Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Gazite sve redom, bez pardona, jer ovo sta rade nije vise ljudski.

Pa ko je ovde debil mi ili oni. Naravno da su oni,zato ih gazite i unistite.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bzt3zsRNsK0[/youtube]

Izgleda da su se malo pomerili sa mesta ovi iz vlade, zapravo napravili mali korak u cilju zbunjivanja protivnika. To kažem jer jutros je "čika ministar" za B92 izjavio da "ministarstvo podržava opravdani protest poljoprivrednika i da otkupljivači moraju da imaju obzira prema seljaku". Naravno da je nebulozno tražiti od lopova da bude moralan, ali posle 2 nedelje tišine, barem je rekao tri reči.
Međutim, od reči se ne živi, već od dela, a vlada nije NIŠTA uradila da pomogne poljoprivrednicima, pa lično mislim da je ovo samo bio taktički potez. Pazi, on kaže BUNT JE OPRAVDAN, - pa bunt je zato što TI nisi ništa konkretno uradio, dakle protiv tebe je, a ne protiv Laze ili Mike.

Stvarno ne znam, ko je ovde lud? On što to priča, ili ja što bih mu još malo pa poverovao?? :sta:

Jučerašnji protest poljoprivrednika Laćarak-Sremska Mitrovica
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nzotW0gNDtk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7sCRNfcUw3A[/youtube]

sad vidite šta su sremci kad popizde ::svaka cast:: ::svaka cast:: :bravo: :bravo: :D
Post je spojen: [time]1278480007[/time]
"A ti sremče gujo ljuta,svaki junak po sto puta" ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

I sta je sa protestima.Niko nista ne govori.
Jel su traktori na pozicijama ili u garazi :sta:

Nemoj da ste se dogovorili sa majmunima i oni sada misle gotovo je, zjb smo ih.
Nista se ne govori na medijima

Evo konacno i na RTS-u prilog o psenici.Prikazali su i snimak sa sastanka APS-a sa republickim robnim rezervama,videli su se Bogdan Sumljanac,Bane Ivanov,Provac i jos jedan clan APS a kog en poznajem.Bogdan je dobro rekao,ne predajte psenicu,ostavljajte je kod kuce.Uhvatila ih je panika izgleda jer PSENICE NEMA.Ako ime ne budemo predavali psenicu cena ce biti sigurno VECA :ppozdrav:

Moj drug i još par lageruju pšenicu kući u običnu šupu biće preko 20 vagona a ovima ne dajte ništa ako drugaćije ne može :ppozdrav:

Ja cu im dati samo ono sto sam im duzan za seme i djubrivo_Ostatak kuci :bravo:

O cemu se zapravo radi,zamazuju oci seljaku.Aktuelna je psenica mozda ce dati a mozda nece 12din ::novac::.Sa obzirom da je rod 1,5-2 tone po jutru nasli su racunicu pa ko veli mozemo da im damo i 12din bice i tu zarade za nas a seljaci nek se zadovolje bez obzira sto i sa 15 din u odnosu na rod rade u cistom minusu.Ali sta?Bitno je staviti samo psenicu u javnost,i samo o njoj pricati pa ako se narod malo zasiti o ostalom se nece ni pricati.Pa ljudi sta je sa mlekom,junadima,tovljenicima,monopolom...Slabo,slabo... :udri: :udri:

duksa je napisao(la):
O cemu se zapravo radi,zamazuju oci seljaku.Aktuelna je psenica mozda ce dati a mozda nece 12din ::novac::.Sa obzirom da je rod 1,5-2 tone po jutru nasli su racunicu pa ko veli mozemo da im damo i 12din bice i tu zarade za nas a seljaci nek se zadovolje bez obzira sto i sa 15 din u odnosu na rod rade u cistom minusu.Ali sta?Bitno je staviti samo psenicu u javnost,i samo o njoj pricati pa ako se narod malo zasiti o ostalom se nece ni pricati.Pa ljudi sta je sa mlekom,junadima,tovljenicima,monopolom...Slabo,slabo... :udri: :udri:
a sta si ti uradio do sada po ovom pitanju osim što si pisao po ovom forumu.da li ti misliš da će se stvari u kojima nije bilo pomaka godinama rešiti preko noći :nono:da vidim tvoje rezultate pa da ih ja onda iskomentarišem.
Post je spojen: [time]1278528023[/time]

Dzaba bese borba.Silni junaci izginuse a bitka izgubljena.I opet ce neko da dobije bolju cenu a mi svi ostali mizeriju. :udri: :udri: :nono:

Moglo se i ocekivati, ne bi ova vlast opstala da ne obrlati jadan narod.Prosto da prostije ne moze biti.
Ako se to obistini znaci paori su lobirali za tycoone i mafiju, isterali njima cene da jos vise zarade.
A ti isti tycooni nisu se ni trgli za protest, a imace velike koristi. :nono: :nono:

BANE IVANOV je napisao(la):
duksa je napisao(la):
a sta si ti uradio do sada po ovom pitanju osim što si pisao po ovom forumu.da li ti misliš da će se stvari u kojima nije bilo pomaka godinama rešiti preko noći :nono:da vidim tvoje rezultate pa da ih ja onda iskomentarišem.
Post je spojen: [time]Wed Jul 7 11:40:23 2010[/time]
Bane bio sam u Beski oba puta,inicirao da se privremeno blokira put Novi Sad- INdjija i mogu ti reci posmalo razocaran jel su dosli isti ljudi,bezvoljni da urade bilo sta vise sto bih privuklo paznju medija i sl,apatijai strah jako veliki medju ljudima ,a sa druge strane nezadovoljstvo,mislim da ne ide to tako.

o takvim ljudima pričam.dokle taj strah i od koga.sledeća stvar koja se bude rešavala na nivou Asocijacije rešavaće se traktorima za beograd i nikako drugačije.verujtae sve smo probali TO JE JEDINI NAČIN.

Svidja mi se taj JEDINI NACIN e da dodje do toga pa kud puklo :zli: a iskreno da ti kazem ne znam ni narodu koji je k....c lepo im je jel?Danas sam skinuo moju psenicu tuga bozija 15,17 tona po kj,kisa me oterala u njivi tone kombajn od vlage a mogu misliti kako je onim ljudima sto su im njive poplavljene ::sretan pecaros:: tuga i bes me hvata od svega...samo BEOGRAD SVI!!!

Nazad
Vrh