kinez
Član
ha ha oni se i bune sto uzeli kredite traktore od ko zna kolko hil.evra i vozie S klasu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za filipa bile su neke price ali je to sada nebitno,to za inicijatore iz M.C.stvarno neznam nisam u toku,samo znam da ce sutra biti veliki i tezak dan za nas ja sam sinoc istigao iz Panceva sa dogovora za dalje i nemojte mesati politiku u ova desavanja nego izvolite pomognite ako zelite.pozdrav.Brate prosvetlime , jel neko smeo da spomene dase blokira Fi... ili Vik...... otkupna mesta , kovasje organizovao u psss , kosu inicijatori iz opstine M.C. onaj sto je bio stecajni direktor mlina i sto je privatizovao veterinarsku stanicu pamuse sad nesvidja plata 80% manja , drasku svaka cast za ove ostale ...........
Eto vam šanse, što ne probate?Pa nasa drzava je u Strazburu izgubila 99 posto slucajeva
Pises smesne i besmislene stvari kako je pravicno da cene budu ispod troskova proizvodnje i najnize na svetu. Naravno ja se uvek upustam samo u ozbiljne price. Ne tuzi se ovde drzava vec karteli na trzistu u cilju razbijanja dominantnog polozaja a drzava je duzna da sprovodi zakone koje je sama donela. Da nam se smeju? Ne vidim da je apel za postovanje zakona smesan vidim samo tvoju zlobu i pakost. Takodje vidim da nemas mnogo iskustva sa zakonodavstvom i sudstvom i ne znas mnogo o procesnim postupcima. Znas samo da treba mrzeti ratare verovatrno iz zavisti a sa takvima nemam sta da polemisem pogotovo sto nemas nikakav argument osim zluradosti. Tvoje je pravo da budes na strani monopolista i podrzavas unistenje ratara ali ne znam sta onda trazis na ovom forumu iznoseci besmislene i nepostojece argumente u njihovu korist. Pitaj da te zaposle kod njih ako hoce kad ih tako volis volontiraj tamo vidim da bi ti najveca nagrada bila unistenje ratara.naravno da nisu
Sve i da je cena ispod cene koštanja to još uvek ne mora da bude posledica zloupotrebe monopolskog položaja kupca.
To što su cene u drugim državama drugačije nema nikakve veze, jer nigde nije napisano da cene u Srbiji moraju da buidu kao u nekoj drugoj državi.
upustio si se u ozbiljnu priču oko poštovanja zakona čak citirajuči neke članove da bi ovako olako konstatovao da je zakon prekršen.
A ako si siguran u to, pa dajte neka udruženja angazuju advokate, tužite državu, dokažite da krši zakon i stvar je rešena.
Možda u Strazburu?
Šta mislite, kolike su vam šanse da vam se ne smeju ako biste to pokušali?
Mislim da su pogesili i prosle godine donosenjem uredbe o zabrani izvoza kada su ovim ekstra profiterima izasli u susretEto vam šanse, što ne probate?
ne branim ja interes države, mada ništa loše ne vidim ni u tome ako ga neko barni, jer kad država greši to ide i na moju štetu.
A pogrešila bi ako bi pokušala da određuje cene na tržištu.
Pises smesne i besmislene stvari kako je pravicno da cene budu ispod troskova proizvodnje i najnize na svetu.
Ne tuzi se ovde drzava vec karteli na trzistu
Dakle država je dužna prvo da dokaže postojanje dominantnog položaja a zatim i njegovu zloupotrebu.терет доказивања постојања доминантног положаја сноси Комисија
Ajd mi malo objasni te procesne radnje koje su ovde relavantne?Takodje vidim da nemas mnogo iskustva sa zakonodavstvom i sudstvom i ne znas mnogo o procesnim postupcima
I odluči se, pričaš li o meni ili o protestima i kršenju zakonavidim samo tvoju zlobu i pakost
Mislim da su pogesili i prosle godine donosenjem uredbe o zabrani izvoza kada su ovim ekstra profiterima izasli u susret