ce do kraj nedelje se desiti. U protivnom praviti plan dolaska za Bg. Na vreme rasiriti sve informacije koje ce biti neophodne ako se krene za BG

Tako je :D

Ovako smo mi protestvovali pre par godina:

acvpg.jpg

I šta opet će država da zarađuje sad kupi žito od vas za 12 din i posle mesec dana proda za 17 ...... Biće lud ako otkupi samo 70000 tona , jer na to će da zaradi 350 miliona dinara Malo li je :sta:

imam prosto pitanje za Djokana i Kengura,ako niste izlazili sa traktorima onda nemojte da kvarite opsti utisak ljudi koji su bili, toliko. dosta je takvih koji daju savete i pametuju a ustvari su ti koji sede kod kuce i cekaju sta ce drugi da urade, mi smo sa protestima zadovoljni jer smo konacno slomili zmiji zvanoj ,,blokada medija,, kicmu , e sada ce sve ici lakse imamo mi jos spremnih metoda protesta.samo da vas informisem da je danas predato pismo premijeru Cvetkovicu u kome se izrazava nezadovoljstvo ponudjenom cenom i kolicinom predvidjenom za otkup psenice.asocijacija je zatrzila hitan sastanak sa vladom da bi se utvrdile nove kolicine i nova cena.toliko od mene ja se izvinjavam ako su se neki clanovi naljutili zbog prozivanja ali to je zarad postovanja onog sto je ucinjeno ,,jer uvek se treba zapitati sta sam ja uradio da bih mogao kritikovati druge,, pozzzzzzz

djokan je bio, a za kengura nisam siguran
Post je spojen: [time]1278709968[/time]
@provac :Dljudi,samo da znate ovaj čovek je se mnogo zauzeo po mnogim pitanjima i stavovima u asocijaciji.kao što su i bane i bogdan mnogo mnogo se zauzeli u problematici koja je sveprisutna u poljoprivredi.moram da istaknem da su to pritom mladi ljudi koji su se zauzeli domaćinski prema samoj asocijaciji i da je to danas prava retkost videti i sresti takve ljude.svaka vam čast i ostanite svoji i čvrsto na zemlji pogotovo u ovo vreme kada je društveni moral nizak tako da se pogrešne vrednodti cene. :ppozdrav: :ppozdrav: ::svaka cast:: ::svaka cast::

snezo pa ti si izgleda prespavala leto ? zna se ali ne odgovara jer psenice u evropi nema sve je poplavljeno i ko je ima vredece ,a ovi NASI tajfuni nude 12 din pa ti vidi.mi smo juce uputili premijeru cvetkovicu pismo u kome trazimo hitan sastanak sa njim a ne sa onim min poljoprivrede sto je veca traktorska guma od njega. jer se on nizasta ne pita ?pa sto ce nam onda ministarstvo polj gde ima iljadu zaposlenih koji pojedeose to nase zito sto NE VALJA.TAKO ONI VELE.
Post je spojen: [time]1278777613[/time]
izvinjenje DJOKANU ,ja postujem sve saborce.ne volim samo ove sto laprdaju na forumu te ovo, te ono, te ja bi ovo ,te ja bi ono, a sedi kuci i kuca po tastaturi ,,i ona ga vise ne voli,, a nista konkretno ne preduzima.PUNA PODRSKA SVIMA KOJI SU BILI I OPET CE IZACI PA MAKAR I BACIKLOM

Nazad
Vrh