Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

A jel vidite kakve oni imaju traktore ?

BANE IVANOV je napisao(la):
organizujte se sami po svojim opstinama.upoznajte se lično sa ljudima sa foruma kao što sam se ja upoznao sa nekima.malo je vremena ne smemo se opustiti.kod mene se radi punom parom.LJUDI SU SVE AKTIVNIJI.ili možda bi ste više da gledate GRAND SHOW i mikicu kurtovića. :nono: :udri: :udri: :udri: :udri:
Post je spojen: [time]Fri Jul 2 12:29:38 2010[/time]

Gde si se setio Mikice Kurtovica :haha: :haha: :haha:

paorpaor je napisao(la):
A jel vidite kakve oni imaju traktore ?

Bruke i morbidnosti ::lose:: Oni sa najsevremenijom mehanizacijom na svetu pa strajkuju a mi sa nasom mehanizacijom u proseku IMT LOMILICE LEDJA i mi se lomimo,dal izlaziti i da li se boriti :udri:

ljudi vise NISU normalni, kako god nekom kazem oni kazu; bice kao i prosle godine, nekolicina ce uzeti vecu cenu a mi ostali opet nista! aludiraju na 100p+ i proslogodisnje nazovi proteste ::lose::
a ako ne sejemo (sto tajkuni i zele) bice velika cena iduce godine i tajkuni ce naravno u dogovoru sa vlastima sejati samo zito :udri: i opet cemo mi izvisiti jer ova vlast radi upravo za njih ::lose::

DJOKAN je napisao(la):
Nesto samo meni nije jasno,pa ljudi jel moguce da je sad potreban i poljoprivredni forum i facebook i ostala sranja da bi se organizovao jedan ozbiljan protest,blokirala Srbija i skinula govna sa vlasti :sta: Pa kad smo skidali Milosevica,niti se to radilo preko foruma niti preko facebooka,sta je sad ovo :sta: Gde je nestala volja naroda za promenama,za necim boljim :

miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
:D :bravo: ::svaka cast::,znaš onu rečenicu-ljudi,nije nama sloba kriv,mi smo govna.isto tako i sad,može biti pera,laza,mika-kad narod ćuti,Dobro nam :zli: :zli: :zli:

Pa i to je....

Da Djokan, u pravu si. Kod mene protest nije uspeo jer verovatno ja kad sam se latio toga, mora da sam maznuo neku lovu.

ljudi,traktor je veoma moćna stvar-nezaboravire to.sećate se bager revolucije sa jednim bagerom i podrškom hiljada ljudi.tri traktora su već jedan tenk :D :Dnetreba se bojati,mi se samo borimo za svoja ugrožena prava-dal ćemo opstati ili će nas POJESTI ::prica:: ::prica:: ::prica::.zato ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor:: ::traktor::

zx je napisao(la):
Da Djokan, u pravu si. Kod mene protest nije uspeo jer verovatno ja kad sam se latio toga, mora da sam maznuo neku lovu.

sve mi je jasno ::lose::

A ima tu jos jedna stvar a to je podeljenost i na ovom forumu ::lose:: Cak i ovde se moze namirisati podeljenost forumasa na one koji stvarno ulazu sebe u ovaj strajk,koji su ocajni i koji bi isli do kraja na sa mitingovanjem,kad kazem do kraja,zna se na sta se misli.Sa druge strane imas likova koji su se prisljamcili nekoj od aktuelnih stranaka na vlasti i koriste pogodnosti koje ovi druge nemogu da izdejstvuju.Jednostavno imas likova koji ni ne pogledaju ovu temu koja je najaktuelnija na forumu,samo sa sebe oduvaju odgovornost i kazu u sebi,samo bez mene!!!Tacno se vidi da ovi NAJJACI sa mehanizacijom i posedom neukljucuju se u diskusiju,njima je dobro jbg ::lose::

@paorpaor
Gledam na yt one belgijance, pa ljudi moji koje su ono masine. Svaki traktor im kosta 100k evra. Kod nas u celoj Somborskoj opstini ima 3-4 tako skupa traktora.

