Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Jel se to Srbi i dalje množe delenjem? :sta:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jxcG6bVGIfg[/youtube]
:ppozdrav:

Prvo treba svi da se saberemo,pa tek onda ćemo shvatiti koliko smo oduzeti.ako se to ne dogodi kolaps je neminovan. :udri: :udri: :udri:
::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor::

ja sam sabran od prvog dana,videćemo ko će doći ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor1:: ::traktor1:: ::traktor1::-a ko će da se pravda.najlakši posao u celoj ovoj priči je pravdanje-nisam mogao,nisam znao-a sve se može sve se zna.samo ako se HOĆE da zna :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Nemamo mi muda da uradimo malo nesto ozbiljnije a do tada prodje ono sto smo hteli...

Стижанин je napisao(la):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=moN6WAIC40I[/youtube]

Jaoj,ova je samo za rasteci joj noge i nista vise....To je to,da.banda :zli:

Kako se nezna cena, pa evo pre desetak minuta deda Zahari je reko otkupna cena žita 6din/kg, šta je sad ovo, cena pala, mi da bude bolje ono gore. Ovde koliko ja mogu da vidim neko nekog uz tarabu kreše.

jedan od dodadtnih zahteva bice smena tog metuzalema ili ti pogrebnika srpske poljoprivrede .upropastio je 2 radna mesta mladih ljudi .evo kako propada ta nasa poljoprivreda ,on ti lepo uzme pare od prodavaca semenske robe npr psenice znaci uzme REKET pa onda kada dodje zetva on kaze pa vase zito nevalaja niste posejali pravo zito.e takve bi kinezi odavno steljali

Није
Golub je napisao(la):
Kako se nezna cena, pa evo pre desetak minuta deda Zahari je reko otkupna cena žita 6din/kg, šta je sad ovo, cena pala, mi da bude bolje ono gore. Ovde koliko ja mogu da vidim neko nekog uz tarabu kreše.

Није ваљда? Црко ми даљинац, не могу да нађем програме на тв.
јел помињао нас?

Aide da napravimo peticiju da otpuste onog gavrana od 200 godina ::lose:: ne znam dali se priznaje internet peticija :sta:
Post je spojen: [time]1278231618[/time]

ne mogu da verujem da su pustili proteste na b92 u zrenjaninu.mogu slobodno da kazem da su zrenjaninci u prvom protestu odneli medalju za najvece i najprijatnije iznenadjenje .nisam je taj koji to odlucuje ali to je moje misljenje dajmo zrenjanincima podrsku i zahvalnost sto su sa nama.ZIVELI ZRENJANINCI
Post je spojen: [time]1278233546[/time]
IZVINJAVAM SE ODMAH SVIMA KOJI SU PODRZALI PROTESTE STO SAM IZDVOJIO ZRENJANIN , to je cisto moje misljenje i cisto da se malo napravi malo takamicarskog duha medju nama, jer nam je inace sve crno pred ocima pocevsi od ovog neba iznad nas. jos jedno izvinjenjenje da me ne bi pogresno shvatili inace ja sam iz okoline sapca a ovde moji su jad i beda a niko nista ne preduzima.zato mi je jako drago kad ima ovakvih primera.

Golub je napisao(la):
јел помињао нас?

Pominjao je Zrenjanince video klip od nekih 20sekundi. Kaže deda Zahari nećemo više sa sumornim temama vratimo se na vedrije teme.
[/quote]
Dobro kaze............. ::jako_besan:: ::jako_besan:: ::jako_besan::

Стижанин je napisao(la):
Није
Golub je napisao(la):

јел помињао нас?

Pominjao je Zrenjanince video klip od nekih 20sekundi. Kaže deda Zahari nećemo više sa sumornim temama vratimo se na vedrije teme.
Post je spojen: [time]недеља, 04. јул 2010. 02:15:45 MST[/time]

Taj lek(želja) ne pomaže jer ako se to desi doći će mesto njega još dvoica istih, jer za takve prirodno pametno nadarene ljude konkurs je uvek otvoren.

ma nema nama pomoci....evo na rts ide "znanje imanje"...ide prilog iz zr-,kako su ljudi kivni,besni,protest,plivaju u vodi....i onda slag na tortu,odmah posle toga,ide prilog,kako je samo 50km odatle kupljen nov kombajn,pustanje u rad,zadovljnost rada u poljoprivredi,bla,bla....pa ko ovde koga jebe?

Nazad
Vrh