Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Nije Tito,za vreme Tita je moj otac kupio nov imt 560 sa par jutara okrunjenih kukuruza u kesu...Od Slobe nam je samo pocelo,na demokratiji se zavrsava izgleda ::lose::

Ja sam gledao na TV pre nekih 3,4 godina intervju jednog (deda) poljoprivrednika imao je oko 87 godina i dan danas pamtim to kad su ga pitali kad je poljoprivrednik na neki način dobro živeo, on se je na to duboko zamislio pa gorko zaplakao i reko. Kad sam ja radio poljoprivredu za vreme Tita mogao sam da kupim na novo fergusona 539,ako prodam dva bika, a sad mi trebaju 9 bika za taj isti traktor bez kabinu. Ne sećam se ja tog vremena bio sam tek u fazi stvaranja.
Kad je bio Sloba govorio je kriv je drug Tito, sad demokrati kažu kriv je i Sloba i Tito, a ko će na dalje biti kriv..... :ppozdrav:

ja sam malopre stigao.kod nas u šidu bilo oko 100 traktora-stali pred opštinu,pred nas izašao brestovački željko koji je ujedno i poslanik u parlamentu.saslušao nas i otišli u opštinu na razgovore.podržao je naše zahteve u vezi cena,monopola,dugoročnih planova za poljoprivredu,neuređenih kanala,poplava,da se proglasi elementarna nepogoda,zakup državnog zemljišta.ukratko to je to.izašao je pred narod-to je pročitano sa njegovim potpisom naravno
Post je spojen: [time]1278423842[/time]

Bilo je i na radio BG u 15.00 u vestima, o protestima u SM, sto jedni sto drugi.
Ima da se ova vlast pokloni pred nama paorima :sreca:

:ppozdrav:

zort je njima gadan-ljudi su ogorčeni.problemi se samo godinama gomilaju i sad je kulminiralo a nemože se preko noći rešiti-to je najveći problem.
Post je spojen: [time]1278424797[/time]

Svaka cast Mitrovcanima,da nam nije njih,mi se nebi ni culi :haha:

"ministar nije zeleo da komentarise proteste".
a i sto bi?
on i onako nema nikakve veze s poljoprivredom.

Ministar punoglavac sedi i kormilari brodom koji ljuljaju jos slabi talasi :haha: E koja je to skotina od coveka :udri:

Videcemo sta donosi novi dan!! Ako ovo ne urodi plodom.Mislim da ce centar Bg biti tesan za sve nezadovljne poljoprivrednike. Napravimo mi jutarnji spic!!! Pa da vidimo, kada sve u BG stane, da li ce ministar imati komentar na proteste. Dobro se zna da cenu psenice u Srbiji ne odredjuje trziste! Zajedno smo jaci!!!

frkaaaa džajo-ovo je početak,ljudi se udružuju i svakim danom nas je sve više.sve nas ista muka muči,mada ima i kukolja u žitu.važno je da je ideja zaživila,ako treba protesvovaćemo svaki dan ali sve radikalnije i jače.dogoooorelo više :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Meni samo jedna stvar nije jasna :sta: Kako ovi jebeni industrijalci sto su ostali bez posla i svi sto gladuju,a ima ih pun ku...c,neustaju vec jednom u masovne proteste i krecu na Beograd :udri: Jel su se i oni zasrali ili sta je tu u pitanju,nemam pojma :sta: Izgleda da huligani imaju ubedljivo najveca muda :haha:

Lord Ogy je napisao(la):
Videcemo sta donosi novi dan!! Ako ovo ne urodi plodom.Mislim da ce centar Bg biti tesan za sve nezadovljne poljoprivrednike. Napravimo mi jutarnji spic!!! Pa da vidimo, kada sve u BG stane, da li ce ministar imati komentar na proteste. Dobro se zna da cenu psenice u Srbiji ne odredjuje trziste! Zajedno smo jaci!!!
Tako je!!Zamislite samo kada bi kroz bulevar ,,revolucije,, proslo jedno 50-60 traktora, i onda stajali na sred bulevara onako popreceni traktorima.Morali bi da povecaju cene.. :zli: :zli:

"ministar nije zeleo da komentarise proteste".

Pa on i nema šta da komentariše kad on nema blage veze sa poljoprivredom , on prvo mora da se konsultuje sa " tatom " pa će onda da " igra " kako mu "tata" kaže ( svira ) :udri:

Ako imamo tatu to jedan ogroman plus, al ja mislim da nemamo ni tatu ni očuha.

Nazad
Vrh