Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

BANE IVANOV je napisao(la):
http://www.youtube.com/watch?v=U7r_fegPLkU&feature=related
ovako se to radi u hrvatskoj.DOGORELO BRE ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes::
Post je spojen: [time]1278070921[/time]

auuu jebote,ovima je bas dogorelo u glavama....A vidi policiju sto nezna sta ce i batinali bi i nebi,a boje se mase axaxaxaxa...Bolje da bace te uniforme i da se srame sukoba sa onima koji im decu lebom rane!!!

A lepa im himna! :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hViuUrX6CTY&feature=related[/youtube]

ili ovako sa tekstom:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TTlc4HpMj_g&feature=related[/youtube]

bore se ljudi šta će ne mogu više da izdrže sve na svojim ledima kao i mi što više nemožemo ni sebe da hranimo a da ne nabrajam koga sve seljak hrani,šta im je i drugo preostalo kad su sve sje.... jedino nas još mogu da srede i to vrlo brzo,nećemo mi ovako izdržati do jeseni već smo popu.... :zli:

goxy tusam ja pratim sve ali.. pas koji laje ne ujeda

http://vukajlija.com/pas-koji-laje-ne-ujeda

jasam više za neki radikalniji vid protesta kao naprimer ,
iskipovati žito na prugu , tamo prema golubincima i blokirati prugu NS-BG
ili sa nadvožnjaka prema banovcima na auto put i isto blokirati pravac NS-BG
imam ja još suludih idea , a ovo da stojimo sa traktorima pored puta nema od toga leba ...
tadiću su tog dana bili važniji gejevi nego seljaci :ppozdrav:

daniel c je napisao(la):
bore se ljudi šta će ne mogu više da izdrže sve na svojim ledima kao i mi što više nemožemo ni sebe da hranimo a da ne nabrajam koga sve seljak hrani,šta im je i drugo preostalo kad su sve sje.... jedino nas još mogu da srede i to vrlo brzo,nećemo mi ovako izdržati do jeseni već smo popu.... :zli:
ako si se ti predao ima ljudi I TO MNOGO LJUDI koji nisu i koji se baš sada bore.

jhona DERU je napisao(la):

imam ja još suludih idea , a ovo da stojimo sa traktorima pored puta nema od toga leba ...
Podrzavam plus mitinzi

Evo citajte nesto sto sam nasao na netu,nisam clan ni jedne politicke partije.

"Ko je sve od Srbijanskih političara potkupljen od Miroslava Miškovića

Posle dugo vremena konačno ( zahvaljujući "curenju" dokumenata iz Američke ambasade - ma koliko to oni hteli prikazati kao "slučajno", to nema veze sa slučajnošću ) smo dobili i materijalne dokaze koga sve u srpskoj politici plaća Miroslav Mišković - Delta holding - vlasnik skoro svega u Srbiji, pa tako i Srbijanske vlade. "Procurele" dokumente u celosti možete pogledati u prilogu.

Ovde možete pročitati i download-ovati prevedeni text : PREVOD dokument americke ambasade o miskovicu

A mi nastavljamo sa stubom sranja srama, Srbijanskih političara korumpiranih od Miroslava Miškovića.
Prvi na spisku korumpiranih političara je naš mili dobrotvor Mlađan Dinkić :

Mladan Dinkic korumpirani politicarGovoreći o mogućnostima političkog uticaja Miškovića, Grubačić je rekao da su potpredsednik Vlade Božidar Đelić i ministr ekonomije Mlađan Dinkić, takoreći “zaposleni kod njega”. Urednik VIP-a je dodao da je mala mogućnost da se istovremeno utiče na predsednika i premijera.

i još :

Ovi izvori govore da je G17 totalno zavisan od Miškovićeve podrške, dok DS održava “udobnu distancu”, ali voljno prihvata njegovu pomoć.

Prema drugim političkim izvorima, Mišković je u velikoj meri finansirao sve velike političke partije, osim LDP-a i SPO-a.

Drugi na platnom spisku Miroslava Miškovića je pošteni korumpirani Božidar Đelić :

Bozidar Delic korumpirani politicarKonkretno na koje ljude i u kojoj meri će Mišković moći da utiče i da li u njih spadajui predsednik Tadić i premijer Koštunica

Govoreći o mogućnostima političkog uticaja Miškovića, Grubačić je rekao da su potpredsednik Vlade Božidar Đelić i ministar ekonomije Mlađan Dinkić, takoreći “zaposleni kod njega”.

