Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
Vladj kakve veze ima tvoj obrisani post sa okvirom teme?Piše se o organizovanju protestne vožnje a ti pišeš o Rimskom carstvu i EU.To je baš u okviru teme i velika šteta je izazvana brisanjem tog posta koji vodi u dalje pisanje i nadovezivanje ostalih kontenih članova koji jedva čekaju da neko pokrene pitanje EU kako bi pisali.
Pišta Bači pišeš o nečemu a nisi 5% u pravu po tom pitanju.

Paore, hoces ti da protestvujes? Posto vidim da si veoma aktivan u pisanju ovaj onako, onaj ovako, i ostalo, i stalno ti nesto ne valja a ne preduzimas nista. Organizuj, okupljaj....mi cemo te podrzati.

Sad ste svi protiv LSVa, a i na proslim protestima su nas oni podrzali. A nazovi nase vodje raznih udruzenja su nas vec koji put izdali radi svojih licnih interesa. Pocev od baje, jan husarikai ostalih,koji ce biti sledeci, imena im nisam pisao velikim slovima jer to i ne zasluzuju. Videcemo sta ce sadasnje vodje i asocijacija odluciti i videcemo koji i na koji nacin je potkupljen od ove vlasti. Liga je tu gde je bori se za vojvodinu prema svojim mogucnostima, a mogla bi i bolje kada bi je svi vojvodjani podrzali. Znam mnogi ce me optuziti da sam autonomas,jesam priznajem, rodjen sam ovde zivim ovde i svoj sam na svome i zelim da tako i ostane.

Ovo nema veze sa autonomijom već sa zdravim razumom.
Po meni je glupo i uporedjivati vlasti sadašnju i pre 10 god.

Nije problem dok se ta politika može nekako povezati sa temom, ali ne može da politika postane glavna stvar u temi. A postovi koji nemaju baš nikakve dodirne veze sa protestima se brišu kao offtopic.

NAPS na proteste ne može da izvede ni Vučic ni Canak ni Pajtic.Ovo su klasični politički protesti i u tome ne želimo da učestvujem.

Pa ne mogu ni vas da razumem iz raznih udruzenja. Jutros Manic podrzava novi zakon, sad Sanja Bugarski podrzava izmene Glamocanin kaze kako je to dobro, a ako opziciji nije nesto jasno nek podnese amandmane koji ce naravno biti glatko odbijeni. Ja sam protestvovao i kad je vodio Baja i kad je podrzavao Husarik i razna Nabedjena udruzenja, a vi sada javno minirate necije pokusaje pa makar oni bili i politicki. Pa ne ocekujete valda da SNS povede proteste?????

Cast izuzecima,ali na zalost mnogi proteste politizuju.Cinjenica je da su nam se gotovo sve stranke izmenjale na vlasti i protesta je bilo i verovatno ce biti.Po meni poljoprivrednici treba da budu slozni u svojim zahtevima i da traze zajednicko bolje sutra,a ne da ti protesti budu stranacki obojeni.Protesti u EU,cije smo slike ovde pustali nisu upereni protiv vladajucih stranaka,vec da se istima ukaze na ne logicnost i nepravdu nanetu seljacima.Dok se cuti,znaci da je dobro,a svi znamo da nije.Ipak ne dozvolimo da se ponavljam protest politizuje.Isto vazi i za ovu temu.Pravila foruma su jasna.POLITIKA JE ZABRANJENA.Data vam je mogucnost da iskazete svoje eventualno ne zadovoljstvo i da se prenesu tekstovi,snimci ili eventualni pozivi na protest.

Svi nasi protesti su bili i bice sa politickom pozadinom i ako ce ti protesti uroditi plodom i nama poljoprivrednicima bar za 10% biti bolje nego sada bas me briga i da ih riza halimi organizuje!A da se na proteste mora izaci to bi svima trebalo da bude jasno jer ovako stanje ne da nas vodi u propaste vec nas vodi u istrebljenje koje samo tajkunima i tihim okupatorima ide na korist znaci nas glas se mora cuti i moramo se vec jednom ujediniti,a dali ce to LSV,SNS,SRS,DS,DSS ili neka druga stranka pokusati da iskoristi nas ne treba da brine vec treba da nas brine opstanak i nasa buducnost!

Politika ovde nema mesta,ovo je pitanje opstanka za vecinu ljudi koji se bave poljoprivredom i stocarstvom. Doslo je stvarno do .... Ne razum cemu prepirke i prepucavanja, ne vodi nicemu. Cinjenica je da nas SISTEMACKI ISTREBLJAVAJU.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Izgleda da su neka udruženja dobila obaveštenje da nam je lepo, pa zato proteste netreba podržati.

Nazad
Vrh