Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

KishRobert je napisao(la):
provac je napisao(la):
auuuuu sta to treba da znaci gdin kish robert se javio izgleda da ste konacno shvatili gdine kish da oni samo lazu i nas i vas i da samo ujedinjeni mozemo doci bar do polovine nasih zahteva
pogresno sam ja ovde shvacen...nikad i nigde nisam ja rekao da sam protiv blokada,voznje....nego da, ako predsednik mog udruzenja kome ja kazem:"ej daj da nesto uradimo sa blokadom" meni odgovori "bas,pa ja treba da sutra kosim zito,da mi propadne dan!"a pritom on samo ove godine ima preko 100kj zitarica,a ja cela 2.5kj i ispada da ja podmecem moja ledja...to ne dolazi u obzir,a takvih kao on je pun n.becej...tako da...
Znas kako kaze IZET FAZLINOVIC " PUN MI JE KUFER '' e tako je i tebi sa njima........ :udri: :udri: :udri:

"ONI" vrlo svesno, a "MI" vrlo nesvesno ovaj protest pretvaramo u protest zbog loše cene žita. Podsetimo se svi da su razlozi GENERALNO KATASTROFALAN POLOŽAJ POLJOPRIVREDE I STEGE MONOPOLA, jer su tu problemi i sa mlekom, tovom svinja i junadi, ucenjivanjem otkupljivača voća... Sve to povećava broj "direktno pogođenih" sa raylogom da protestuju.

DO ISPUNJENJA ZAHTEVA

NEMA POPUŠTANJA !!!

Po meni daj da se zito pokosi ko koliko ima i da se skladisti da i to malo muke i bede ne propadne ,jer nije da propadne, Jest da nema vajde od njega ali ziveti se mora pa kad se zetva okonca onda imamo malo vremena da se posvetimo blokadi i mitinzima .U medju vremenu dok zetva traje treba upozoravati javnost i ministarstvo putem svih medija da ce se stupiti u radikalne proteste da se upozere da je vise dosta monopola lobija i ostalih zajebancija .Ja nisam u kontaktu sa zadruznim savezom ali bih voleo da znam kave su namere ne samo oko cene psenice vec i oko svih drugih poljo proizvoda .

E bas smo imali vajde do sada od zadruznog saveza :cao:

Ma ja se misli da su se u njega infiltrirali politicki placenici da kao ako dodje do bune , malo da mazu oci seljacima da razvuku pa da bude pojeo vuk magarca oni samo govore , to bi trebalo moglo bi pa videcemo predlazu a nista konkretno

isidor je napisao(la):
Po meni daj da se zito pokosi ko koliko ima i da se skladisti da i to malo muke i bede ne propadne ,jer nije da propadne, Jest da nema vajde od njega ali ziveti se mora pa kad se zetva okonca onda imamo malo vremena da se posvetimo blokadi i mitinzima .U medju vremenu dok zetva traje treba upozoravati javnost i ministarstvo putem svih medija da ce se stupiti u radikalne proteste da se upozere da je vise dosta monopola lobija i ostalih zaj....cija .Ja nisam u kontaktu sa zadruznim savezom ali bih voleo da znam kave su namere ne samo oko cene psenice vec i oko svih drugih poljo proizvoda .

E pa na to i oni računaju. Kad se pokosi možda se i malo preračunaju da podignu cenu, ali to nikako neće biti značajno.
Navikli su da ćemo mi sejati bez obnzira na cene proizvoda tako da za njih nema zime. A hrvatski seljaci su u mnogo većim kreditima pa više kukaju.
Mora se blokirati cela Srbija pa svi zajedno za Beograd.
Mora se biti jedinstven i složan sa definisanim zahtevima i tako se može prodrmati ova vlast.
Pa i Sloba nije mislio da prizna izbore, a šta se posle desilo.
Samo blokada svega.

Nama braco treba sindikat!!! Kao i u svim ostalim oblastima. Dzaba se mi tu kurecamo :nono:
dok ne osnujemo poljoprivredni sindikat koji pokriva celu poljoprivredu, ostajemo BORANIJA ::lose::

provac je napisao(la):
auuuuu sta to treba da znaci gdin kish robert se javio izgleda da ste konacno shvatili gdine kish da oni samo lazu i nas i vas i da samo ujedinjeni mozemo doci bar do polovine nasih zahteva
pogresno sam ja ovde shvacen...nikad i nigde nisam ja rekao da sam protiv blokada,voznje....nego da, ako predsednik mog udruzenja kome ja kazem:"ej daj da nesto uradimo sa blokadom" meni odgovori "bas,pa ja treba da sutra kosim zito,da mi propadne dan!"a pritom on samo ove godine ima preko 100kj zitarica,a ja cela 2.5kj i ispada da ja podmecem moja ledja...to ne dolazi u obzir,a takvih kao on je pun n.becej...tako da...
A ja mislio da si ti jak lik u tom tvom udruzenju ::sramota:: Mi smo organizovali protesnu voznju bez precednika bez upravnog odbora samo 2 clana i zapisnicar ( jedini koji nesto i radi , organizuje a ja ga svuda s pravom predstavljam kao predsednika) a ti nebi da nesto padne na tvoja ledja.
Na vasem mestu nebih se ni oglasio u ovoj temi .
Za proteste smo ja i clan STIZANIN fotokopirali parole osvom trosku , sipao urusa 30l nafte , potrosio 1500 din kredita s mobilnog, prosao kolima preko 200 km isao po celom selu od kuce do kuce da trazim podrsku a ima kojisu mnogo vise ulozili u ovaj protest da nepricam da mi kombajn stojao u delovima na sred dvorista , rpica mi popucala a VI , vi niste hteli da neki teret padne na vas ...... nemam reci za ovu vasu izjavu gospodine kish.
Jel kod vas u udruzenju samo predsednik prestavlja udruzenje ? Mi smo udruzenje osnovali medju clanovima , a ne udruzenje oko PREDSEDNIKA udruzenja.