Korumpirani Ministar bez portfelja zadužen za Nacionalni Investicioni Plan Dragan Đilas :

Dragan Djilas korumpirani politicar

Predsednik Delte - Miroslav Miškovič - je ponudio “svoju pomoć” i “svoje bliske kontakte” sa vodećim ljudima iz Vlade. Navodno, Mišković je spreman da iskoristi svoj “direktan uticaj” na glavne vladine ministre da ublaži politiku Srbije prema Kosovu, da smekša retoriku usmerenu prema SAD i da osigura stabilnost vlade i posle odluke.

dodao je da su, pored potpredsednika takođe i ministar bez portfotelja, Dragan Đilas i ministar poljoprivrede Slobodan Milosavljević, u obavezi prema Miškoviću, zbog njegove političke i finansijske pomoći njihovim “uspešnim” karijerama u protekloj dekadi.
Korumpirani ministar za poljoprivredu Slobodan Milosavljević :
Korumpirani politicar Slobodan Milosavljevic
dodao je da su, pored potpredsednika takođe i ministar bez portfotelja, Dragan Đilas i ministar poljoprivrede Slobodan Milosavljević, u obavezi prema Miškoviću, zbog njegove političke i finansijske pomoći njihovim “uspešnim” karijerama u protekloj dekadi.
Korumpirane stranke u Srbiji :
Korumpirana stranka - Demokratska Stranka Boris Tadic

Grubačić je objasnio da se DS plaši da izgubi Miškovićevu finansijsku pomoć i da je finansiranjem rivalskog DSS-a u kampanji Mišković povratio uticaj na DS
Korumpirana stranka - G17+ Mladjan Dinkic
Ovi izvori govore da je G17 totalno zavisan od Miškovićeve podrške, dok DS održava “udobnu distancu”, ali voljno prihvata njegovu pomoć.
Korumpovana stranka - Demokratska stranka Srbije
Nešto što doprinosi Grubačićevom predlogu je i to da su po prvi put i DSS i Srpska radikalna stranka primile pozamašne svote od Miškovića, za izbore. Naša procena je da je "finansijska zavisnost" vodećih demokratskih partija i lična korumpiranost pojedinih ministara iz demokratskog bloka, u stvari suština Miškovićevog političkog uticaja.
Korumpirana stranka - Srpska Radikalna Stranka
Nešto što doprinosi Grubačićevom predlogu je i to da su po prvi put i DSS i Srpska radikalna stranka primile pozamašne svote od Miškovića, za izbore. Naša procena je da je "finansijska zavisnost" vodećih demokratskih partija i lična korumpiranost pojedinih ministara iz demokratskog bloka, u stvari suština Miškovićevog političkog uticaja.
I ako ste ma i na trenutak pomislili da će pući afera, pasti pokoja ostavka... kao što bi bilo u svakoj normalnoj državi, pa šta da vam kažem PREVARILI STE SE, jer vi ŽIVITE U SRBIJI !

Živite u državi nedefinisanom državnom uređenju, nešto između anarhije i feudalizma. Gde ministri javno savetuju činovnike da kraduckaju, jer ako budu KRALI neće njima ostati ništa !

Na ovu aferu će EXPRESNO pasti zaborav, jer su SKORO sve stranke korumpirane, i nema ko da potencira dalju istragu o Miškovićevom podmićivanju. Jer bi SVI morali da podnesu ostavke i krivično odgovaraju. A oni nisu LUDI ( koliko god Vam se to činilo kad pričaju o sudbini ove države, ali kad se NJIH LIČNO tiče, još kako zdravo rezonuju ).

Pažnja će se, uz pomoć horskog opljuvavanja, skrenuti na Čedu Jovanovića. Ispačće ON lud, narkoman, antisrbin...

I za kraj čisto da pojasnim zašto je loše i pogubno kad Miroslav Mišković ( bivši šef Državne Bezbednosti i Miloševićev PREMIJER ) podmićuje celokupnu Srbijansku političku scenu :

Čista sporazumna plačka naroda, Vi kupujete nekvalitetnije proizvode po VEĆOJ ceni nego recimo u Nemačkoj, a Mlađan Dinkić, Božidar Đelić, G17+, Demokratska Stranka, DSS, SRS dele otete pare sa Miškovićem.

Oni dobijaju pare za izborne kampanje, sa kojima na kraju i DOBIJAJU te iste izbore i za uzvrat omogućavaju Miroslavu Miškoviću da PLJAČKA narod.
Zatvoren krug KORUPCIJE."