I bune se... Pa mi smo svarno nenormalni!!!! Izlaze sa cenom od 6 dinara :zli: Izgleda da nismo ni svesni koliko smo siromasni. Ova vlast nas je "dresirala" da uvek kazemo "Dobro je, bice bolje". Pa kad vise? Ovi nasi politicari i dalje spominju kako je drzava ovakva sto je Sloba napravio dugove. Pa oni su na vlasti 10 godina, i sta se promenilo? Mislim da je jos gore stanje. Ovi tajkuni u sprezi sa politicarima hoce krv da nam popiju!!!!
I nakraju recite vi meni koliko treba kj(ha) psenice po ovim cenama koje su iznete u javnost za onej Fendtove sa yt klipa :udri: :udri: :udri:

jos ljudima nije dogorelo,ili se tako cini. ovih dana sam pitao neke vidjenije domacine gde su u utorak u pazovi i svi daju neke nedefinisane odgovore. nema ni Cugija ni Branka ni Jona Deru(izvinjavam se ako sam pogresno napisao ime) koji su u svakoj temi prisutni sem u ovoj. izvinjavam se ljudima ne poznajem ih ali gde su sad. jos tu izgleda ima prostora da se osiromasi dok se svi ne probude.

zx je napisao(la):
Djokan je uvek u pravu :bravo: narod je otisao u k..... sa pocetrkom spanskih serija i grand produkcije jel vidite da trce da gledaju farmu jebo ih farma ja bi zapalio televizor :udri: deca blenu u velikog brata i fes book,neznaju da se igraju fudbala ni da se sankaju a o klikeranju da nepricam :haha: e to ce biti pogodne generacije za ovu vlast naviknutu na manipulaciju mase medijima.A sto se tice forumasa i to je u pravu,gde ste sta je mozda vas muci ZUTA knjizica ::lose::

grunt je napisao(la):
zx je napisao(la):
Djokan je uvek u pravu :bravo: narod je otisao u k..... sa pocetrkom spanskih serija i grand produkcije jel vidite da trce da gledaju farmu jebo ih farma ja bi zapalio televizor :udri: deca blenu u velikog brata i fes book,neznaju da se igraju fudbala ni da se sankaju a o klikeranju da nepricam :haha: e to ce biti pogodne generacije za ovu vlast naviknutu na manipulaciju mase medijima.A sto se tice forumasa i to je u pravu,gde ste sta je mozda vas muci ZUTA knjizica ::lose::

Grunte,resenje je ili miting u fuluu,mislim sa full opremom ili dozvola za ribarenje sa druge strane i kuvano zito u kesi :haha:

grunt je napisao(la):
zx je napisao(la):

Ma muči ih žutica i to ona zarazna, prenosna i po nas sve i smrtonosna :udri:
Kod mene ništa a ima forumaša iz mog mesta,kanda je svima sve Ok :sta:

Баш тако ја сам спреман да кренем трактором за Митровицу или где треба ко јебе и ту нафту,то је неких 50километара ::traktor:: али бар ћу дати неки допринос за нашу ствар ::vadjenje_repe::

grunt je napisao(la):
Баш тако ја сам спреман да кренем трактором за Митровицу или где треба ко јебе и ту нафту,то је неких 50километара ::traktor:: али бар ћу дати неки допринос за нашу ствар ::vadjenje_repe::
bliza ti je beška.

goxy je napisao(la):
jos ljudima nije dogorelo,ili se tako cini. ovih dana sam pitao neke vidjenije domacine gde su u utorak u pazovi i svi daju neke nedefinisane odgovore. nema ni Cugija ni Branka ni Jona Deru(izvinjavam se ako sam pogresno napisao ime) koji su u svakoj temi prisutni sem u ovoj. izvinjavam se ljudima ne poznajem ih ali gde su sad. jos tu izgleda ima prostora da se osiromasi dok se svi ne probude.
dok se Oni nedozovu pameti,bi :zli: :zli: :zli:će kasnoooo-ošo voz za lajkovac,beogradskom prugom
Post je spojen: [time]1278102956[/time]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U7r_fegPLkU&feature=related[/youtube]
ovako se to radi u hrvatskoj.DOGORELO BRE ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes::
Post je spojen: [time]Fri Jul 2 13:42:01 2010[/time]

Čitam svaki dan ovu temu po par puta, ali nemam šta da dodam.
Da mi je dobro, sigurno nije...

Pogledaj kada se zadnji put Čugi uključio na forum, pa ga onda prozivaj.

tako se to radi.da su imali taj moral 1991,zgazili bi nas kao pičke.svaka im čast,ljudi se izborili za svoje i nema više zezanja sa njima :D :D

Nazad
Vrh