paorpaor
Član
Obevao je premier da cemo 2015. ziveti bolje i zaista, zivimo bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta se dešava u Gakovu?
Ista slika i kod drugih vodja protesta tj. bar onih iz vrha.Zobnaticki atar sad arapski atar dosta siromaha a ovaj matori nije mi poznat lupa za medalju ,ma ko te terao budalo da dajes tolke novce za zakup a znas da ih nemas i sad problem "kako cu ja dalje"
A baja je tu negde obradjuje stotine ha sa u ono vreme protesta novim jd pa je dosao nov klas komb. neznam model pa kupljena zamlja 100 ha u djurdjinu bila neka zadruga (bunjevci podelili izmedju sebe) i NA zna dali jis poseduje onaj pikap najruznije boje (ja mislim da su on i njegov sin daltonisti pa im dileri uvalili)
Tebi naprimer,jer si ti poseban,pa ćeš ti dobiti,a?Ko ima vise on je valjda gazda I moze sam izdrzavati zemlju. U protivnom neka da pod zakup.
Bunjevci podelili? Pricas ko da su cokoladu delili a ne zemlju koju su placali 11300 eura hektar. Kao prvo cemu nacionalno obelezavanje ljudi (verujem da nisu samo "bunjevci" kupili) a kao drugo ako su imali pare ili su im banke dale kredit pa nek su kupili,njihov problemZobnaticki atar sad arapski atar dosta siromaha a ovaj matori nije mi poznat lupa za medalju ,ma ko te terao budalo da dajes tolke novce za zakup a znas da ih nemas i sad problem "kako cu ja dalje"
A baja je tu negde obradjuje stotine ha sa u ono vreme protesta novim jd pa je dosao nov klas komb. neznam model pa kupljena zamlja 100 ha u djurdjinu bila neka zadruga (bunjevci podelili izmedju sebe) i NA zna dali jis poseduje onaj pikap najruznije boje (ja mislim da su on i njegov sin daltonisti pa im dileri uvalili)