Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

e pa mikice,moraš se setiti i ti nekad da nazoveš -a ti sa mojim baticom otvaraš disko da zgrnete lovu.šta misliš kolko sam ja dosad napravio računa za telefon,zovi ovog,zovi onog da bi na kraju svi pitali preko poruka kako je bilo-a nisu došli.rekao sam kad je sastanak i ovaj put je bilo više ljudi iz šidske opštine koji su došli,tebe nije bilo na forumu uopšte.ja sam te zvao i na mobilni i nisi se javio.zvao sam te danas kući,niko se nejavlja-angažujte se i vi malo.ja sam na svaki sastanak prvi došao-eto pitaj baneta.a isto tako sam i objavio kad je sastanak i u koliko sati.

hteo SAM SAMO DA POJASNIMO NEKE STVARI.OKO zapisivanja policije .ljudi to su neki novi metodi ovi su dobro prostudirali sta je milosevic gresio pa su to usavrsili ali ,,NICIJA DO ZORE NIJE GORELA" gde god budete zapisani i mali problema organizovacemo proteste u vasem mestu tako da nema jeda ,,jedan za sve svi za jednoga,, jesu ovi gori ali za sve ima leka.ne bojte se ljudi u manjim sredinama sve smo izgubili tako da je meni licno svejedno .gore nemoze .

miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
e pa mikice,moraš se setiti i ti nekad da nazoveš -a ti sa mojim baticom otvaraš disko da zgrnete lovu.šta misliš kolko sam ja dosad napravio računa za telefon,zovi ovog,zovi onog da bi na kraju svi pitali preko poruka kako je bilo-a nisu došli.rekao sam kad je sastanak i ovaj put je bilo više ljudi iz šidske opštine koji su došli,tebe nije bilo na forumu uopšte.ja sam te zvao i na mobilni i nisi se javio.zvao sam te danas kući,niko se nejavlja-angažujte se i vi malo.ja sam na svaki sastanak prvi došao-eto pitaj baneta.a isto tako sam i objavio kad je sastanak i u koliko sati.

Kad nisi nikog imao da ide onda si me molio i ja sam uvek isao i nije bilo problema,uvek sam isao i promovisao i medju ljudima i na forumu,samo u SM nisam isao jer je to bio dan pred prijemni,sad kad si usao u uzi izbor vise ne zoves,slao sam ti poruke gde je sastanak nisi odgovorio neki dan,danas sam isto od Deje cuo da si na sastanku,sve od njega cujem.
Da sa njim radim i spremamo za slavu koja je 7 jula ali meni nije problem da 6-og idem na protest i onda celu noc sankerisem,pa 7 slava i gosti ceo dan.
Lepo rekoh da nisam kuci i da sam u poslu ali cu ostaviti ali jos ti si se danas sa mnom dopisivao o svemu i svacemu a sastanak si spomenuo iz zajebancije,nisi rekao da idemo...

nije danas bio sastanak šta lupetaš-ja sam bio u mitrovici u bolnici.ti pitaš mog brata gde sam ja.ja tebe sam barem 5puta zvao,a dal si ti mene jednom barem nazvao?to samo tebe 5 puta sam barem zvao dosad,zato nemoj da se praviš blesav

tuca,tuca snupi i lucija se tuku :haha:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jY8T1kjk3ms[/youtube]

a ja sam tebi poslao bar 5 poruka da pitam za sastanak neko vece i nista ne odg,kad sam dosao kuci Natasa kaze da si otisao ::svaka cast::

ve;eras ćete znati,sastanak je u 20.30
jel objavljeno?
Post je spojen: [time]1278122693[/time]

-UTORAK 06.7.2010.PONOVO SE IZLAZI NAJPROMETNIJIM PUTEM DO OPŠTINA.
-ULTIMATUM 12. ČASOVA DA NAM SE OBRATI MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE,TRGOVINE ROBNE REZERVE I ANTIMONOPOLSKA KOMISIJA
-NE POMERAMO SE SA MESTA DOK DO PREGOVORA NE DOĐE
-NAKON PREGOVORA ROK 24.ČASA ZA ISPUNJENJE ZAHTEVA.
-NAKON ISPUNJENJA ZAHTEVA SE SKLANJAMO.
Post je spojen: [time]1278155115[/time]

Lepo sam napiao da mi ne radi net i nije mi radio neka 3 dana,a lepo sto sam dobio NULA poruka kad je sastanak. ::svaka cast::

post objavljen 1.07
Post je spojen: [time]1278188447[/time]

01.07.2010. sam imao samo jedan post u 15/41min

miroslavjovanovic78@gmail 01.07.2010, 18:36

Posle toga se nisam javljao niti sam imao internet,jedva nekako sam 02.07
North ARMY 02.07.2010, 11:05
Meni ne radi internet ovih dana skoro nikako,ako dodje do neke kulminacije molim nekog od vas da mi javi sms-om.

I to je bilo to od mojih poruka u toku tog dana,nisam pisao poruke ni na cetu,ni u oglasima,imt vec sam samo u ovu temu jedva nekako upao,toliko od mene o mom "opravdanju"

Nema potrebe,ja se povlacim moja je savest cista.

Pozdrav za Bogdana i Baneta koji rade kao Japanci svaki dan. :ppozdrav:

Ja samo pravdam moje izostanke jer nisam samo N.A. vec Miroslav kog zna puno ljudi i uzivo i sa foruma,a necu dopustiti da me blate da sam izbegavao kad nisam,necu ni da se opozivam na to sto sam globalni pa da banujem nekog.
Ovaj razgovor sam poveo kao covek,a ne kao moderator. :cao:

North ARMY je napisao(la):
Nema potrebe,ja se povlacim moja je savest cista.

nigde se ti ne povlačiš možeš samo napred nazad nikako.ako se zbog ovakvih gluposti razmimoilazimo šta će biti tek kada ozbiljne stvari dođu do izražaja.SAMO ZAJEDNO. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Nazad
Vrh