šandor je napisao(la):
Svaka čast Hrvatima ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::
Bas tako i da se na njih ugledamo........ :ppozdrav:

Post je spojen: [time]1278113008[/time]

"Ko je sve od Srbijanskih političara potkupljen od Miroslava Miškovića

Oni dobijaju pare za izborne kampanje, sa kojima na kraju i DOBIJAJU te iste izbore i za uzvrat omogućavaju Miroslavu Miškoviću da PLJAČKA narod.
Zatvoren krug KORUPCIJE."
E to se zove KORPORACIJA......... :sta: :sta: :sta: :zli: :nono: :udri: ::lose::

jhona DERU je napisao(la):

Nisu ti lose te "sulude" ideje :bravo: :D

Ideje su odlicne samo sto bih ja umesto zita kipovao stajnjak i to ispred parlamenta :haha:

2ro6had.jpg

Ко се дима не надими... :D :ppozdrav:

Gledam ove žalosno smešne klipove policija/jadni seljak. Dvadesetak policajca i par auta pobedi takve traktore u velikom broju i masu gladnih seljaka. Ako tako bude i kod nas bolje je sedi kući i ćuti. Videste li kako dva policajca razjuriše masu narod. Policija stavlja lisice na par prebijenih seljaka a ovi ostali gledaju ko dete zvečku od toga nema ništa bolje doma ćuti i trpi. Ne mislim ja da sad treba da se koljemo al ne jedan policajac na njih dvesta i on pobedi to nisam gledao ni u američkim filmovima.

Golub je napisao(la):
Gledam ove žalosno smešne klipove policija/jadni seljak. Dvadesetak policajca i par auta pobedi takve traktore u velikom broju i masu gladnih seljaka. Ako tako bude i kod nas bolje je sedi kući i ćuti. Videste li kako dva policajca razjuriše masu narod. Policija stavlja lisice na par prebijenih seljaka a ovi ostali gledaju ko dete zvečku od toga nema ništa bolje doma ćuti i trpi. Ne mislim ja da sad treba da se koljemo al ne jedan policajac na njih dvesta i on pobedi to nisam gledao ni u američkim filmovima.
E pa ovo ti nije bas nesto pametno , a od onoga uvek moze BAR NESTO da bude , dok ne probas nemoz ni znati,tako da...... :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor::

Pozdravljam mog druga Golubovica koji po Vasici okuplja poljoprivrednike,ima i mi Sid da blokiramo. :D

prijatelji braco ,da ne bi gubili vreme treba vise raditi na terenu nego li ovde ispredati prazne price pogotovo sto pojedinci unose neki skepticizam, tima je bolje da se prebace na neku drugu temu nego da nas ometaju.par mesta u srbiji su samo procitali na forumu da ce biti protesta i sami napravili i to veoma jake proteste sto je za pohvalu da ne kazem medalju, a neki non stop kukaju sto mi iz asocijacije ne dodjemo kod njih da im mi organizujemo proteste, e pa to je suvise .dajte ljudi u akciju niko vam nece ocistiti djubre ispred vase kuce do vi sami.imamo mi i razervne varijante protesta koje su primenjivali u nekim eu zemljama a koje policija ne moze da spreci.to ce biti krajna nuzda bicete obavesteni.

provac je napisao(la):
prijatelji braco ,da ne bi gubili vreme treba vise raditi na terenu nego li ovde ispredati prazne price pogotovo sto pojedinci unose neki skepticizam, tima je bolje da se prebace na neku drugu temu nego da nas ometaju.par mesta u srbiji su samo procitali na forumu da ce biti protesta i sami napravili i to veoma jake proteste sto je za pohvalu da ne kazem medalju, a neki non stop kukaju sto mi iz asocijacije ne dodjemo kod njih da im mi organizujemo proteste, e pa to je suvise .dajte ljudi u akciju niko vam nece ocistiti djubre ispred vase kuce do vi sami.imamo mi i razervne varijante protesta koje su primenjivali u nekim eu zemljama a koje policija ne moze da spreci.to ce biti krajna nuzda bicete obavesteni.
kao što je provac rekao,niko vam ispred kuće neće đubre očistiti do vi sami,mi i ovde imamo previše obaveza i sastanaka,neozbiljni nismo ni u najmanju ruku i zato budimo svi ko jedan.mnoštvo ljudi i u našem kraju se javlja i mnogi nisu stvarno znali za protestnu vožnju i obećavaju da će ukoliko opet dođe do protesta doći i učesvovati.nemože se više ovako nešto se mora promeniti i ljudi budite toga svesni.dokle više ćutati?bićete obavešteni o svemu,šta,kako,kada :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Da a oni koji treba da obavestavaju kad je sta i gde ne javljaju,izbegavaju me kao djavo krst...

Nazad
Vrh