paorpaor
Član
Penzioneri su resenje !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a srednji bi imali po nekoliko gazdinstava pa bi opet bila moša za maleJa kazem da do 50Ha treba da dobiju svi!! Radio 10 ili 110Ha! Ali do 20Ha svi po 20.000 a od 20 do 50Ha po 12.000!
Da 50 Ha plafon!
Tako bi se mali pogurali jače, srednji nebi bili zapostavljeni a velikima moša!!!!!!!
Gogi
Prvo sve mora da stane da bi moglo ponovo da krene kako treba.Nema od protesta nista u skorije vreme,razjedinjenost je velika jako i tu rezultata u protestima nema.Ono sto mogu da kazem, zvali su me pojedini lljudi i pitaju imali sta u Zr. Da li ce neko nesto da preduzme. Kao svi hoce ali niko nece prvi da povuce nogu, ili necu ja ako nece i onaj itd. Ovog puta vise nego ikada seljacka ne sloga na delu. Vlast je sve dobro procenila, videla nas je sve u vise navrata i naslli su nacin kako da izadju na kraj sa nama. I to bi bio kraj nase balade, isto tako kao i uljare, isto kao i otkupljivaci mleka, svinja. Ocigledno je da nije svima dogorelo jednako...
Slazem se u svemu sto si napisao jedino sto umesto tih 50000 po Ha moze da se desi da bude samo 6000rsd/ha jer je u izmenama i dopunama zakona malo promenjena ova tacka.Moze da se formulise na vise nacina.Kako god napravili,isti broj hektara će biti subvencionisano,svako će gledati da napravi "varijantu"da se učačka,bilo sa PIO ili bez
Briga me,nek daju onom sa 1ha i 50.000 al nek mu je to osnovna delatnost,nek plati PIO - nek umanje takvima,nek otpišu,nebitno
Sta se jedis gabricu kao da sam te iglom u oko pogodio i sad mi reci ko je od nas dvojice prvi pomislio na nacionalizam.Bunjevci podelili? Pricas ko da su cokoladu delili a ne zemlju koju su placali 11300 eura hektar. Kao prvo cemu nacionalno obelezavanje ljudi (verujem da nisu samo "bunjevci" kupili) a kao drugo ako su imali pare ili su im banke dale kredit pa nek su kupili,njihov problem
Da si upoznat sa situacijom oko Đurđinske zadruge i njene zemlje kao što si upoznat sa Bajinim voznim parkom onda ne bi lupeto kako su Bunjevci podelili izmedju sebe zemlju... Za tvoju informaciju bilo je kupaca i nekih drugih nacionalnosti ništa manje ili više vrednih od pomenutih Bunjevaca.A baja je tu negde obradjuje stotine ha sa u ono vreme protesta novim jd pa je dosao nov klas komb. neznam model pa kupljena zamlja 100 ha u djurdjinu bila neka zadruga (bunjevci podelili izmedju sebe) i NA zna dali jis poseduje onaj pikap najruznije boje (ja mislim da su on i njegov sin daltonisti pa im dileri uvalili)