Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potpisivala je nasa drzava mnoge stvari kroz istoriju pa nije ispunjavala, a bas ovo sto nas unistava mora ... Ja sam samo dao predlog jer smatram da nas ne unistavaju subvencije vec uvoz iz euE vidis da se uvedu kvote ne mogu jer su neki tako potpisali i mislili da je to najbolje... Mi smo mali,a evropa velika... Gledaj to ovako: Ja sam recimo mali, ali pored toga imam mnogo jajara koje se trude da mi otezaju dalji napredak, isto to ti je i odnos nase drzave prema nama, mi se trudimo da zivimo lakse a drzava stiti **greška koji imaju olaksice koje im mi takodje placamo... Kako se izboriti sa time? Sa pojedincima lako, ali kada ti je drzava zaduzena kod iste te evrope koja je dobila becarinski izvoz u nasu zemlju, i ne moguce je da naplati bilo sta, kao sto je nemoguce da mi naplatimo drzavi bilo sta, nego cekamo da nam drzava dozvoli...