MOMOSARIC
Član
Čuo sam da će u Sremu većina državne zemlje da ide u zakup bez licitacije nego direktna pogodba i da će oko 30% zemlje ići na prodaju mještanima koji imaju manje od 20ha svoje zemlje i to na rate .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Momo jesi to cuo iz radija u kome zive mali ljudi ?Čuo sam da će u Sremu većina državne zemlje da ide u zakup bez licitacije nego direktna pogodba i da će oko 30% zemlje ići na prodaju mještanima koji imaju manje od 20ha svoje zemlje i to na rate .
ovi što se bune na forumu su umišljeni lokalni mini tajkuni što nemaju mnogo zemlje u vlasništvu,rade drzavnu po max. 15o eura za hektar i jos im je i to malo pa tanjiraju noćom tudje kad niko nesnimaPutin moz bidne al nemara da znaci. Mozda je samo obicnom postenom seljaku dogorelo do noktiju ?
Nisam clan niti jedne stranke,tako ni LSV,ali ako ne odmazu-mogu pomoci...stim da nikako ne treba dozvoliti da seljaku tom pomoci zamazu oci za sledece izbore-jer i oni su dobrim delom odgovorni za sadasnje stanje...Neverovatno kako se ovi iz LSV slepaju uz poljoprivrednike. Toboze oni nekog podrzavaju.
Momo jesi to cuo iz radija u kome zive mali ljudi ?
Mozda nas ima koji smo za,ali NE na ovakav nacin,ovo je opet lov u mutnom i opet odskocna daska da veliki postanu veci,a mali se jos smanje.
Nema ni jedan konkretan razlog zasto izaci,niko nije napisao stavke i zahteve zbog cega se izlazi. Kao sto ni prosli put mali seljak nije imao koristi od subvencija do 100ha,tako ni sad nece imati koristi od bojkota.
Opet ce biti izigranih.
@Dekym budu bez brige od restitucije nema nista,sto mi da radimo dedovinu kad mogu lokalni tajkuni,pa onda drzavni,a na kraju i cika Tenis,jbg od nas malih drzava tacnije odredjeni politicari nemaju interesa.
Momo koliko trazis za taj radio?
Više oni pomažu nego nazadnjaciNeverovatno kako se ovi iz LSV slepaju uz poljoprivrednike. Toboze oni nekog podrzavaju.
shvatamo te,zao ti je jeftine drzavne zemljeI ovo je tema?????? Kao moderatori i super mogeratori, shvatite ozbiljnost trenutka i manite se zajeb......
Da te ne znam pomislio bih da si dosao da plasis narod.Ko ide kajace se ko ne ide isto...Jebeno vreme doslo.Delili smo se na pio i bez pio,pa na profi i hobi,pa na velike i male i sada na one koji rade drzavnu zemlju i koji ne.Ovaj zakon nije dobar ni za velike a za male je tek ravan unistenju.Male ce postedeti Tenis jer im nece uzeti drzavnu zemlju.Nisu je licitirali pa je ne mogu ni izgubiti.Bez nje ce ostati veliki koji licitiraju.E kad oni ostanu bez nje mali ce ostati bez svega sto im nije vlasnistvo 1/1,a kasnije i bez toga.Zapamtite ove moje reci.Lokalne gazde ce se okomiti na svaki lanac privatnog zakupa koji radite ukoliko izgube drzavne oranice.Na kraju ce svi plakati a mali jos i jecati....zapamtite ovo.