Pišta bači
Član
Pa neka jedan od zahteva bude da ne morate da molite i iskukavate drzavnu zemlju od tih vecih ,vec da pravila budu postena i jednaka za sve ..
hahahah... svi da nose pištolje i gorile na licitaciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa neka jedan od zahteva bude da ne morate da molite i iskukavate drzavnu zemlju od tih vecih ,vec da pravila budu postena i jednaka za sve ..
Горане не тањирају,него ору. а и немој тако,чувар је био обезбеђен.видиш да су профији.ovi što se bune na forumu su umišljeni lokalni mini tajkuni što nemaju mnogo zemlje u vlasništvu,rade drzavnu po max. 15o eura za hektar i jos im je i to malo pa tanjiraju noćom tudje kad niko nesnima
Ta pitanja postavi tvome Husariku,Grubanovu i Jaksicu.Oni su vodje nekoga i necega....ili pitaj one druge vodje malo severnije.
Sutra ne izlaze ni Grubanov ni Jaksic.Mi jesmo za proteste ali da dižemo rejting političkim strankama NEĆEMO.
Pa LSV je planirala i pozivala na proteste za cetvrtak 26 novembar. Sta vam smeta sto neko sutra organizuje?? Kolko ljudi tolko cudi. Ako nema jedinstva nece biti od ovog nista, ali izgleda da je previse filozofa,i minera.
Gospodine administratore,tako niste pisali kad su bili protesti za cenu svinja pa je svako mogao da pise sta hoce,nisu se brisali postovi.Prvo krenite od sebe pa posle savete drugima.Bilo bi zgodno da oni koje ne zanimaju previše ovi protesti preskoče pisanje u ovoj temi.
I u ponedeljak eventualno resite da izadjete? Sta moze da se desi do ponedeljka da vi promenete odluku? Do tada ce se neko cetiri noci smrzavati u traktoru. Ako ste vec hteli da presecete to ste trebali uraditi veceras.Naravno da nije dobar.Reci mi gde sam ja bilo koga ubedjivao da ne izlazi???Kad ovo politikanstvo prodje,u nedelju cemo imati UO i u ponedeljak izneti nasu odluku.Sutra vam zelimo svu srecu,ali stvarno.