Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

ima nama pomoći...treba jedni drugima da pomažemo a ne jedni su za drugi ne.to je parola zavadi pa vladaj koje se političari sa ovih prostora dugo koriste. :ppozdrav: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1278236905[/time]

Jel ima kakvih prosvjeda kod vas?
ima li kakav clanak da se moze procitati negdje na netu?

da li je to zvanicna cena?
Post je spojen: [time]1278251387[/time]

blokade puteva i gradova su u utorak 06 07 2010 .

bez odlaska u Bg nema nista :nono:
Post je spojen: [time]1278252186[/time]

mozda i bude ako svi izadjemo u utorak

kod mene u opstini nece niko, sta da radim ne mogu da ih nateram, a kladim se da u vecini opstina isto stoji situacija. Zato u BG ili NS pa ko voli nek izvoli.

auuuuu sta to treba da znaci gdin kish robert se javio izgleda da ste konacno shvatili gdine kish da oni samo lazu i nas i vas i da samo ujedinjeni mozemo doci bar do polovine nasih zahteva, bar ove god, pa pola iduce, jer do sada godinam nista nije uradjeno. kakavo je raspolozenje vasih polj proizv jesu oni zadovoljni sto gdin predsednik prima homice a nas niko ne zarezuje jer proizvodimo losu psenicu.ocemo li vas videti na protestima.

Da prima pedere a seljake ko jebe samo kad treba da se ide u rat i na izbore onda su prvi kod seljaka,ljube krave i koze ma i naguzice se ako treba samo da dobiju glasove,Naravno svi na blokadu puteva nego sta!!!jel vidite kako su to hrvati uradili?Psenica je podbacila zbog kisne godine jos smo pukli zbog cene pa ljudi nece imati da plate kombajniranje a ni da se razduze ::novac:: :udri:

A ja bio kod mog zemljaka Jovanovica sve smo ugladili,izvinio mi se covek i jos pozvao na pivo ali sam jako zurio pa nisam mogao da ostanem,obaveza pun ocin.

North ARMY je napisao(la):
A ja bio kod mog zemljaka Jovanovica sve smo ugladili,izvinio mi se covek i jos pozvao na pivo ali sam jako zurio pa nisam mogao da ostanem,obaveza pun ocin.
joj ma...u ti tvoju-stvarno ću te utepam.jes budala. :haha: :haha: :haha: :haha:hm hm.ludo dete skroz naskroz-a štaš snjim :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Eeeeeeee, evo imene! Lepo je što je tema izuzetno aktivna (dobar znak), a šta ćemo ja, Dorel i nama slični- preostaje nam samo da trtomudamo ovde... Očigledno je da i ovog puta neće biti ništa od ispunjenja zahteva. Zato lagano da se sprema vožnja za BG, neka ovo bude zagrevanje. Ranije je neko pominjao obustavu isporuka gde ćemo se opet teže sjediniti i omasoviti, jer ako neko nije mogao da izdvoji nekoliko sati sumnjam da će se odlučiti da recimo 5 dana baca mleko isl., a tih dana će sigurno da krene otkup iz ruke za bolju cenu (retki će odoleti).
Zato blokada Beograda 1,3,5 dana, koliko god bude bilo potrebno!

počeli smo sve bolje da se organizujemo i udružujemo-evo danas su moji šiđani napravili udruženje u našoj opštini :D :D.gledajte svi da se udružujete u svojim opštinama i da zajedno odlučujete o svemu jer je to neminovno da bismo mogli opstati.čak i na nivou mesnih uprava organizujte se,pravite sastanke,razgovarajte o problemima :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

O dragi moj Miroslave ja ove moje ne mogu da udružim da kupujemo koncentrate na kamion za manju cenu, a kamoli da ih povedem u protest. Zato ja zagovaram jedan centralni skup jer je mnogo u Srbiji pojedinaca kao ja.

to je nažalost tačno,tako je bilo i u mojoj opštini ali evo ljudi polako shvataju šta je problem i da samo zajednički mogu da nastupaju i bore se za svoja prava.nisu to problemi od juče u poljoprivredi tako da je to sada teško sve dovesti u red ali bože moj,dok se nekrene put je svaki trnovit.treba biti optimista svako,ništa preko noći se nemože rešiti.al uvek posle kiše dođe sunce :ppozdrav: :ppozdrav:

provac je napisao(la):
auuuuu sta to treba da znaci gdin kish robert se javio izgleda da ste konacno shvatili gdine kish da oni samo lazu i nas i vas i da samo ujedinjeni mozemo doci bar do polovine nasih zahteva
pogresno sam ja ovde shvacen...nikad i nigde nisam ja rekao da sam protiv blokada,voznje....nego da, ako predsednik mog udruzenja kome ja kazem:"ej daj da nesto uradimo sa blokadom" meni odgovori "bas,pa ja treba da sutra kosim zito,da mi propadne dan!"a pritom on samo ove godine ima preko 100kj zitarica,a ja cela 2.5kj i ispada da ja podmecem moja ledja...to ne dolazi u obzir,a takvih kao on je pun n.becej...tako da...

Nazad
Vrh