paorpaor
Član
Naravno da im je lepo. Nema logicnijeg objasnjenja nego da su dobili obavestenje da im je lepo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije moj ni husarik ni grubanov ni tajtreci koga ni ne znam,JA SAM SVOJ.A cekaj sad ozbiljno pitam sta se trazi na tom skupu dosao bih i ja ako imam interes,ako su zahtevi po mome misljenju ok?Ta pitanja postavi tvome Husariku,Grubanovu i Jaksicu.Oni su vodje nekoga i necega....ili pitaj one druge vodje malo severnije.
Ta pitanja postavi tvome Husariku,Grubanovu i Jaksicu.Oni su vodje nekoga i necega....ili pitaj one druge vodje malo severnije.
Putin moz bidne al nemara da znaci. Mozda je samo obicnom postenom seljaku dogorelo do noktiju ?
Mozda nas ima koji smo za,ali NE na ovakav nacin,ovo je opet lov u mutnom i opet odskocna daska da veliki postanu veci,a mali se jos smanje.Ko je protiv izlaska ne bi trebalo ni da se oglasava u ovoj temi.