Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Rastislav je napisao(la):
ali ako uistinu zelimo da se resimo monopolista(tajkuna),korupcije...na sledecim izborima treba glasati za one stranke iza kojih ne stoje tajkuni.

Samo mi reci koje su to stranke? Pa sve ih onaj smrdljivi Miskovic finansira! Ja za sledece izbore glasam neku vojvodjansku stranku i za otcepljenje Vojvodine jer ovo vise ne vodi nicemu...

zao mi je sto cu uzurpirati ovu temu u politicku propagandu, ali kada vas niko ne finansira, nije bas lako dopreti do glasaca.
proverite stranicu pored mog korisnickog imena, podrzite nas, iskritikujte, dajte sugestije, samo nemojte vise da pricate kako se nista ne moze promeniti.
ljudi iz asocijacije su se pokrenuli sa mrtve tacke, sada samo treba istrajati i ne prodati se. nadam se da ce domacini koji imaju zemlju, imovinu i koji ne zavise od politicke pripadnosti, uspeti da se odupru pritiscima, ucenama, podmicivanju kojima ce sigurno biti izlozeni nakon nastavka protesta. srecno vam bilo, a i nama.
nadam se da ce moj glas na sledecim izborima dobiti nijedan od ponudjenih odgovora i da cu tako pokazati sta mislim o politickoj eliti.
druga varijanta je ta da preskrabam listic, kako bi dinkicu i ldp-u trebao veci broj biraca da predju celzijus.

Rastislav je napisao(la):
Tesko da ce se taj Gordijev cvor razbiti, jer su tajkuni cvrsto povezani sa politicarima.(finansiraju im stranke,kampanje...) Sto ne znaci da ne treba probati, mozda se neke beneficije izvuku ali ako uistinu zelimo da se resimo monopolista(tajkuna),korupcije...na sledecim izborima treba glasati za one stranke iza kojih ne stoje tajkuni.
Važna stvar-oni finansiraju vladu da donosi zakone, a opoziciju da ćuti, zato na izbore zaboravi. **greška je pozadi kako god da se okreneš!
Danas sam dobio vest da je mlekara podigla cenu (Kuč-company KG). Sutra će doneti novi cenovnik.-kažu?

MK je izašao sa cenom za žito ovogodišnjeg roda i to:
-9,5 din.za hektolitarsku vrednost 72.
-ostalo 6. din.po kilogramu.
PORED OVOG SVAKI KOMENTAR JE SUVIŠAN. :zli:

BANE IVANOV je napisao(la):
MK je izašao sa cenom za žito ovogodišnjeg roda i to:
-9,5 din.za hektolitarsku vrednost 72.
-ostalo 6. din.po kilogramu.
PORED OVOG SVAKI KOMENTAR JE SUVIŠAN. :zli:
Nerazumem nije valjda cena 6 din/kg...... :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli:

Cena za zito ispod hektolitarske mase 72 je tarifirana po 6 RSD po kg.
Ljudi pa jel je to moguce.Pa ko to odredjuje cene,j*** im oca i familiju

:udri:

bolje sestru mani se oca, smrdi to :haha: :haha: ako bude 6 dinara izrucujem u Tamis!

Nesto samo meni nije jasno,pa ljudi jel moguce da je sad potreban i poljoprivredni forum i facebook i ostala sranja da bi se organizovao jedan ozbiljan protest,blokirala Srbija i skinula govna sa vlasti :sta: Pa kad smo skidali Milosevica,niti se to radilo preko foruma niti preko facebooka,sta je sad ovo :sta: Gde je nestala volja naroda za promenama,za necim boljim :nono: Ne,ne moj mozak nemoze da shvati koliko je ustvari i narod zaglupljen i zatupljen i sta bi bio vrhunac sto bi mogla da uradi ova bagra,ova izdajnicka stoka na vlasti da bi se narod opametio i krenuo da ih rusi i kazni za 8 god unistavanja svega :zli: Niti sam radikal,niti sam bilo ciji stranacki opredeljen,ali ovo je katasrofa jedne drzave,ovo je zlo,ovo nije niormalno.... :nono:

Narod se pokvario.......trebaće puno vremena za osvešćenjem i prosvećenjem naroda ::lose::

DJOKAN je napisao(la):
Nesto samo meni nije jasno,pa ljudi jel moguce da je sad potreban i poljoprivredni forum i facebook i ostala sranja da bi se organizovao jedan ozbiljan protest,blokirala Srbija i skinula govna sa vlasti :sta: Pa kad smo skidali Milosevica,niti se to radilo preko foruma niti preko facebooka,sta je sad ovo :sta: Gde je nestala volja naroda za promenama,za necim boljim :nono: Ne,ne moj mozak nemoze da shvati koliko je ustvari i narod zaglupljen i zatupljen i sta bi bio vrhunac sto bi mogla da uradi ova bagra,ova izdajnicka stoka na vlasti da bi se narod opametio i krenuo da ih rusi i kazni za 8 god unistavanja svega :zli: Niti sam radikal,niti sam bilo ciji stranacki opredeljen,ali ovo je katasrofa jedne drzave,ovo je zlo,ovo nije niormalno.... :nono:
::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Lepo su oformili cenu,sa obzirom na ovu godinu i prinose bice i onih koji ce njima morati da doplate, eto i malog plusa za budzet nase postene drzave ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1278098504[/time]

organizujte se sami po svojim opstinama.upoznajte se lično sa ljudima sa foruma kao što sam se ja upoznao sa nekima.malo je vremena ne smemo se opustiti.kod mene se radi punom parom.LJUDI SU SVE AKTIVNIJI.ili možda bi ste više da gledate GRAND SHOW i mikicu kurtovića. :nono: :udri: :udri: :udri: :udri:
Post je spojen: [time]1278098978[/time]

BANE IVANOV je napisao(la):
organizujte se sami po svojim opstinama.upoznajte se lično sa ljudima sa foruma kao što sam se ja upoznao sa nekima.malo je vremena ne smemo se opustiti.kod mene se radi punom parom.LJUDI SU SVE AKTIVNIJI.ili možda bi ste više da gledate GRAND SHOW i mikicu kurtovića. :nono: :udri: :udri: :udri: :udri:
Post je spojen: [time]1278066578[/time]

DJOKAN je napisao(la):
U ranijem postu sam ppisao o protestu koji sam ja org. u svojoj opštini- pozvao 15 ljudi:"Idemo!!!", na radiju ide obaveštenje, ljudi se javljaju-interesovanje veliko; protest- ja, kolega i momak sa ozvučenjem... a i Miloševića smo rušili 10 godina. Mislim da mnogo, mnogo mora da prođe vremena da se nešto promeni- malo je morbidno, ali jedna generacija mora da izumre kako bi i ta klica otišla sa njom!

Nazad
Vrh