paorpaor
Član
Nemoj neko da je pipno ovu vlast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И да се потерају трактори до Бг опет ће овако бити.Danas ocajna situacija na blokadama,evo malo pre dosao kuci da se odmorim posto sutra moram da vrsem.Nisam procitao zadnjih 5-6 stranica jer nemam vise snage tako da neznam tacno sta se pisalo,al prenecu neke utiske od danas.
Jednostavno vise mi nista nije jasno,ko je sa kim,ko radi za koga,sta se radi.....Zrenjaninci su nam izgleda uterali debelo...prekjuce su se sastali sa Husarikom i Manicem jutros se pojavili zajedno na pregovorima,a nasim predstavnicima bilo zabranjeno da udju.
Da li je ovde u pitanju neka politicka zajebancija ili sta vec nemam pojma.Spijuna i dousnika ima jako puno.Juce kad smo krenuli da blokiramo stari most panduri su dobili informaciju od nekog od nas koji smo bili u traktorima kuda prolazimo.To sam danas dobio informaciju od drugara koji radi kao policajac i bio je u toj ekipi koja nas je zaustavila.Ciric je jutros doterao neke kamione(neznam kojom robom)u luku i Sefkerinac je odmah pomerio traktore da ovaj moze da udje.
Ja vise nikom zivom tamo vise ne verujem jer tu nisu cista posla i sve mi vise izgleda da mi obicni poljoprivrednici izigravamo necije maskote tamo.
Mogao bi jos dosta da pisem ali.Pisacemo za par dana kad ovaj cirkus bude gotov.Inace ostajemo i dalje na ulici pa videcemo sta ce biti...
Da vam kazem samo da ako planirate u proteste morate da znate da vec godinu dana pored direktora policije sedi covek iz engleske obavestajne sluzbe i komanduje policijom. Tako da budete oprezni sto se tice organizacije.
Ne znam da li je ovaj post gore citiran ozbiljan ili zajebancija ali ako je ozbiljan dodao bi i to da moze licno i Obama da sedi pored direktora policije,ako su organizatori odradili pripreme na vreme,nemoze niko da im zabrani proteste,a jos manje da upotrebi silu.Da vam kazem samo da ako planirate u proteste morate da znate da vec godinu dana pored direktora policije sedi covek iz engleske obavestajne sluzbe i komanduje policijom. Tako da budete oprezni sto se tice organizacije.