dorel je napisao(la):
Nama braco treba sindikat!!! Kao i u svim ostalim oblastima. Dzaba se mi tu kurecamo :nono:
dok ne osnujemo poljoprivredni sindikat koji pokriva celu poljoprivredu, ostajemo BORANIJA ::lose::
SSPP
Samostalni Sindikat Poljoprivrednih Proizvodjaca,.........moze ::svaka cast::

IMT-550 je napisao(la):
dorel je napisao(la):
SSPP
Samostalni Sindikat Poljoprivrednih Proizvodjaca,.........moze ::svaka cast::
zar to nebi bilo isto sto i asocijacija poljoprivrede?
Post je spojen: [time]1278280863[/time]

Sa ovim smradovima i izrodima teško ćemo izaći na kraj, svi do jednog su strani plaćenici. Setite se samo kako su ih okupljali i instruisali pre potog oktobra. Ja nisam podržavao ni njihove prethodnike, niti sam ikada bio član niti jedne političke stranke. Sistematki su sve sjebali, pa zašto ne bi i poljoprivredu.
Ali ako bude sloge biće i rešenja.
:ppozdrav:

pozdrav raletu i stižaninu :ppozdrav: :ppozdrav:
Rale 83 je napisao(la):
provac je napisao(la):
A ja mislio da si ti jak lik u tom tvom udruzenju ::sramota:: Mi smo organizovali protesnu voznju bez precednika bez upravnog odbora samo 2 clana i zapisnicar ( jedini koji nesto i radi , organizuje a ja ga svuda s pravom predstavljam kao predsednika) a ti nebi da nesto padne na tvoja ledja.
Na vasem mestu nebih se ni oglasio u ovoj temi .
Za proteste smo ja i clan STIZANIN fotokopirali parole osvom trosku , sipao urusa 30l nafte , potrosio 1500 din kredita s mobilnog, prosao kolima preko 200 km isao po celom selu od kuce do kuce da trazim podrsku a ima kojisu mnogo vise ulozili u ovaj protest da nepricam da mi kombajn stojao u delovima na sred dvorista , rpica mi popucala a VI , vi niste hteli da neki teret padne na vas ...... nemam reci za ovu vasu izjavu gospodine kish.
Jel kod vas u udruzenju samo predsednik prestavlja udruzenje ? Mi smo udruzenje osnovali medju clanovima , a ne udruzenje oko PREDSEDNIKA udruzenja.
gledajte večeras u medijima,biće objavljeno-DO ISPUNJENJA ZAHTEVA,sutra u proteste ide cela srbija :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1278311773[/time]
i opet rts ništa neobjavljuje :zli: :zli:

Danas je goss. min. polj. svratio i u BASAID Kao i u onoj pesmi ali se nije sastao sa polj proizvodjacima nego je svratio kod najuglednijeg a kasnije JE U KOZNIM CIZMAMA obisao polja gos. MISKOVICA I MATIJEVICA a ovi sitni navodno ga ne interesuju.NJima je obecaoonako opet usput da ce ih osloboditi neceg sto ni njemu nije jasno A O UZROKU I NEMARNOSTI ZATRPANIH ODVODNIH KANALA NIKOM NISTA ....BACAJU KRIVICU JEDNO NA DRUGOG.

zzbasaid je napisao(la):
Danas je goss. min. polj. svratio i u BASAID Kao i u onoj pesmi ali se nije sastao sa polj proizvodjacima nego je svratio kod najuglednijeg a kasnije JE U KOZNIM CIZMAMA obisao polja gos. MISKOVICA I MATIJEVICA a ovi sitni navodno ga ne interesuju.NJima je obecaoonako opet usput da ce ih osloboditi neceg sto ni njemu nije jasno A O UZROKU I NEMARNOSTI ZATRPANIH ODVODNIH KANALA NIKOM NISTA ....BACAJU KRIVICU
JEDNO NA DRUGOG.
To je priča koja nam se servira godinama.JA IMAM ODGOVOR NA TO!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=sHyCNBx1FIA&feature=related

pa odgodi,otićeš drugi put.kako baš sutra?
Post je spojen: [time]1278355875[/time]

Nazad
Vrh