paorpaor
Član
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA
A jel vidite kakve oni imaju traktore ?
A jel vidite kakve oni imaju traktore ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
BANE IVANOV je napisao(la):organizujte se sami po svojim opstinama.upoznajte se lično sa ljudima sa foruma kao što sam se ja upoznao sa nekima.malo je vremena ne smemo se opustiti.kod mene se radi punom parom.LJUDI SU SVE AKTIVNIJI.ili možda bi ste više da gledate GRAND SHOW i mikicu kurtovića.![]()
![]()
![]()
![]()
Post je spojen: [time]Fri Jul 2 12:29:38 2010[/time]_________________________________________________
NARODU TREBA PRIČATI I PRIČATI.nekima je potrebno i tri puta reći da bi shvatili i probudili se.pa dokle da nas ponižavaju i VREĐAJU NAŠU INTELIGENCIJU.
paorpaor je napisao(la):A jel vidite kakve oni imaju traktore ?
DJOKAN je napisao(la):Nesto samo meni nije jasno,pa ljudi jel moguce da je sad potreban i poljoprivredni forum i facebook i ostala sranja da bi se organizovao jedan ozbiljan protest,blokirala Srbija i skinula govna sa vlastiPa kad smo skidali Milosevica,niti se to radilo preko foruma niti preko facebooka,sta je sad ovo
Gde je nestala volja naroda za promenama,za necim boljim :
miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):![]()
![]()
,znaš onu rečenicu-ljudi,nije nama sloba kriv,mi smo govna.isto tako i sad,može biti pera,laza,mika-kad narod ćuti,Dobro nam
![]()
![]()
![]()
zx je napisao(la):Da Djokan, u pravu si. Kod mene protest nije uspeo jer verovatno ja kad sam se latio toga, mora da sam maznuo neku lovu.
Djokan je uvek u pravuzx je napisao(la):Da Djokan, u pravu si. Kod mene protest nije uspeo jer verovatno ja kad sam se latio toga, mora da sam maznuo neku lovu.
grunt je napisao(la):Djokan je uvek u pravuzx je napisao(la):Da Djokan, u pravu si. Kod mene protest nije uspeo jer verovatno ja kad sam se latio toga, mora da sam maznuo neku lovu.narod je otisao u k..... sa pocetrkom spanskih serija i grand produkcije jel vidite da trce da gledaju farmu jebo ih farma ja bi zapalio televizor
deca blenu u velikog brata i fes book,neznaju da se igraju fudbala ni da se sankaju a o klikeranju da nepricam
e to ce biti pogodne generacije za ovu vlast naviknutu na manipulaciju mase medijima.A sto se tice forumasa i to je u pravu,gde ste sta je mozda vas muci ZUTA knjizica
![]()
grunt je napisao(la):Djokan je uvek u pravuzx je napisao(la):Da Djokan, u pravu si. Kod mene protest nije uspeo jer verovatno ja kad sam se latio toga, mora da sam maznuo neku lovu.narod je otisao u k..... sa pocetrkom spanskih serija i grand produkcije jel vidite da trce da gledaju farmu jebo ih farma ja bi zapalio televizor
deca blenu u velikog brata i fes book,neznaju da se igraju fudbala ni da se sankaju a o klikeranju da nepricam
e to ce biti pogodne generacije za ovu vlast naviknutu na manipulaciju mase medijima.A sto se tice forumasa i to je u pravu,gde ste sta je mozda vas muci ZUTA knjizica
![]()
bliza ti je beška.grunt je napisao(la):Баш тако ја сам спреман да кренем трактором за Митровицу или где треба ко јебе и ту нафту,то је неких 50километараали бар ћу дати неки допринос за нашу ствар
![]()
dok se Oni nedozovu pameti,bigoxy je napisao(la):jos ljudima nije dogorelo,ili se tako cini. ovih dana sam pitao neke vidjenije domacine gde su u utorak u pazovi i svi daju neke nedefinisane odgovore. nema ni Cugija ni Branka ni Jona Deru(izvinjavam se ako sam pogresno napisao ime) koji su u svakoj temi prisutni sem u ovoj. izvinjavam se ljudima ne poznajem ih ali gde su sad. jos tu izgleda ima prostora da se osiromasi dok se svi ne probude.